Отговори
# 450
Ако Джейлин разбере, че Чинар е убиеца, а Метин го е прикрил, Джейлин колкото и да обича Ългаз, струва ми се че ще се разделят, а може и разведат... Sob

Семейството й ще я подкрепят понеже и те няма да искат нищо общо с Кайа... Sob

Ще бъде много тежко да ги гледаме страдащи и разделени.

# 451
  • Кърджали
Казаха че двойка , която се в разхождала е подала сигнала. Дали попадането на тази двойка на трупа не е подпогнато от Йекта, след като е научил за мястото от Сердар, ще видим.
И аз наивно си мислих че Зафер ще е финала на сезона. И после седи и мисли Ългаз и Джейлин цяло лято. Сега ме хваща страх какво ще измисли Сема за край на сезона. Наистина ме е страх....

Забравих да напиша. Много е сладък Каан на тези снимки от премиерата на Продължавай да живееш. Но ще му се зарадвам утре, като излезна от днешния шок.

# 452
  • София
Има ли инфо кога е краят на сезона?

# 453
  • София
Алекс, благодаря за превода на ужасния фрагмент. Ужасен, но всички го очаквахте - аз все се надявах, че няма да е толкова болезнен, но почти никога не познавам. Очакват ни много страдания заедно с героите.  А какво излиза сега на кораба Зафер го няма и трупа след толкова време е открит. Не смея вече да прогнозирам, но все пак ще кажа, че имам надежда за добро развитие и щастлив край.
 И също да попитам - знае ли се със сигурност ще има ли втори сезон? Това с високия рейтинг не е много показателно.

# 454
  • Кърджали
Сезона свършва края на май, началото на юни.
За втори сезон 99% се знае че ще има. Официално от продуценти и канал не е съобщено , но щом веднъж-дваж вече и Сема Ергенекон е споменавала за втори сезон, значи се върви в тази посока

# 455
И всичко се случва заради Зафер. Дано и неговите престъпления излязат наяве. Верно, че никой не заслужава да свърши така, ама на Чънар и Метин престъплението не им е убийство. Джейлин също ще има да се срамува при подреждането на пъзела и още има път да извърви преди да има право съди някой, че е излъгал или скрил информация. Разбира се, мъката ще е водеща.

Чънар е просто глупав. Сестрата на Джейлин го използва, както и всички останали около себе си и го вкара в беля, баща й искаше да го убие.

Уф, аз малко алтернативни размисли получих от този фраг. Rolling Eyes

# 456
  • Кърджали
За Чънар ми се иска да разбере,че е убил Зафер.
Но Метин не искам да остане ненаказан..той направи всичко съвсем съзнателно. Че и после отношението му ..бррррр.... Към него губя чувство за емпатия..
Иначе ще излезе наяве и че Зафер е тръгнал с намерение да убива. Цветарката ги видя. Ще си спомнят за това пеем продал златото на жена си за парию ще се види че е с пистолет.
Все си мисля че и това през което модна Джейлин със Енгин не е напразно. И ще ѝ помогне след първоначалния шок да мисли трезво и че не винаги всичко е както изглежда.
Но на първо място не очаквам да реагира спокойно и разумно. То не е и нормално

# 457
Майко мила случи се най-после лошото.
Но нали казват, че капризната дама наречена Съдба ни е написала такива изпитания, които може да понесем.

Най-после на Йекта зарът се завъртя на дюшеш, за съжаление. Ще се опита да съсипе и двете семейства този гадняр. И Джунейт вероятно няма да бездейства.

Ще си поплачем малко, няма как

Тапигьозлъкът на Метин обаче ме дразни неимоверно много

Сега , ако Ългаз се досети и защо Чънар иска да замине в чужбина, ще му се скъса сърцето на този мъж!

Рози благодаря за фрагмана!

