🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 28 662
  • 621
  •   1
Отговори
# 525
  • Другата България
Като се сетя какво правеше Ники Мартинов на острова, и гледам Ивана....база за сравнение няма.

# 526
Абсолютно, умирах от кеф да го гледам. Изникна ми една сцена, в която си направи стол, изряза си слънчеви очила, от пластмасова бутилка мисля, и седна да се наслаждава на гледката. 🤩

# 527
Аз имам смесени чувства за сезона, който Ники Мартинов спечели. Съгласна съм, че той се възползва оптимално от дадения шанс и наистина направо острова свой собствен, не само с победите си, но и с цялостната работа, която вложи по мястото. НО за мен красотата на Сървайвър е да изиграеш някого, да си един от тези, които са гласували срещу него и все пак да се окаже, че гласът на именно този човек ти носи победата в състезанието на финала. При наличието на острова този елемент просто губи силата си.

Същото е и със зрителския вот. Да, може би зрителите ще изберат победител, който всички чувстваме, че е по-справедливо да спечели, но ако вотът на участниците има по-малка стойност, то тогава Сървайвър губи част от чара си.

Друг е въпросът, че тук ми се струва като че ли много хора не просто се познават малко преди предаването, а много преди това, така че май част от този чар вече е унищожен 😬

# 528
  • София
Survivor зад кадър: Епизод 6 - Островът на изкуплението

Хубави кадри от острова. Хах, този остров се казвал, Таяк. 😊
Хареса ми частта с душите и духовете. А страховитата, 'Бяла дама' от която се страхуват местните, да не би да е нашата Иванка? 😃😉

# 529
Винаги когато някой бива мразен и победи в битка, се започва с едно недоверие и обвинения вшуробаджанащина. Типична нашенска черта. Аз пък го гледам защото все още вярвам, че това е по-справедливото предаване от този тип. Не може да се твърди, че предната игра е дадена на Ивана така, че да е лесна за нея. Противникът и също беше дори много по слаб в съотношение мускули на ръцете и тяло .  Не познавам мъж примерно ,който да е по-слаб от мен в ръцете. Тук елементът беше търпене на болка. И не можем с лекота да махнем и кажем, а тя е жена болката не и прави впечатление, или нелепото свекървенско обяснение- те мъжете не носят . Като не носиш на болка- сядаш пред телевизора и гледкаш. Аз съм двойно по-слаба от нея, но съм си лигла и Иванката щеше да ме опуха като стой та гледай. Също ми е една от неприятните, но искам да я съдя обективно . И съм много ЗА при смесени двойки ,да се дават игри възможни физически и за двамата участници - и тук да спечели по-можещия. Иначе играта би била напълно неподходяща за жени и присъствието им там би било само и единствено да покажат малко задни части и силикони ...и да си ходят.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 11:14 от AuroraBB

# 530
След първите шест епизода при мен

два плюса - няма
плюс - Мила, Анелия, Ганка, Йо, Денис
равно - Бо, Иван, ПъмпРън, Милен, Драго, Александра
минус -  Ивана, Ивайло, Маргарита, Георги, Карин, Зоран
два минуса - Джулиана

# 531
Играта между Илиан и Ивана на острова си беше типично женска игра. Просто по някакви физиологични причини жените са по-добри в подобни игри. В десетките случаи в Сървайвър, когато е имало подобни двубои, жените правят чудеса, а мъжете бързо окапват.
Верно, да окапеш на 8-ата минута си беше прекалено.

Друг е въпросът дали са целели преимущество на Ивана, давайки подобна игра. Аз лично се съмнявам.

Никито Мартинов зрителите ли го избраха?  Бях забравила таз излагация...

# 532
Играта не е "женска", а с предимство за по-лекия участник - едно е да "държиш" 50 кг, друго е 70. Важна тук е издръжливостта - колко сила имаш в ръцете, за да издържиш тежестта. И още по-важна е психиката - колко можеш да търпиш в тази поза и дали можеш да дадеш повече, отколкото физиката ти позволява.
В първите сезони на американския сървайвър имаше игра, която беше просто да стоят прави върху пилони в морето. Играта продължи единадесет часа. Никакви физически качества не са необходими за тази игра, само и единствено психика.
А игрите в Сървайвър, доколкото помня, се избират още преди началото на сезона, за да могат местните да изработят конструкциите и елементите.

# 533
Илиян загуби играта в момента, в който отпусна и позволи на ръцете му да минат над главата. Тогава загуби възможност да балансира тежестта на тялото си отпускайки голяма част от тежестта натискайки, а не държейки летвата. Като цяло не подходи много умно към играта и логично по-високото му лично тегло го елиминира.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 13:18 от Bengun

# 534
Даже се чудя дали наистина е по - тежък. Като ги гледам и двамата са към 70кг.

# 535
  • София
За издръжливост по-често печелят жени, но трябва да се има предвид, че и не всички жени са издръжливи, много окапват първи.

При 10 жени и 10 мъже, ще заложа, че жена ще спечели /ще има поне две, които да са добри/, при 1 към 1 с лек мъж, пак бих наклонила към жената, но  леко. В случая Ивана определено беше по-добра, тя не трепваше, докато Илиян се измъчи.

Един мотивиран да остане да отиде при Ивана и тя е пътник. Маги също си тръгна разочарована, така че не знам дали ще се бори.

# 536
Точно и аз щях да попитам кой е 70 кила и кой 50 ? А за никому не известните физиологически причини няма да коментирам, за мен не са аргумент и не са факт . Печелили са и мъже и жени подобни битки

# 537
Чак сега изгледах епизода. Мари Flowers Hibiscus

Ех, аз пък съм от малкото на които Маргарита е симпатична. Бойна женица, пряма, емоционална и лоялна (не че са моите хора, но за нея са), аз това и преди го писах. Всичко което им каза си е съвсем, ама съвсем вярно! Друг е въпроса, че емоцията ѝ угаси факлата. И тук дори не става дума за "Не е само до сила, а трябва и акъл", защото и двете не ги виждам в Борислава, че и в други играчи, или за велика социална игра и стратегия, но ето как хотел-карантината сближава, приятелства от външния свят, гаджета...движат отново по български един тв-формат.

За Ники Мартинов имам спомен, че той беше гледал всички Сървайвър сезони, а там вече е бил отметнат сезон с Остров на отшелника. Така, че той отива подготвен, включително и с "изобретенията" си. А бе противоречив образ ми беше - арогантен, но справящ се.

# 538
А игрите в Сървайвър, доколкото помня, се избират още преди началото на сезона, за да могат местните да изработят конструкциите и елементите.
Аз точно това исках да попитам, след като дори и Дяволо се усъмни за побутване на Ивана!?

# 539
  • Козлодуй
Bengun, кой е ПъмпРън?
Маргарита все още ми харесва въпреки, че устата и не знае мярка тя се раздава в игрите, чух че готвила в лагера и помагала за строежа на колибата - какво повече. Разбирам че социалната игра е важна но тия коалиции ми идват малко повече. Ще ми трябва още време за да си избера фаворит Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт