Новите съседи / La que se avecina

• 50 198
  • 557
  •   3
Отговори
# 495
  • In transit
Аз нещо изпуснах, но как така се оказа, че Паралес работи за Антонио? Първоначално реших, че е някакъв майтап.
Не, в последните серии на миналия сезон, че Паралес фалира, бременната му жена му се разведе с него и взе каквото имаше, или в обратния ред. Не съм сигурна точно. Grinning

# 496
  • Пловдив
Това явно ще е било покрай отвличането на Берта.

# 497
Паралес отвлече Берта, за да принуди Антонио да му върне парите, които му дължеше. Пропуснала съм момента кога точно Паралес е услужил с пари на Антонио, но сумата не е била малка. Паралес си искаше парите, Антонио не му ги връщаше. Паралес първо изпрати едни хора да сплашат Антонио, но те го набиха сериозно, после отвлече Берта. Вероятно след като не е получил парите от Антио, Паралес е фалирал, жена му го оставя и той се озовава на работа при Антонио.

# 498
  • Пловдив
В края на 14 сезон Антонио използва Паралес като подставено лице, за да купи апартамента на сестрата на маркизата. Обаче 15 сезон не го гледах внимателно и съм изпуснала момента, че е имало такъв драматичен обрат на събитията.

# 499
Толкова ми е скучно, че даже и Естела ми липсва.
Щом снощи домашните заявиха, че Съседите не стават за гледане вече, и пуснаха Малкъм  😵‍💫
Аз чакам Сандокан.

# 500
Лола без Хави и Естела ми се вижда доста скучна. Върнаха я, ама май не знаят за какво им е.

# 501
Аз се чудя защо я бяха загрозили толкова, в сезоните на новото място в центъра. Някаква ужасна прическа, и безумни дрехи. 🤔

# 502
Признавам си, че и аз не гледам новия сезон. Нещо се изчерпаха вече и не ме грабват. Може би е време да спрат сериала, да остане някакъв добър спомен за актьорите.

# 503
Според мен би било интересно да върнат дъщерята на Лола, Урсулита, за постоянно и да видим как ще се развият отношенията между майка и дъщеря. В края на сезон 15 я върнаха само за един епизод, а в новия сезон 16 няма да участва.

# 504
Нещата които ме дразнят в сюжета са:
Липсата на мозък у Амадор.
Начина по който Антонио изигра Паралес.
Окупаторите как изгониха Майте.

Просто и 3те неща са супер нереални и доста преувеличени.
Преобличането на Аугустин ми е достатъчно Simple Smile

# 505
Амадор, макар и без мозък, поне най-после го виждаме преуспял, със собствен бизнес и апартамент.

# 506
На мен ми се губят доста моменти - как окупаторите взеха апартамента на Лола, Амадор как започна бизнес и има апартамент. Сигурно има и други, но сега се сещам само за тези.

# 507
  • София
Августин даде пари на Амадор и Фермин. Така Амадор купи апартамента на Оскар. За бизнеса му даде пари Бруно.

# 508
Бруно го подгониха данъчни/или се притесняваше, че ще го подгонят, и го посъветваха да инвестира в малки бизнеси, и той вложи пари в идеята на Амадор за тук-тук, и в бизнеса на Берта/Антонио.

# 509
  • Пловдив
Аз също много се впечатлих от успеха на Амадор с фирмата му - надявам се да я развият положително тази сюжетна линия.

Общи условия

Активация на акаунт