Ноемврийски бебета 2022 ❤️

• 56 608
  • 782
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета! 😊

Как планирате летните отпуски? Мислите ли да ходите на море? Аз да, ще бъда в началото на 7-мия месец и малко се притеснявам - най-вече от пътя честно казано и отдалечеността от АГ, пък с плажа ще внимавам.
Тези, които планират море, някакви предложения от къде може да си купим подходящ бански? Намирам онлайн доста опции, но знам ли какъв размер ми трябва…по магазините дотук не съм  търсила много усилено, но и не са ми попадали много опции.

Аз съм от Варна и плановете са да отидем за 1 седмица на Бяла Simple Smile Първата седмица на Август. Също ще съм в 7ми Grinning ама пък трябва да мисля и за каката. Ще седя под чадър, взех си и разгъваем стол да не лягам, че предполагам ще съм кит до тогава хаха а съм легнала, а не съм станала от хавлията хахаха и аз оглеждам за бански.. но за сега съм в спънка. нз от малък или голям град сте, има в Декатклона по 25 лв, като за сега това е най-приемливата цена, на която съм попадала. Мин год. моя бременна приятелка си беше взела от ЛИДЛ за 20лв. като също не беше лош.. на мен не ми се бърза, тъй като не знам как ще вървя с килата до тогава.. но пък ако се стопли морето, се пускаме сроко по плажа и ще трябва все нещо да сложа Grinning надали ти помогнах особено.. ама дет се вика - аз да си кажа Grinning

# 616
Здравейте момичета! 😊

Как планирате летните отпуски? Мислите ли да ходите на море? Аз да, ще бъда в началото на 7-мия месец и малко се притеснявам - най-вече от пътя честно казано и отдалечеността от АГ, пък с плажа ще внимавам.
Тези, които планират море, някакви предложения от къде може да си купим подходящ бански? Намирам онлайн доста опции, но знам ли какъв размер ми трябва…по магазините дотук не съм  търсила много усилено, но и не са ми попадали много опции.

Вчера резервирах за края на юни от 29.6. - една седмица, ще съм в средата на 5-ти месец. Юли и Август аз лично за мен го чувствам рисковано, когато ще съм в 7-8 месец да ходя- така си го усещам. Жега, народ, не е за мен. По спокойно ще ми е сега, няма да са големи жеги, няма толкова много народ, спокойствие.
Относно банския в 5-тия месец, мисля че ще карам с това което имам и няма да се налага да купувам, т.е. не мога да помогна.
Юли или август планирам почивка и на балкан, на хладно няколко дни и приключвам.
Имам билети за Арте фестивал във Велиград края на август, намерението ми е да отида- живот и здраве, ще видим. Satisfied
Всичко много зависи от всяка една консултация и как се развиват нещата, позволява ли ми състояните, чувствам ли се добре, ако не съм тревожна- планувам и отивам.
Аз в 9-та седмица бях в Италия за една седмица- беше прекрасна екскурзия, въпреки, че и имах лека тревожност.

# 617
Ние ще ходим края на тази седмица на море, началото на Септември също. Взела съм си бански one size. Оказа се, че ми става сега (по принцип съм хс размер и рядко one size ми стават), но е много разтеглив и съм сигурна, че ще ми стане и Септември.
Нямам притеснения, че АГ ще бъде далеч.

# 618
  • София
Имам си бански от предната бременност, но така като се гледам ще ми е доста голям Grinning Аз залагам на половинките понеже с цял бански не ми е комфортно да ми стой мокро постоянно на корема. Иначе плануваме почивка за море, но да видим всичко наред ли ще е.

# 619
Последните седмици много ми се доходи на море това лято, а уж бях решила тязи година да сме само на планина. И мен много ме притеснява пътя, като се сетя  колко много трафик има по Тракия.. Не знам как е при вас, но аз откакто забременях имам малка фобия да се возя в кола, постоянно мисля нещо да не би да стане.. Шантава работа Grinning Друг вариант, за който си мисля е да отидем до варна със самолет за седмица някъде, но това трябва да го обсъдя и с АГ дали ще е безопасно. Предполагам, че накрая в последния момент ще го решим в зависимост от това как се чувствам аз. Но на планина със сигурност ще отидем.

# 620
Благодаря за отзивите дотук. Blush

Относно банските, не се бях сещала за Декатлон, ще проверя! Повечето попупярни магазини за бельо не предлагат бански за бременни, което си е странно, можеше поне едни 5 модела да имат...
Иначе съм от София, но въпреки, че няколко уикенда излизахме да търсим магазини за бременни, такива просто няма. Ако изключим няколкото модела в щандовете на по-известните магазини, всичко друго е въпрос на импровизация и онлайн покупки.
Относно дългото пътуване, все си мисля, че все пак е по-добре с кола, пък просто задължително с климатик, чести почивки и тръгване в ранните часове. Ние дори и за по-кратък път, винаги тръгваме рано сутрин. "Магистралите" ни са в такава кондиция, че иначе просто пътуването става ад.
Иначе планираното ни море ще е кратко, около 5 дни, на спокоен курорт, иначе цяло лято да се пържа в жегите в града, някак си не ми е ок, пък дано всичко да е наред и да отидем.

