Данъци

• 2 820
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Е, не знам тогава. Сигурно трябва да минеш през кадастъра с НА, да ти издадат скица с квадратурата и после с нея и НА пак в общината.

# 16
  • София
Е, не знам тогава. Сигурно трябва да минеш през кадастъра с НА, да ти издадат скица с квадратурата и после с нея и НА пак в общината.
Благодаря, пропуснах да уточня, е в скицата, която ми извадиха от кадастъра има само общата площ на УПИ, а където пише площ на имота е празно ....... Rolling Eyes

# 17
Е, не знам тогава. Сигурно първо фирма трябва да извърши геодезическо заснемане, да вкарат в кадастъра сградата, после скица... Ще ти излезе повече от данъка.

# 18
Здравейте! Да попитам дали някой се е възползвал от: По закон Националната агенция за приходите (НАП) може да ни възстанови до 1% от дължимия подоходен данък, но не повече от 500 лева. Има две условия - всичките ни доходи да са по банков път, а това, което сме изхарчили безкасово, да е не по-малко от 80% от полученото.
 И ако е да, какви документи е предоставил освен данъчната декларация? Благодаря предварително!

# 19
Аз се възползвах миналата година.

Не е необходимо да се предоставят документи, просто се отбелязва отметката в данъчната декларация (доколкото си спомням беше в основната част на декларацията, а не в някое от приложенията).

# 20
Аз се възползвах миналата година.

Не е необходимо да се предоставят документи, просто се отбелязва отметката в данъчната декларация (доколкото си спомням беше в основната част на декларацията, а не в някое от приложенията).
Горещо благодаря, Tsveti_M Flowers Hibiscus
Аз имам питане относно сметката на титуляра. Аз получавам месечното си възнаграждение по банкова сметка, но реално плащанията са ми през кредитната карта, която захранвам от сметката, по която постъпва месечното ми възнаграждение. И двете сметки са на мое име. В данъчната декларация отбелязвам само едната сметка, по която постъпва прихода или и двете мога да ги обявя? Благодаря предварително!

# 21
Аз посочих сметката, по която получавам приходите си. При всички положения движенията и по двете сметки са проследими, така че е въпрос на избор дали искате да споделите и тази към кредитната карта.

# 22
Аз посочих сметката, по която получавам приходите си. При всички положения движенията и по двете сметки са проследими, така че е въпрос на избор дали искате да споделите и тази към кредитната карта.

Горещо благодаря, Tsveti_M Flowers Hibiscus Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт