Новите съседи / La que se avecina

• 50 205
  • 557
  •   1
Отговори
# 480
Едни кюфтенца, пък каквото стане.
Топ си беше серията, само не ми хареса новия превод на колуните отмъстители.
Дааааа, и аз много протестирах..

Ама забравих...как ги преведоха сега?

С превода на Фина не мога да се примиря също.
Майте така ли изглеждаше в последния сезон? Направо се стреснах от лицето ѝ, голяма промяна.
Поовехтяла е. Косата й е с по-подходящ цвят, но в лицето се е отпуснала.

# 481
само антонио и берта и амадор не са мръднали Grinning

# 482
  • София
И Коке.....той си е все същият.

# 483
  • Бургас
Берта в последната серия на миналия сезон, с вечерната рокля беше огромна. Сега май се е вталила за новия сезон.

# 484
Майте се е бола, то си личи, и в устата и в лицето. Но пък фигурата и ми хареса.
За мен нищо ново, в този нов епизод.
Искаше ми се да се е постарал малко повече сценариста, да върне част от магията на старите епизоди. Последните нови сезони ги гледам, но... не е същото. А сякаш повечето актьори играят колкото да са там на екран, само Антонио се мъчи да даде малко повече от себе си.
А дублажа е мъка да го слуша човек, отделно, че сигурно двама човека озвучават всичките актьори.

# 485
След преместването сериалът ме загуби, но продължавам да го гледам. Иска ми се да вкарат нови млади  образи и да ги пораздвижат, много от оригиналните актьори вече остаряха и според мен историите им се изчерпаха.

# 486
Да, едни и същи ситуации се повтарят до безкрай. И джендърските изпълнения вече омръзнаха. Мислех, че сценариста ще хване новата вълна, но не би.

# 487
  • In transit
И на мен ми беше леко скучна вчерашната серия. Дано да се променят неща. Най-яките сезони бяха от 10-ти до 13-ти някъде.

# 488
  • София
Фермин .. дано да се появи в някой от епизодите. Изгледах първия днес - посмях се от сърце. Любим сериал, който мога да гледам постоянно.

# 489
няма да се появи. самия актьор няма да вземе участие

# 490
Хареса ми епизодът. Посмях се доста. Хареса ми да видя Амадор преуспяващ. Фермин ще ми липсва. С всеки следващ сезон набират скорост и стават все по-добри. На мен лично дублажът ми харесва. Сигурен съм, че с времето и вие ще свикнете. Далеч по-добре е от този на сезони 13 и 14.

Единственото, което не ми харесва, е как са съкратили епизодите на 1 час. Бях споменал за това и когато ги гледах на испански. Никога досега епизодите не са били толкова кратки. Най-малко час и половина бяха.

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 10:10 от Ryder156

# 491
  • Пловдив
По-скоро най-много са били по час и половина, повечето серии са между 75 и 80 минути.

На мен Фермин няма да ми липсва.

# 492
  • София
На мен единствено Енрике ми липсва. За другите ми е все тая.

# 493
  • София
На мен единствено Енрике ми липсва. За другите ми е все тая.
Аз добавям и жена му.

# 494
  • Пловдив
Аз нещо изпуснах, но как така се оказа, че Паралес работи за Антонио? Първоначално реших, че е някакъв майтап.

Общи условия

Активация на акаунт