# 621
  • София
Не е нужно да си взимаш бански специален за бременни освен ако не държиш на цял. Номер по-голям от твоя или твоя пак биха ти станали просто коремчето ще е на показ.

# 622
Държа да е цял. Confused
Коремът ми като цяло расте стремително и в 7-мия месец вече ще е големичък, не ми се иска да го излагам на прекомерно слънце и показ. Никога не съм имала цял бански и си мислех, че трябва да е някакъв по-специфичен, за да не стяга на корема/гърдите, пък същевременно и долната част да е по мярка. В момента например дори и за бельо ми е трудно, сутиените вече са ми два размера нагоре, включително и гръдна обиколка, а бикините са си все същите. Пак така и с блузи, дънки…все едно съм двама различни човека от кръста нагоре и надолу. 😅

# 623
  • София
Държа да е цял. Confused
Коремът ми като цяло расте стремително и в 7-мия месец вече ще е големичък, не ми се иска да го излагам на прекомерно слънце и показ. Никога не съм имала цял бански и си мислех, че трябва да е някакъв по-специфичен, за да не стяга на корема/гърдите, пък същевременно и долната част да е по мярка. В момента например дори и за бельо ми е трудно, сутиените вече са ми два размера нагоре, включително и гръдна обиколка, а бикините са си все същите. Пак така и с блузи, дънки…все едно съм двама различни човека от кръста нагоре и надолу. 😅

Бельо има хубаво в H&M и ако хванеш и бельото на Лидл за кърмене си е много удобно.
Иначе за цел бански пак има в H&M и в ето този сайт: https://www.soonmama.com/collections/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8

П.С: Тази година се шегувах, че вече няма да ми е проблем да си показвам коремчето Grinning Миналата бях с лек корем заради диастазата и ми беше неприятно.

# 624
Последните седмици много ми се доходи на море това лято, а уж бях решила тязи година да сме само на планина. И мен много ме притеснява пътя, като се сетя  колко много трафик има по Тракия.. Не знам как е при вас, но аз откакто забременях имам малка фобия да се возя в кола, постоянно мисля нещо да не би да стане.. Шантава работа Grinning Друг вариант, за който си мисля е да отидем до варна със самолет за седмица някъде, но това трябва да го обсъдя и с АГ дали ще е безопасно. Предполагам, че накрая в последния момент ще го решим в зависимост от това как се чувствам аз. Но на планина със сигурност ще отидем.

Изчакай да родиш и тогава да видиш колко ще мразиш да пътуваш... с толкова откачалки по пътя и с детенце в колата, съвсем страшно ти свата в глават Sad  аз вече мн мразя...

иначе по темата с банския, и аз смятам, че цял е по-добре.. някак си си мисля, че ще съм прекалено огромна и ще ме е срам Grinning даже сега, нищо, че ми е втора бременност (и доста рано ми прочила, а в момента съм отперила такъв корем като в 6-ти месец) и пак ми е едно такова леко неудобно да се вижда, че съм бременна Grinning

# 625
Здравейте мамчета! Някоя интересувала ли се е за тези 'дни на отворените врати' в АГ отделенията на болниците. Може ли някъде да се следи кога, къде ги правят? Като цяло мен ме интересува за гр. Пловдив, но не мога да намеря никакво инфо. Началото на май е имало такъв ден в окръжна болница, но съм го изтървала. Все още нямам идея къде да раждам, а ми се иска да не го оставям за последния момент.

# 626
  • София
Има си, обикновено са обявени на сайта на болницата. Сега обаче как процедират и дали ще има не знам.

# 627
Здравейте! Така както сте започнали лятната тематика - да ви попитам за препоръки за добър слънцезащитен крем? Със сигурност 50 фактор, но на какво бихте заложили като марка?  Simple Smile

# 628
  • София
Авен, Юсерин и La roche posay, а в момента съм с този: https://bewellstore.bg/product/sluntsezashtiten-krem-sun-project … thank-you-farmer/

# 629
Момичета при пълна кръвна картина ми излезе кръвна захар 5.3. Днес бях на ендокринолог каза ми че 5,3 е висока кръвна захар. Сега ми предстой правене на профил за кръвна захар с глюкоза.Та въпроса ми е колко е нормалана кръвна захар при бременност?

Общи условия

Активация на акаунт