Ноемврийски бебета 2022 ❤️

• 56 515
  • 782
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм в хранителен магазин , много работа ,динамична,по цял ден търчиш напред назад ,стока много ... И се чудя от кога мога да си остана у дома ...

# 106
Аз съм в хранителен магазин , много работа ,динамична,по цял ден търчиш напред назад ,стока много ... И се чудя от кога мога да си остана у дома ...

Това АГ-то може да ти каже. С предната бременност си пуснах рано болничен. Но ако е прекалено дълъг, се издава с Лекарска комисия. На мен ми се наложи да "лежа" 1 ден в болница ( пътеката е 3 дена ) за да ми продължат болничния. Така, че много зависи от АГ-то.

# 107
Болничен заради бременност може да се издаде от АГ (комисия) само след записване на ЖК, което обикновено става около 12г с
Аз лично предния път в 8г.с. лежах за обезводняване в АГ болница, от там ми издадоха 35 дневен болничен, който аз директно застъпих с болничен от комисия. Но не ми стигнаха дните до 45-дневния и се наложи да ползвам отпуск. Та имайте предвид, че се смятат болнични назад.

# 108
С първата бременност ми пуснаха болничен още след 1вия месец. Не съм лежала в болница, но знаех, че се одобрява от комисия. Не знам какво е писал моя АГ в болничния лист. Grinning
Нямам умора, нито сънливост. Усещам как търпението ми е по-малко обаче. От хормоните е и се опитвам да го владея.

# 109
Здравейте Simple Smile Включвам се и аз в списъка - вероятен термин -07.11.🥰 . Имам и кака , която на 01.04 навършва 5 години . Предишната бременност следях в Софиямед , раждах в Майчин дом, естествено. Въпросът ми е , на къде сте се насочили за проследяване на бременност в гр. София ?

# 110
Добре дошла! Blush
Аз също мисля в Софиямед, при кой лекар бяхте?

# 111
Бях при д-р Узунова, имам само добри впечатления от нея

# 112

Здравейте, мамчета! Аз също съм от Велико Търново на 28 години, това ще ми е трета бременност, първата родих момче, но в Търново ме объркаха и то почина, след това имам близнаци момчета и сега това е много изненадващо. Но имам един проблем за който искам съвет имам кървене от днес, но теста ми е положителен, възможно ли е да е цветна бременност. В понеделник съм на преглед

# 113
Ами по принцип е възможно. Но ложе са кажете дата на последна менструация, имате ли закъснение, тестовете с първа урина ли са, имате ли болки?

# 114
Ами по принцип е възможно. Но ложе са кажете дата на последна менструация, имате ли закъснение, тестовете с първа урина ли са, имате ли болки?

На 11 февруари и не нямам болки или спазми,само леко главоболие.С първа урина са, да. С близнаците имах леко зацапване два дена и спря, но аз там много лекарства пиех за задържане и инжекции фраксипарин всеки ден от 6 седмица.

# 115
Значи точно като имплантационно звучи. Аз също имах със сина ми, също имах бледи положителни. Трая 3 дни при мен, не съм пила нищо.
По принцип тези 2 марки тестове са известни с изпарителни черти, но определено на Престо изглежда Розова.

# 116
Момичета преди малко имам кафеникаво течение ,май не е добре ,.... Sad Това беше мисля ...

# 117
Момичета, как ви е кръвното? Моето тука 2-3 дни става е ниско, едно ми е замаяно, лежи ми се, нямам и кой знае какъв апетит. По принцип умирам за сладко, но от каквото разбрах, че съм бременна като че ли не искам и да го поглеждам..че така де хапнах на сила някоя друга бонбона, но нямаше файда🤔 ако имате такъв проблем, как се справяте?

# 118
Момичета преди малко имам кафеникаво течение ,май не е добре ,.... Sad Това беше мисля ...

В коя седмица си? Звънна ли на АГ? Дано всичко е наред 🤞 знам, че при доста хора се случва 🍀

# 119
    Еми не знам в коя , защото предния път нищо не ми каза ,само че има сак. А иначе днес нямам нищо ,само вчера 2'3 капки ... Утре съм на преглед . Вече съм със закъснение 10+

Общи условия

Активация на акаунт