Новите съседи / La que se avecina

• 41 619
  • 458
  •   1
Отговори
# 150
Щом и следващ сезон има, може би се приема добре.
Интересно ми е какъв е рейтинга на сезона в Испания.

# 151
# 152
Кьорих, кьорих, нищо не разбрах...

# 153
Първата колона е номер на сезона, последните две средно зрители и дял.

# 154
Двойно пада рейтингът на 13-ти сезон . Явно и на испанците не им харесва.

# 155
До 8-ми сезон са поддържали висок рейтинг и гледаемост, след това постепенно пада и последните два сезона драстично намалява.

# 156
На едно мнение сме значи.
Тези дни говорих с приятел който живее 30 г. в Испания, та разменихме  2-3 изречения и за сериала, понеже знае, че го следим и сме му фенове, та и той не е очарован от новия сезон.
Но и нашите тук са положили усилия да го досъсипят, и според домашните е сменен и преводача.

# 157
Ами може би е нормално, след 2-3 години сериала става на 20 години. То част от актьорите вече не са и между живите. За Нинес последно четох (преди две три години), че е с рак на гърдата и за това нямало да участва в новия сезон, не знам оттогава какво е развитието при нея. Ракел имала друг ангажимент, но не отхвърляла евентуално участие.

# 158
Актрисата, която играе сегашната домоуправителка, също вече не е между живите, за съжаление. Починала е от рак. Друга актриса ще бъде в ролята ѝ

# 159
Двойно пада рейтингът на 13-ти сезон . Явно и на испанците не им харесва.

Факт е че аудиторията пада с всеки следващ сезон. Обаче за 13 и 14-ти има една голяма особеност. Те бяха първо пуснати по Амазон, една година преди да ги излъчат по телевизията. Повечето, които са искали да ги гледат са го направили доста преди да стигне до ТВ-то, така че този рейтинг не е основополагащ.

# 160
Съвсем се изврати тоя сериал. Не, че не си беше като цяло, но някак по лековат сякаш идеше и забавен, докато сега са някакви такива отделно навързани тъпотии без особен смисъл и спойка.
Как "убиха" тъщата и тия двете Менчу и Фина ми стават все по противни. Как стояха безучастно. Да, знам, знам, комедия е, ама нещо леко се втрещих. И маркизата като се тръшна, пак сите събрани, а реакция нулева. Някак не ми беше забавно.
А, Амадор, ми той същий клоун са го спретнали. Дори тоя с многото личности(забравихмуимето) изглежда напълно нормален пред Амадор.
По едно време си помислих, че новия сезон потръгна, ама нещо тази серия ми охлади и малкото останал ентусиазъм.

# 161
Жалко за бабата ...точно се сработиха с Антонио

# 162
Споко, утре последен епизод!

# 163
В един момент и аз реших, че става интересно, но после започнах да заспивам докато гледам. Тази вечер дори не гледах, че имах друга работа.
И миналият сезон ми тръгна трудно гледането. Не ми харесваше връзката на Алба с Енрике, после тройката на Лола и Хави. Сега, като го повтаряха, го изгледах и открих интересни моменти.
Жалко за актрисите, които борят болести или са загубили битката с тях.

# 164

Общи условия

Активация на акаунт