Ноемврийски бебета 2022 ❤️

• 56 570
  • 782
  •   1
Отговори
# 300
funshine, движението през бременността е изключително важно, ще се отрази добре и на фигурата ти. В момента не ощетяваш бебето, дори да не ядеш толкова. След първия триместър вече има значение какво ядеш. Ако хапваш повече месо и салати съм сигурна, че ще задоволяваш нуждите на тялото си, на бебето, няма да качваш излишни кг.

Благодаря ти!

Преди да забременея почнах да тренирам, и сега се опитвам да продължавам, но разбира се малко по-щадящо. Опитвам се да включвам вече и по-продължителни разходки, особено сега с пролетното време.

# 301
Здравейте бъдещи мами.
Пожелавам ви от сърце да имате една прекрасна и лека бременост.
Наслаждавайте се на прекрасните мигове .
Движение се защото няма нищо по хубаво от нова да се движи те  и да сте спокойни.
Забравете да се притеснявате ..
Всичко ще бъде наред...
Това са най хубавите мигове.
Ходете разглеждайте бебешки магазини...
Няма нищо по хубаво от това да гушнете вашите бебета.
Целувки от мен.
Още веднъж бъдете много щастливи и всичко най най.

# 302
Moмичета, да се оплача. На работа, така ме ядоса шефа, че още не мога да се успокоя и ме заболя леко корема. Вие казали ли сте в работата или изчаквате и кога мислите да съобщите?

В петък съм на пръв преглед, мисля че ще се водя 5-6 седмица, нямам търпение, знам че няма да чуя сърчице, но поне някаква информация да получа и да се успокоя...

Ава- Мария, иначе мисля че няма проблем дълъг път, стига да спирате често и да почиваш.

Оххх, ужас, миналата седмица и аз много се ядосах в работата, чак темп вдигнах...не съм казвала все още, много хора чакат да мине първия триместър, но като знам какъв стрес изпитвам в работата, не знам дали ще издържа до тогава.

Мисля си да му кажа на моя шеф, когато чуем, че има сърдечен пулс и има наистина установена бременност...

Aз искам да крие също до 3 месец, въпреки че днес една колежка научи, но тя ми е по-близка и директно ме попита. От една страна ми олекна, че поне един човек знае, имам вяра че няма да разнесе, но като цяло се моля да не ми проличи, защото аз съм доста слаба, а корема вече е доста подут и е абсурд да нося дрехи по мен, веднага си личи....
Здравейте бъдещи мами.
Пожелавам ви от сърце да имате една прекрасна и лека бременост.
Наслаждавайте се на прекрасните мигове .
Движение се защото няма нищо по хубаво от нова да се движи те  и да сте спокойни.
Забравете да се притеснявате ..
Всичко ще бъде наред...
Това са най хубавите мигове.
Ходете разглеждайте бебешки магазини...
Няма нищо по хубаво от това да гушнете вашите бебета.
Целувки от мен.
Още веднъж бъдете много щастливи и всичко най най.

Благодаря ти много за окуражаващите думи, много са ободряващи Flowers Hibiscus

# 303
Здравейте момичета записвам се и аз Simple Smile Понеже беше очаквано установих бременноста с ранен тест за бременност 3 дни преди закъснението.Два дни преди датата на М имах 2-3 капки кръв и отидох на доктор.Изписаха ми утрогестан , който вчера го спрях.Вече съм 8 седмица и чухме пулс.Първа бременност ми е а датата на термина ми е 07.11.2022!Лека бременност на всички!

# 304
Здравей Simple Smile
И аз съм с термин 07.11

Здравейте момичета записвам се и аз Simple Smile Понеже беше очаквано установих бременноста с ранен тест за бременност 3 дни преди закъснението.Два дни преди датата на М имах 2-3 капки кръв и отидох на доктор.Изписаха ми утрогестан , който вчера го спрях.Вече съм 8 седмица и чухме пулс.Първа бременност ми е а датата на термина ми е 07.11.2022!Лека бременност на всички!

# 305
Здравейте, мили дами!

Записвам се и аз с две чертички - последен цикъл 11.02 - тази седмица влизам в 6г.с. От София съм, на 30г - първа бременност.

Началото на април ни очаква преглед за сърдечна дейност.Още не мога да асимилирам какво чудо се заформя в нас, и какви невероятни създания сме ние, за да дадем живот Purple Heart .

Към този момент усещам предимно стандартните неразположения (тип ПМС) в корем, кръст и гърди. Нямам особени промени от към апетит - може би по някога ми се губи; усещам, че следобедно ми се придремва, което е нетипично за мен.

