Ноемврийски бебета 2022 ❤️

• 56 401
  • 782
  •   1
Отговори
# 135
Момичета бях на преглед в 7г.с съм , не се вижда зародиш. Докторът каза след 10 дена пак. Вие чували ли сте за поява на зародиш толкова късно ?

Предполагам е възможно при късна овулация. Добра ли е апаратурата ?
Не се притеснявай на този етап! Hug
Даа добра апаратура и докторът е много добър и доказал се. Ще се моля до другата седмица, всичко да е наред.

# 136
Аз точно заради късна овулация ще ходя чак 8г.с.
С предните ми 2 бременности ходих на преглед 6+дни и нямаше пулс и на двете тогава. Първия път така и не се появи, та не искам аз напразни надежди, ще си чакам прегледа вече като всичко ще е ясно 😁

# 137
Здравейте момичета, днес бях на първия си преглед и вече започна да става все по-реално, до днес още отричах, че може да съм бременна. Всичко е наред и с мен и с бебето, в 7г.с. съм, термина ми за сега е на 4.11, но докторката каза, че за сега бебето е сравнително малко за 7г.с. и може датата да се измести за по напред. Мен това малко ме притесни, но тя ме успокои, че всичко си е наред просто е с няколко мм по-малко. Според вас има ли от какво да се притеснявам, нужно ли е да потърся второ мнение? Иначе, приятеля ми започва да свиква с мисълта, че ще ставаме родители, пита ме постоянно как съм, дали имам нужда от нещо, особено след прегледа днес постоянно ме разпитва и много се радвам, защото от първоначалната му реакция се бях настроила, че ще гледам бебето сама. Също да ви попитам, кога може да се разбере пола, знам че е рано, но нямам търпение вече.

# 138
Не се тревожи за термина, рядко го изместват. До 12-13г.с са напълно нормални разминавания в размера. Ехографа е машина, която не се интересува дали овулацията ти е била на 14 или 16ден. Отделно много зависи и прецизната ръка при мерене на малкото сакче.
Пола може да се разбере на ехограф при много добър специалист още в 12-13г.с. Но не винаги. А и понякога в 12г.с казват едно, в 19г.с друго. Но е практика за Феталната в 5ти месец да се казва пола. С пренатален тест също може да се разбере пол.

# 139
Мина и моя преглед. В 6г.с + 3, сакчето отговаря на 5 седмица и ембрионче още не се вижда (вижда се някаква точка в яйцето, ама е рано да се каже дали е ембрионче). Много се надявах да се види и чуе сърчице. Сга ще трябва да чакам още 2 семдици!

# 140
Мина и моя преглед. В 6г.с + 3, сакчето отговаря на 5 седмица и ембрионче още не се вижда (вижда се някаква точка в яйцето, ама е рано да се каже дали е ембрионче). Много се надявах да се види и чуе сърчице. Сга ще трябва да чакам още 2 семдици!

И аз съм като теб 6г.с + 6, ембрион не се вижда още, др седмица пак а сакчето е голямо 1.74см.

# 141

И аз съм като теб 6г.с + 6, ембрион не се вижда още, др седмица пак а сакчето е голямо 1.74см.

Моето 0.88см, което е много малко Cry

# 142
Момичета, не се отчайвайте, действително ако сте седмица назад (поради късна ову или друго), не е необичайно да не се вижда нещо кой знае какво. Има толкова много подобни случаи покрай мен. За 1 седмица такъв прогрес може да се случи, не е за вярване. Пийте си фолиевата киселина, почивайте колкото може повече, вода и хубави мисли. Стискам палци другата седмица да си видите и чуете малката запетайка.

# 143
Момичета, не се отчайвайте, действително ако сте седмица назад (поради късна ову или друго), не е необичайно да не се вижда нещо кой знае какво. Има толкова много подобни случаи покрай мен. За 1 седмица такъв прогрес може да се случи, не е за вярване. Пийте си фолиевата киселина, почивайте колкото може повече, вода и хубави мисли. Стискам палци другата седмица да си видите и чуете малката запетайка.
Много ти благодаря! Връщате ми надеждата …

# 144

Благодаря Точица, хубаво е да чуеш окуражаващи думи!

# 145
А сигурно ли е ,че сакчето е 1.74 ,да не е 0.74 ,1.74 отговаря на 8седмица някъде  . При мен беше доста голяма разлика за една седмица от 0.69-1.04 с пулс . Така че може да е рано ако ову е била на 20+ден

# 146
А сигурно ли е ,че сакчето е 1.74 ,да не е 0.74 ,1.74 отговаря на 8седмица някъде  . При мен беше доста голяма разлика за една седмица от 0.69-1.04 с пулс . Така че може да е рано ако ову е била на 20+ден

Уау, голяма разлика, даваш ми още повече надежда! Аг-то ми каза да отида след 2 седмици, чудя се дали да не отида при друг след 1 или да пусна ЧХГ през 48 часа.

# 147
А сигурно ли е ,че сакчето е 1.74 ,да не е 0.74 ,1.74 отговаря на 8седмица някъде  . При мен беше доста голяма разлика за една седмица от 0.69-1.04 с пулс . Така че може да е рано ако ову е била на 20+ден
Да, утре влизам в 7.1

# 148
Здравейте! Реших случайно да погледна и мн се изнадах, че вече има група за Ноемврийчета 2022.
Аз вчера бях на първия си преглед, видях точицата, но е доста малка още -6.7мм. В 5+2г.с.. термин средата на ноември.
 Хайде скоро да си направим и Fb група Simple Smile

# 149
Здравейте отново. И моят първи преглед при АГ мина, плодният сак отговаря на 5г.с. и се видя, че е отлепен на 50%. Много ми е притеснено, пратиха ме на куп изследвания и следващия ми преглед е след седмица, през това време само АГ спомена за терапия с урогестан, но не ми изписа нищо, каза да си пия фолиевата киселина и да почивам... Някой имал ли е подобен случай? Как ще изтрая цяла седмица до другия преглед не знам...

Общи условия

Активация на акаунт