Новите съседи / La que se avecina

• 41 406
  • 458
  •   2
Отговори
# 375
  • In transit
Познахте ли мъжа, с който спа вчера Ребека? Не знам защо го включиха така епизодично, но като друг човек.

# 376
Познахте ли мъжа, с който спа вчера Ребека? Не знам защо го включиха така епизодично, но като друг човек.

Ако не го бях прочел предварително можеше и да не го позная. И пак отдаден търговец, продава и в леглото.

# 377
  • In transit
То и аз не го познах, мъжът ми забеляза. Grinning

Миналата седмица по кино Нова даваха един филм с актьорите на Хави и Мартина. Забравих в момента заглавието. Много сладка комедия, за няколко плешиви мъже, които отидоха в Турция да им присаждат коса. Едва го познах Хави, много късо подстриган и леко плешив отгоре. Grinning Grinning

# 378
То и аз не го познах, мъжът ми забеляза. Grinning

Миналата седмица по кино Нова даваха един филм с актьорите на Хави и Мартина. Забравих в момента заглавието. Много сладка комедия, за няколко плешиви мъже, които отидоха в Турция да им присаждат коса. Едва го познах Хави, много късо подстриган и леко плешив отгоре. Grinning Grinning

Por los pelos, una historia de autoestima. Доста от актьорите се засичат в други филми, но нямам време да ги гледам и търся с превод. Уж съм голям фен, а от сестра ми разбрах, че Лео е бил женен за Естела.

# 379
  • In transit
Да, същия. Благодаря. Намерих го, "На косъм от самочувствието", ако някой иска да го гледа. https://play.nova.bg/video/na-kosum-ot-samochuvstvieto/na-kosum- … 2025-01-17/641178

# 380
  • София
Осма серия ли е последната за сезона? Този сезон за мен беше пъти по - добър от предишния. Като че ли нямаше толкова простотии. Добре че го махнаха транса от първия етаж, абсолютно излишен персонаж.

# 381
  • Бургас
Този сезон и на мен повече ми хареса от предишния.Някак си си върнаха стария чар колкото е възможно разбира се. Жалко, че бяха толкава малко епизоди бях свикнала на по-дълги сезони 😁.Хареса ми, че се завръщат стари герой и децата вече пораснали продължават да участват.Ще ми бъде интересно как ще си развие триъгълника с Йоли 😁 Сега пак ли ще започнат да ги дават отначало?

# 382
  • София
Вчера почна "Селцето", обаче ми е скучен. Във ФБ на БТВ хвърлят подсказки, че от февруари ще пуснат "Щурите съседи".

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 18:40 от yovanka

# 383
Снощи както си чаках по традиция Антонио, се усетих че вече свърши.
На мен Селцето ми е много скучен, изобщо не смятам да го гледам.
Ще чакам Щурите съседи.

# 384
Много бързо свърши,а точно стана и интересно....
Щурите така и не ме грабнаха нз защо ....Предпочитам Селцето 🙂

Дали скоро ще пуснат нов сезон.... и кога ли би трябвало да има попринцип,нали

# 385
  • София
И аз мъчих няколко серии от Селцето, но никак не ме грабва.

# 386
"Щурите съседи" го харесвах, но преди няколко години пак се пробвах да го гледах, и всички ми изглеждаха много старомодно и с някакви "неактуални" случки. Припомних си какъв беше животът преди години. С "Приятели" пак подобно чувство на носталгия имам и на древност.

# 387
"Щурите съседи" го харесвах, но преди няколко години пак се пробвах да го гледах, и всички ми изглеждаха много старомодно и с някакви "неактуални" случки.
Точно така го усещам и аз, обаче на фона на останалото което се предлага, го предпочитам него.
Сега преоткривам Ало ало, не бях го гледала откакто излезе за първи път, после все ми беше досаден.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 11:34 от Lemy

# 388
Щури, нови, моите мили съседи мога да гледам безкрайно. Също и "Ало-ало" (всъщност покрай него загледахме "Новите съседи", докато чакаме да започне).
Селцето ми харесва, макар и не колкото Съседите. Гледаме го вкъщи.
Аз харесвам и "Приятели", старите серии на "Двама мъже и половина", "По средата".

# 389
  • In transit
Първия път, като гледах Селцето не ме грабна...нормално след простотиите в Съседите, но втория път ми хареса, забавни са, а и има доста познати образи там.

Общи условия

Активация на акаунт