Пожелавам на всички ни лека и успешна бремнност и много се радвам, че ще сме взаимна подкрепа.

Бъдете здрави, мамчета! Flowers Sunflower

Оо здравей ,нова мама ♥ аз също съм с последен цикъл на 10.02 само че и съм на 29г. Колко е хубаво ,че тука може  да намираме жени с подобни симптомите, термини и т.н Успех желая и лека бременност ☀

Здравейте, момичета и аз съм с последен МЦ 10.02, термин 17/11/22. Също съм от София на почти 28г. Blush

До всички момичета от София:
Решили ли сте къде да се следите? Аз бях на първи преглед в Св. София на бул. България със записан час при д-р Кобаков, но след 40 мин. чакане каза, че няма да ме приеме, че му свършило работното време, та ме прегледа негова колежка д-р Въргулева-Илиева. Доволна останах от прегледа, но не съм сигурна, че искам да раждам в тази болница. Мисля си за Тина Киркова и д-р Акташ, но съм отворена за препоръки за добри АГ за следене и израждане. Първа бременност ми е и всичко ми е ново 😬. Единствено ми се иска лекарят да се намира в близост до Овча купел старата част (до 20-30мин с кола). Следващият преглед трябва да ми е след 10тина дни, а още не съм запазила час.
 А както бях писала преди няколко дни, проблемът си запичането си остана при мен. Пия Дуфалак, за да имам поне някакви посещения до wc. Честно казано, много ми е криво заради това, постоянно съм подута и ми е тежко. Но се надявам след 1 триместър да отмине.

# 306
Здравейте, мили дами!

Записвам се и аз с две чертички - последен цикъл 11.02 - тази седмица влизам в 6г.с. От София съм, на 30г - първа бременност.

Началото на април ни очаква преглед за сърдечна дейност.Още не мога да асимилирам какво чудо се заформя в нас, и какви невероятни създания сме ние, за да дадем живот Purple Heart .

Към този момент усещам предимно стандартните неразположения (тип ПМС) в корем, кръст и гърди. Нямам особени промени от към апетит - може би по някога ми се губи; усещам, че следобедно ми се придремва, което е нетипично за мен.

Пожелавам на всички ни лека и успешна бремнност и много се радвам, че ще сме взаимна подкрепа.

Бъдете здрави, мамчета! Flowers Sunflower

Оо здравей ,нова мама ♥ аз също съм с последен цикъл на 10.02 само че и съм на 29г. Колко е хубаво ,че тука може  да намираме жени с подобни симптомите, термини и т.н Успех желая и лека бременност ☀

Здравейте, момичета и аз съм с последен МЦ 10.02, термин 17/11/22. Също съм от София на почти 28г. Blush

До всички момичета от София:
Решили ли сте къде да се следите? Аз бях на първи преглед в Св. София на бул. България със записан час при д-р Кобаков, но след 40 мин. чакане каза, че няма да ме приеме, че му свършило работното време, та ме прегледа негова колежка д-р Въргулева-Илиева. Доволна останах от прегледа, но не съм сигурна, че искам да раждам в тази болница. Мисля си за Тина Киркова и д-р Акташ, но съм отворена за препоръки за добри АГ за следене и израждане. Първа бременност ми е и всичко ми е ново 😬. Единствен
о ми се иска лекарят да се намира в близост до Овча купел старата част (до 20-30мин с кола). Следващият преглед трябва да ми е след 10тина дни, а още не съм запазила час.
 А както бях писала преди няколко дни, проблемът си запичането си остана при мен. Пия Дуфалак, за да имам поне някакви посещения до wc. Честно казано, много ми е криво заради това, постоянно съм подута и ми е тежко. Но се надявам след 1 триместър да отмине.
Здравей.
Аз се следях във МЦ Медкрос при др Венислава Александрова.
Попринцип работи във болница Вита но и във този център работи..
Намира се зад метростанция Константин Величков..
Много внимателно работи .
Много съм доволна.
Прекрасен човек и много си обича работата .
Обяснява внимателно.
Ако искаш влез във МЦ Медкрос .
Мисля че ще ти е близо.
При др Александрова си следях бременноста.
Вече 4 та година я познавам и само нея посещавам.

# 307
Моята АГ, при която се следях през първата бременност в Щерев, сега се е преместила в МЦ Медкрос. Днес е първият ми преглед. Ще видя какво предлагат там като услуги (защото и това е важно за мен) и ще преценя дали отново ще се следя при нея. Иначе е страхотен човек- Гергана Гогова.
За проблемите с изхождането- яж сутрин овесени ядки и пий топла вода.

