Отговори
# 435
В няколко коментара казах ,че Сема прави много "натрупвания ".  Дали ще ги разкрие ,или ще си останат в забрава незная , но ми се иска да  има яснота на събитията . Дано целта да е всяко с времето си .

Ще се върна на фаталния  за Енгин  изстрел и забиването му в дървото ,както писах даже и преминал през къщичката за птици . Много нереално ми е ,но ще го изгледам отново . Вярно както има израз "лети  като куршум " да е възможно , но .............

# 436
  • Кърджали
Искам да напиша нещо за Парс.
Да, лесно обидчив си пада. Сърди се без да пита, преиграва понякога, прибързан е, понякога взема решенията си без да мисли много много…
Но в тази серия този човек ми спечели уважението за пореден път. Па нека е сърдитко, такъв си го обикнах.
Първо, когато разбра че сред младежите са Парла и Чънар можеше да използва случая за да си "го върне", че се чувстваше използван (можеше, ако някой друг беше написал сценария 🤪). Когато разбра, обаче че и Тууче е в тази беля, след като Ерен вече веднъж си бе излял сърцето пред него, реши да поеме случая. Даде обещание, че ще запази тайната за бащинството на Ерен пред официалния татко.  Да, беше им сърдит и на тримата, но искаше ако не да им помогне, то поне никой да не им пречи.
Гледах разпита. Не му беше лесно на Ерен, особено когато трябваше да разпитва Тууче. Накрая на разпита беше като пребит. Никой с нищо не може да го успокои, няма как пред "таткото". Тогава Парс сложи ръка на рамото му, знак на безмълвна подкрепа. Подкрепа, от която Ерен имаше голяма нужда.
После като трябваше да остави младежите в ареста, Парс искаше да е сигурен, че  успява да убеди Ерен,че това няма нищо общо с кризата в техните отношения. Не искаше да бъде разбран накриво. Не искаше действията му да бъдат приети като враждебни. Помоли да предаде същото и на Ългаз и Джейлин. Искаше да се знае "Може да не сме приятели, но съм на ваша страна." Тръгна си с думите,че е на разположение по всяко време.
Също и с Дерия. След като в предната серия имаха сблъсък с Дерия, сега действаше по-внимателно. Но като видя,че Дерия има нужда от подкрепа, ме се замисли и за миг. Не предложи да свърши работата вместо нея (както може би бил направил преди това). Дори безмълвно непрекъснато ѝ вдъхваше сили,че ще се справи.  Че е ти, ако се наложи, но знае че няма да се налага, защото тя е силна и ще се справи с тежката ситуация. Защото да съобщиш на родители,че 16 годишната им дъщеря е зверски убита и после запалена едва ли е нещо, което се съобщава лесно и от най-претъпналият прокурор.
Сега вече Парс и Дерия направиха първите си стъпки един към друг. Не, на Парс няма да му е лесно, попадна на опасна прокурорка,която му открадва сърцето. Но нека, нека види в какъв огън се пече колегата му Ългаз.Дерия носи някаква тайна, травма в себе си и на Парс няма да му е лесно да намери място в сърцето ѝ, но пък заслужава щастието
Надявам се, че след последният разговор с Ългаз ще спре да се цупи. Че по всички личи, очакват ги сложни времена.
Един ще търси истинският убиец на тъста си, докато му се иска да счупи главите на брат си и баща си и да пази жена си от полудяване. А и докато се борят с луд враг. Другият ще помага на колежката си да намерят убиеца на 16 годишната Пънар. И кой знае колко още неща ..
Надявам се да видим Четиримата конници на апокалипсиса отново заедно. Даже съвсем скоро да станат петима, включвайки и Дерия в групата …

# 437
Понеже става дума за Парс - много деликтно и по мъжки постъпи с Дерия. Но най-много харесвам тънкото му чуство за хумор - ненадминат е !

# 438
  • Кърджали
А, за чувството му за хумор - любимо ми е от ден първи. Страхотен е. Макар и понякога труден за превеждане 😂😂😂😂

# 439
Привет!
Благодаря за коментарите! Flowers Bouquet Алекс, за откъса от филма с Каан и Аслъ! Flowers Bouquet
Много ме зарадва като взе кексчето и остави майка и син с отворени уста Joy

Пънар е на първо място в категорията жени актьори "Най - любимо лице на марка" за рекламата на шоколадите "Таделе".

