🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 28 987
  • 621
  •   1
Отговори
# 90
Интересно е към кого ще се спасението на Ифугао от Ганка-Анелия-Мила. С нетърпение очаквам разговора им за съвета след рекламите. Аз бих заложил за Маргото или Зоран.

# 91
  • София
Илиан ще е мишена в Бонток мисля. Май не го харесват.
Факт и днес. Уж той им беше стрелеца и въпреки, че започна добре и свали мишена бързо го смениха и запецнаха след това.
Оставяш този, който е свалил мишена да мята поне 10 пъти преди да го махнеш от поста.
Доктора например мята 100 часа и нищо не направи.

Иначе не е лесно с този малък отвор в мрежата, добре го бяха наредили.

Драго какво каза, че не е мятал досега брадви.
Не е истина какъв мерник извади. Дори и някой професионалист би му завидял. Simple Smile

# 92
И да попитам- как така Инфугао имаха и те 6 брадви  за целене като Анелия пренесе 1-2?

# 93
И да попитам- как така Инфугао имаха и те 6 брадви  за целене като Анелия пренесе 1-2?
Това остана извън кадър.

# 94
  • София
Още нещо
Владо нали каза, че колкото брадви се пренесат през тунела толкова. Не може повече.
Александра пренесе 6 брадви, а Анелия само 1 брадва.
Защо после от Ифугао си притичаха и си взеха всичките 6 брадви?
Нещо правилата доста ми куцаха. Да обясняват по-добре кой, какво и защо.
За какво се мори Алекс тогава да мъкне 6 брадви???

# 95
И аз нещо не разбрах за брадвите.. или лош монтаж на условията..

Ех, Жорко.. Sad

# 96
Според мен в сандъка има предимство да откраднеш играч,наистина няма логика толкова рано за пренареждане.Ако не се лъжа около 20 ден го правеха в някои американските сезони.Хареса ми днешната игра,Драго им скри шапката и се спаси.Докторът защо не го смениха не знам.

# 97
  • София
Жоро никакъв шанс да го изгонят.
Илиан е пътник както и писах.
Въпросът е какво ще предприеме Анелия като арбитър?

Йоана като сив кардинал се разпорежда с гласовете.
Не взема участие в игрите, но иначе коли и беси. 🙂

# 98
Въпросът е какво ще предприеме Анелия като арбитър?
Жорко сигурно ще спаси.

# 99
  • София
Йо цели да изгони Алекс обаче.
Бо и Йо не могат да простят на Алекс, че е красива и Доктора я харесва.
Ех, тази женска злоба и завист, тц тц
Аз харесвам Александра. Красива и можеща жена. Но за нея съм спокоен, защото ще си използва имунитета, ако не го направи значи е глупава.

# 100
Ето това е красотата в Сървайвър.
Всеки си прави сметки без кръчмар Joy

# 101
И аз харесвам Александра, но мисля, че няма да използва имунитета си сега.. Отиват си с доктора, него също харесвам!

# 102
  • София
Беше истинско удоволствие да гледам как Йо сондира между всички и ги пуска по пързалката.
Аз досега в наш Сървайвър не си спомням да е имало толкова много схеми, стратегии и варианти. Simple Smile

# 103
Ами тя Йо друго не може...

# 104
Не е имало.
Още повече, че имунитета на арбитъра е и лишаване от глас на спасения. Т.е. в племето има девет гласа в момента и три гласа означават минимум прегласуване.

Общи условия

Активация на акаунт