Алекс коментара ти за Парс ме разчувства много. Така добре си отбелязала онези малки уж детайли, но много съществени за образа. за превода- чмок, чмок

# 458
Благодарности на Розичка за трейлъра и на Алекс - за светкавичния превод и субки. Flowers Hibiscus
Ужасна драма! Tired Face
Не знам как Джей не полудя! Колко неща й се струпаха на главата! Anguished
А се очакват и още... Rage

Защо обаче ми се струва, че идва краят на сезона? В еп.25 ще се случат
и приключат доста сюжетни линии. И ще останат още малко, ако все така нагъсто
върви действието, за още 2-3 епизода.
Ългаз има нов проект, за Пънар също се очаква началото на нов проект.
Едва ли ще ги карат успоредно с "Присъда"...
Ще видим какво ще реши Сема ханъм все пак. Simple Smile

# 459
  • Кърджали
Сезона свършва в края на май. Преди това абсурд да свърши сериала .
Каан си е заснел филма. За друг не се чува .
Пънар ще снима лятото, каквото там ще снима с Ураз .  И то ще е за платформа, така че графикът за снимки няма да е толкова тежък .Много актьори съчетават сериали заедно със снимки на филм или театрални постановки.

Очаквам поне 5-6 серии да минат з докато разкрият кой е убиеца,истинския. После още две поне докато го хванат. Горе долу по толкова им е отнемало досега. Което ще рече че ще го докарат до май месец. В началото на май е единият Байрям, пишем го почивна седмица. Още една-две седмици Сема да хвърли финалната бомба, вече метеорит ли ще пада, роботи ли ще го нападат, не знам. Страх ме е и да гадая. И го докарахме до края на май....

# 460
За Зафер да не забравяме, че преди да тръгне да убива, държеше заложник, който не е ясно как щеше да свърши, ако не си беше набелязал нова цел.
Аз съчувствам на Метин, да  помогне за вкарването на Зафер в затвора е бил изнуден. За прикриването на Чънар, първо беше в шок и след като тръгна да покрива, последващите действия вече са без избор.
Не го оправдавам, а разбирам действията му. Държеше се лошо с Джейлин от чувство за вина, от страх от момента, който идва другата серия.
И баща си, който ги събра след делото попита, как ще ги гледаме в очите.

Докато ме е жал за Джейлин пак направи лошо впечатление като се развика на Ългаз във фрага, защото не й хареса, това, което чу. Развалиха я и това си е. И целият образ на семейството е плашещ. В предната серия, дори Ерен, както му знаем положението, в загрижеността си някак посмъмри Тууче, Парла - нищо, само Чънар насмете. Трябваше Ългаз да прибира сестра й, че нямало да я удържат на слушането. Въобще не го бива семейството, а различната Джейлин от първите серии сега е виден член.

# 461
Добър вечер и благодаря за фрага и превода. Flowers Hibiscus
От първата реплика на Джейлин става ясно, че тя е запомнила думите на баща си за това, че държи сметка ... на убиеца на Инджи, на кой друг. Няма да е много сложно да направят връзката с Чънар. Като се поуспокоят, разбира се от новия шок. Лошото е, че ще изоставят Йекта за известно време, а той си е главният мръсник.
Аз си задавам от известно време въпроса, защо във видеото си Енгин натопи всички, но не и Йекта.

# 462
Сега след Сестрите при мен дават неделната серия цилуфаня на Йекта към Лячин ме уби смея се глас още...😂😂😂

Тези двамата как ще бъдат заедно дано стане чудо да бъдат заедно....все това мисля заради Зафер

# 463
Привет и благодаря за коментариите и превода на фрагмана.
Толкова упорито издирваха Зафер,а сега изведнаж се намери.Къде е трупът му знаеха:Енгин,Сердар и този с когото го заровиха.Сардар е бил  за "обикновенните" услуги на Енгин.Оказа се,че има и друго доверено лице,което изпълнява по определена схема специалните му поръчки.Дали е репортерът или той е само куриер не знаем ?Мердан едва ли ще остави Йетка да съсипе семейството му,а ще наруши уговорката им .Документите за изнудванията са при него,знаем колко е отмъстителен и Седа я няма за да го спре.Може би това ще е неговия принос .

# 464
Еми честито - адът със Зафер започна. Сердар прехвърли всичко на Чънар - той си е такъв, прави белите и другите го отнасят. На Йекта само това му трябва - скандала е спретнат за секунди....
Джей може да си отиде у тях , при Гюл, но при този стрес дали ще има време да подава заявление за развод - чак до там толкова бързо не ми се иска да се стига.
Тежестта отново ще падне върху Ългаз - пак той ще души и разследва за да намери истината. И с Джейй ще има проблеми....
Каан е много весел и усмихнат на снимките с Аслъ Енвер за новия филм - страхотен е !
Благодаря за фрагмана и превода !

Общи условия

Активация на акаунт