# 308
Аз за момента ходя на прегледи в Надежда, но не съм сигурна дали точно там ще раждам живот и здраве. Живея много близо до Св. София, но нямат удобни часове за да не ми се налага да отсъствам от работа, ако имаха там щях да ходя. По изчисления в интернет, термин 16.11.
За казването на работа мислех да е тази седмица, обаче ще чакам след прегледа ми на 07.04 и ще помоля за по- кратък документ в който да не пише каква ми е микрофлората там долу, че ми е неудобно да го дам в деловодството. Не знам дали тук на работа практиката е да се завежда документ в деловодството и дали някакви декларации се дават, общо взето трябва да питам някой на когото имам доверие, а няма такъв човек тук Joy

# 309
Здравейте мами😻Много се радвам, че вече и аз съм в група за мами. След 2 години и половина, след първа успешна инсеминация получихме хубавата новина👶🏻. Аз съм на 27г.първа бременност ми е и се вълнувам мнооого, с термин 17.11, 6г.с.Тази седмица ми е изключително трудно киселини, гадене, не повръщам но не понасям нищо, апетит почти никакъв ям само защото трябва. Вие как сте?

# 310
Здравей Shirnnnn, добре дошла в темата и честито!
И при мен има гадене и нямам никакъв апетит. Не е толкова силно, че да повръщам, но не ми се яде нищо. Даже днес се мерих и съм 1-2 кг по-малко. Иначе се опитвам да се храня редовно и след хапване ми е малко по-добре. Четох, че е добре да се яде често и по-малко, но не го спазвам за сега.
През повечето време се изморявам лесно и нямам енергия, заспивам по-рано от обикновено.
Мина ли първия преглед при теб?

# 311
Здравей Shirnnnn, добре дошла в темата и честито!
И при мен има гадене и нямам никакъв апетит. Не е толкова силно, че да повръщам, но не ми се яде нищо. Даже днес се мерих и съм 1-2 кг по-малко. Иначе се опитвам да се храня редовно и след хапване ми е малко по-добре. Четох, че е добре да се яде често и по-малко, но не го спазвам за сега.
През повечето време се изморявам лесно и нямам енергия, заспивам по-рано от обикновено.
Мина ли първия преглед при теб?
Благодаря много!
При мен само гадене има, но поне засега не повръщам 😁 Иначе пуснахме кръвен тест за бременност, след седмица пак кръвен ми пуснаха да видят хормона дали нараства.(Понеже е с инсеминация и си мисля, че искат да следят всичко дали е наред). Утре ми е първия преглед-ехо+кръв😍. Засега или солено ми се яде или кисело 😁странна работа, от водата ми се гади също😢, но гледам да ям малко по малко, защото съм с ниско кръвно и става зле положението ако не съм хапнала.

# 312
Здравейте, мами.
Вчера бях на ехограф и се видя само плодно сакче. В 6+1 г.с съм. Успокоих се, че е в матката, защото понякога имам силни болки, но сега съм притеснена, защото се видя само сакчето. Док каза, че всичко е нормално за този период и ще се видим след две седмици, когато вече трябва да видим и ембрио.
Това ще са най-дългите седмици ..

Надявам се при вас всичко да е наред и успех на всички❤

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 19:25 от mati_9

# 313
Здравейте, мами.
Вчера бях на ехограф и се видя само плодно сакче. В 6+1 г.с съм. Успокоих се, че е в матката, защото понякога имам силни болки, но сега съм притеснена, защото се видя само сакчето. Док каза, че всичко е нормално за този период и ще се видим след две седмици, когато вече трябва да видим и ебрио.
Това ще са най-дългите седмици ..

Надявам се при вас всичко да е наред и успех на всички❤

Здравей! Аз миналата седмица ходих в 6+3г.с. и на ехографа се видя сакчето и една малка точка, която лекарката ми каза, че се натича ембрионален полюс, каза, че е рано за ембрион (може би следващата седмица щял да се види), и че понякога това полюсче се крие и не се вижда, понеже е много малко още. Недей да се притесняваш, всичко ще бъде наред, наистина е още много рано (и аз постоянно го мисля). Simple Smile

# 314
mnml, благодаря, че сподели. ❤
И според мен е рано, но нали знаеш, че четем всичко и какво ли не пише навсякъде. Казах си, че през тези седмици ще се опитам да не чета разни неща и след две седмици ще се видим с ембрионче.
На всички ни се иска още с първия преглед да видим всичко 😅 (което е напълно нормлано, след като вече знаеш, че в теб расте нов живот)

Общи условия

Активация на акаунт