А според медийната клюка има ново гадже - адвокатът Наил Гьоненли

Парс прави страхотни коментари за тримата приятели. Не пропуска да ги ухапе за връзката им, даже Ългаз се засмя Wink

# 440
+1 и от мен за Парс.
Малко прекали с кълването при всяка среща като кокошка по "бившите" си приятели, ама нали жена (сценаристката) го пише Grinning. Чувството му за хумор е върхът.
Дерия малко прекали по отношение на него. Положителен образ се оформя, ама за грубостта, с която си изнесе феминистките речи нахлувайки с ритник не беше баш много силна като опря ножа до кокала. Нямаше лошо, че Парс се държа като мъж и колега в онзи момент. То в Турция е много чувствителна темата, де.

# 441
  • Кърджали
Да, там тази тема е много чувствителна. Всеки ден се убива горе долу по една жена.. По една на ден, понякога по две-три. За добро или лошо, "следя тази статистика в реално време", всяка седмица в едно предаване, което гледам в изписват убитите жени и момичета  до момента на заснемане на предаването. До този понеделник бяха 73.  Просто някакъв ужас...

Нямам търпение за другата седмица, когато ще излезе филма с Каан и Аслъ. Ще си заслужава гледането.
Между другото четох някъде, че сценариста който е писал този филм (както и сериала Първи и последен" със Салих Бадемджи) ще е автор на сценария на филма в който ще играят Пънар и Ураз. Още една причина да чакам и този филм след време 🤪😂

# 442
  • София
Филмът с Каан не се очертава да е свежарски, героинята на Аслъ е болна и търси мъж, на когото да остави сина си...

# 443
  • Кърджали
Но поне не изглежда да е писан с драма в през цялото време. Че краят му се очертава да е тежък, очертава се. Но от двата откъса на които попаднах чувството за хумор и усмивката няма да липсват. Па за към края ще си приготвя кърпички, какво да се прави .

# 444
# 445
Ългаз май иска помощ от баща си, за да разбере истината.
Сердар изпя всичко на Йекта... ама версията на Сердар 100% е Чинар уби Зафер.

Драмата идва.
Цялата фамилия са отишли да посрещнат Зафер и ще разберат, че никога не се е качвал на кораба.

А как полицията е успяла да намери трупа на Зафер, кой ли е подал сигнал. Мердан колко време го търси този труп, не го намери.

Сега Йекта ще подшушне на когото трябва. Ще намерят бързо трупа.

Джейлин подаде молба за развод, когато разбра, че Метин е вкарал Зафер в затвора, а сега... като разбере, че Чинар е убиеца, а Метин е скрил доказателства месеци наред и я съдеше, когато тя беше невинна за убийството на Енгин.... Сега сигурно би се развела, не би носила името Кайа

А Ългаз като разбере, какво са направили Метин и Чинар и как са крили месеци наред.... сигурно ще се разочарова много, може би би изчезнал някъде.

https://www.youtube.com/watch?v=PxncKe2tV_w

# 446
  • Кърджали
1https://youtu.be/PxncKe2tV_w
И с превод
https://vk.com/wall609002571_179

Баси, дори фрага ми скапа света. За сериите тази и другата неделя не ми се мисли даже...
От една страна, се радвам че този път Ългаз не разбра преди нея. От друга, накрая пак той ще го отнесе. Как една любов ще се пребори с този ужас...
Честно казано, бих разбрала ако Джейлин поне първосигнално поиска развод. 
Но Ългаз как ще оцелее след всичко това, не ми се мисли...

# 447
  • София
Официално обявявам - няма да гледам следващия епизод...
Този път фрагът, за съжаление, не ни подвежда...чакат ни драма до драма...и Ерен не го мернах...
Ми не съм съгласна...

# 448
  • Кърджали
То от по-другата ще е ужаса. Като се разбере за Метин и Чънар...
Знаех си че този момент рано или късно ще дойде, но дори само с фрага, все едно камион ме прегази...

# 449
Розе, благодаря за фрагмана! Flowers Bouquet Алекс, за превода! Flowers Bouquet

А как полицията е успяла да намери трупа на Зафер, кой ли е подал сигнал.

Щом Сердар казва на Йекта за убийството на Зафер, вероятно Йекта е намерил кой случайно да съобщи, нали Сердар знае къде зарови трупа. Преди време едно куче се спря за малко до гроба и подуши. Голямо съвпадение, ако случайно сега е ровило.
Гюл много, много не се зарадва на новината за пристигането на кораба.
Пак ни изненадаха и намериха трупа доста преди края на сезона.
Доказателства - интересно какви доказателства може да има Сердар, че Чънар го е убил. Дали е снимал. Защото сигурно е следил Метин, за да открадне трупа.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 22:55 от LU4IQ

Общи условия

Активация на акаунт