Отговори
# 390
  • Плевен / София
Джуйнет може би е наранен от Джейлин, нали са щели да се женят, може би си е милел, че тя винаги ще го обича... ама не, бързо бързо го замени...

иначе Ългаз нещо се съмнява в искренността на Чинар
Успя ли да изкопчи нещо от него?
не
Ългаз казва на Джейлин, че все го лъже....А баща му и Чинар какво правят? Те не лъжат ли Джейлин...Не мълчат ли пред Ългаз...

# 391
Няма труп, който да изгние за няколко месеца, само се е поразложил.

При мен започна да прекъсва, картината замръзва.

Цялата родА на правосъдието в затвора Grin

# 392
  • Плевен / София
Сердар, за да си купи защита от Йекта ще изпее Чинар за убийството на Зафер....
Явно така ще завърши серията.
Благодаря ви за компанията и коментарите.
Въпреки, че превода прекъсваше заради интернета горе долу разбрах кой за какво се бори...

# 393
Ългаз много е умен, сети се, разшифрова кода, че Енгин може да е замесен в убийството на Зафер.

Дано интуицията на Джейлин проработи и да докажат някак си, че не Чинар е убиеца на Зафер.

Много се надявам.

Но ще е супер трудно, Сердар ще иска да натопи Чинар. SobSobSob

# 394
Като видях как Джейлин излезе с 4-мата и остави Сердар ( не трябваше , нали всички ги защитаваше ) , се сетих какво ще стане ,че Сердар ще изтъргува информацията . Но пък Сема направи този Йекта най най най най Imp Rage Rolling Eyes Scream

# 395
  • Плевен / София
Ългаз много е умен, сети се, разшифрова кода, че Енгин може да е замесен в убийството на Зафер.

Дано интуицията на Джейлин проработи и да докажат някак си, че не Чинар е убиеца на Зафер.

Много се надявам.

Но ще е супер трудно, Сердар ще иска да натопи Чинар
. SobSobSob
Няма да иска да потъне само той...Ще завлече още някой със себе си...Дано Ерен се спаси от намушкването с нож от оня бияч...
Като видях как Джейлин излезе с 4-мата и остави Сердар ( не трябваше , нали всички ги защитаваше ) , се сетих какво ще стане ,че Сердар ще изтъргува информацията . Но пък Сема направи този Йекта най най най най Imp Rage Rolling Eyes Scream
Фили, не и се искаше много да го защитава Сердар....а той обективно натопи другите....Той открадна наркотиците, парите, той шофираше и бягаше от полицията.....
Йекта наистина го изкараха супер адвокат...а той просто е с връзки в подземния свят и му снасят всякаква информация...

# 396
Май натам отиват нещата . Лошото е че първи Йекта ще научи за Зафер. И като нищо може да стовари вината на Ългаз.
То няма да се резмине без да се разчуе за Зафер ами да идва и да заминава че не ми се гледат тъжните очи нито на Ългаз нито на Джейлин.
Много накъсваше и сигурно много неща не разбрах . Аз следя и Затворника - там няма такъв проблем с озвучката.
Ще чакам субтитрите и разясненията на гледалите с разбиране / знаещи турски / .

# 397
Е, няма начин без Ерен , той е всеобщият любимец , тъкмо онзи мизерник  да отиде в затвора и да остави на мира жена си .

# 398
Сердар, за да си купи защита от Йекта ще изпее Чинар за убийството на Зафер....

Очаквано беше .
Вече ми е смешно с тия правораздаващи ,правозащитни и разследващи  "институции" . Ерен комсер направо го заклаха без да се  усети .Метин си трае за всичко  и той разследва . Прокурорите като "журналисти " на всяко престъпление .Адвокатите " авторитетни " всеки със своите тайни ..

.А моят фаворит дЕдЕ  изобщо  изчезна , а уж той дърпаше конците ...нещо картотеката му не е в действие .

Що ще  изкочи  от разкритието на Ългаз........кой ще  е под гилотината .

А и Нева къде се "командирова ",дори и името ѝ не споменаха !!!?

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 23:17 от sofia26

# 399
ех, този Сердар, един път натопи Чинар, че убил Инджи, излъга, сега пак ще го натопи. Сердар е ужасен човек, Чинар трябваше да се спаси много отдавна от него и да спре да дружи с него

# 400
  • Плевен / София
ех, този Сердар, един път натопи Чинар, че убил Инджи, излъга, сега пак ще го натопи. Сердар е ужасен човек, Чинар трябваше да се спаси много отдавна от него и да спре да дружи с него
Те за това са казали,"кой каквото сам си направи , и цяло село да се събере, не може да го направи..."
Сердар за пари и за да отърве кожата и майка си би продал и натопил.

# 401
Покрай спасяването на Чънар Метин също ще загази. Проблемът не е само в един баща, а в двама. Третият - без дипломата, ще остане за финала.

# 402
Йекта ще има сега възможност да натопи Ългаз, той нали действа чрез медиите. Аз обаче мисля, че Ългаз направи връзката. Имаше подсказка за Зафер и за евентуална "помощ" от прокурора. А и той си има съмненията, че Чънар нещо крие. Затова изглеждаше така съсипан накрая. Поне ще са подготвени за следващата атака на Йекта.

# 403
При мен картината много прекъсваше, преводачката
превеждаше през куп за грош, но все пак се разбираше
какво става.
Досега това беше най-динамичният епизод! Изключителен монтаж -
режисьорът успя да събере почти всички основни сюжетни линии в една -
и фокусът им беше Йекта! Финалът доказа, че той е в центъра на играта
и Сердар може да го натопи, ако той откаже да го защитава...
Хареса ми епизодът и с това, че оставиха нерешени няколко проблема -
Ерен (горкият!), тефтерчето на Ългаз, "завръщането на бащата на Джейлин Зафер
и връзката му с Йекта, проблемът на Дерия с трупа на нещастното момиче
и убийците, пъстрокът-убиец на Тугче, и накра нарко-мафията,
за които не  се знае дали са свързани с убийците на момичето Пънар...

Ще мислим върху това цяяяла седмица! Grin

Лека нощ. Flowers Four Leaf Clover

# 404
Йекта няма как да натопява Йългас , на него му стига да се разплете историята с Чънар и Метин, която ще съсипе Йългас  , той ще хвърли Чънар на лъвовете и ще се наслаждава на съсипаната любов на Йългас и Джейлин + мъката и , и тази на семейството и .
Ще удари по най слабото място и двамата .
После ще се захване с Парс и Нева , ще видим Джуно какво ще прави .

Общи условия

Активация на акаунт