Ноемврийски бебета 2022 ❤️

• 56 661
  • 782
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, извинявам се, че рязко сменям темата. Искам да се обърна към Варненските мами. Къде смятате да си правите фетална морфология във втори триместър и какви цени ви дават? Сега си запазих в майчин дом и ми казаха 180 лв.. което ми се видя доста висока сума... имайки предвид добричкия д-р, дето го хвалят много, който извършва фм за 90 лв.. за съжаление часове... няма.. та вие на къде сте се насочили и на каква цена Simple Smile
Здравей, първата я правих при Стоилов в Добрич и съм много доволна. Звъннах да отвори извънреден час и струваше 150 лв. Втората ми е включена в пакета за следене в МД ще е на 8ми, но апарата им не е хубав чак като на Стоилов и ако не съм доволна от прегледа ще му звъня пак да ми отваря час.

# 601
Здравейте! Извинявам се за глупавия въпрос, но долу-горе кога трябва да започна да усещам ритане на бебето? В 17 г.с. съм, чувствам се добре за момента и бебето се развива нормално (да чукам на дърво), но още нищо не усещам и не знам дали така трябва.

# 602
  • София
Щом всичко е наред не се притеснявайте. Ще усетите ритниците скоро Simple Smile

# 603
Как сте мами? Не съм писала от много време. Вече съм в 13 седмица и мисля, че започвам да се храня нормално вече и да ми се връща енергията. 1 Ф.М. мина добре, даже ни казаха пола - момченце. Не очаквах толкова рано, но технологиите вече са много напреднали и лекарката си беше добра. Много се радваме, понеже имаме едно момиченце вече. Дано сте добре всички. 🙂

# 604
Здравейте момичета! Да се запиша и аз.Днес се поуспокоих малко, излезнаха ми резултатите от пренатеста и всичко с бебчо е наред! Ще си имаме момче.Надявам се всички да сте добре. Пожелавам на Вас и себе си лека и безпроблемна бременност и ноември да гушкаме здрави и пухкави бебоци!

# 605
Здравейте мами ,аз съм 16г.с.+1д. да се отчета и аз 😀 и ние чакаме момче! Лека и безпроблемна бременност на всички People Baby !

# 606
Момичета, как сте? Аз карам 15та седмица, и от няколко дни ме мъчат киселини (нямах представа колко неприятно е това нещо 😄). Някоя от вас има ли такива оплаквания, и как се борите с тях?

# 607
  • София
Аз ги имах с първата бременност и минаха като родих 🤣 То тогава и носа ми се отпуши ама това е друга тема.

# 608
Аз като страдаща от киселини и преди бременността знам, че е добре да се хапват малки порции по-начесто, да не се яде пържено, цитруси, мен лично и доматите ми предизвикват киселини, да не се пие кафе, газирано, т.н. При мен обикновено отшумяват от само себе си. В 9 г.с. мисля имах и минаха сами за 2-3 дена. Дано и при вас да минат бързо! Simple Smile

# 609
  • София
Аз при първата бременност получавах и като пиех вода толкова гадно ми беше. Знам, че някои лекари изписват Гавискол, но моята каза, че ще си ги търпя и до там бях 😀

# 610
Да намина и аз. За втори път този месец прокървих, но вече втори ден не спира. Бях на преглед, бебето е добре, нямам отлепвания, нямам ранички или кисти... Абе с две думи, никаква идея нямат защо кървя, засега лежа и си пия хапчетата, пуснах си изследвания в геника за инфекция, това е едното съмнение, другото, че е от кръворазреждащите лекарства... Не знам на някой случвало ли му се е, аз съм в голяма чуденка какво става...

# 611
Здравейте, момичета!
Някоя от вас ходи ли на йога за бременни? Имате ли мнения за метасенс?
Мисля да пробвам и ако ми допадне да започна да ходя.

# 612
Моя позната ми ги препоръча, а аз самата ще изчакам до следващия преглед и също бих искала да пробвам.

# 613
Здравейте! В 14 г.с съм с термин 23.11. 🥰 Ако някой е правил наскоро ФМ в УМБАЛ "Св. Марина"- Плевен, може ли да ми даде ориентировъчна цена?

# 614
Здравейте момичета! 😊

Как планирате летните отпуски? Мислите ли да ходите на море? Аз да, ще бъда в началото на 7-мия месец и малко се притеснявам - най-вече от пътя честно казано и отдалечеността от АГ, пък с плажа ще внимавам.
Тези, които планират море, някакви предложения от къде може да си купим подходящ бански? Намирам онлайн доста опции, но знам ли какъв размер ми трябва…по магазините дотук не съм  търсила много усилено, но и не са ми попадали много опции.

Общи условия

Активация на акаунт