Ноемврийски бебета 2022 ❤️

• 56 411
  • 782
  •   1
Отговори
# 150

Хайде скоро да си направим и Fb група Simple Smile

Вече има ⬇️

# 151

Хайде скоро да си направим и Fb група Simple Smile

Вече има ⬇

Чудесно! Не я намирам обаче. Confused Може ли да ми изпратиш линк?

# 152
# 153
Аз вече съм вкъщи, болничен,днес по спешност ходих,чухме пулса ,6с ,но имам кървене със съсиреци червени,би ми инжекция хормон ,но шпа 3х2 и дуфастон 2х2 понеделник съм пак... Sad

# 154
Today mama, пожелавам ти успех! Дано се стабилизира положението.

# 155
Здравейте и от мен. Днес и аз отидох по спешност на първи преглед, поради болки и леко кафеникаво зацапване. В 6+3 седмица съм. Докторката страшно много ме притесни, каза че се вижда ембрион, но е много малък и не се вижда жълтъчно мехурче. Не ми каза какви са размерите на сакчето и на ембриончето, нямам и снимка.
На мен като се загледах в монитора ми се видя, че пулсира тази точица, която ми показа, но тя каза че няма шанс да се развие нормална бременност от това.
Другата седмица в сряда пак ме вика и да съм подготвена да го махнем, ако не е паднало само до тогава.
Това ми се случи и миналата година и вече съм отчаяна. На 41 съм вече и май това ми е последен шанс за второ детенце, а толкова много го искам😢.
Направила съм всички възможни изследвания и няма причина за тези неразвиващи се бременности, а при мен са вече няколко. Единственото обяснение е некачествени яйцеклетки😞.

# 156
Дано лекарката да е сбъркала🍀

Иначе тук има тема за Фертилно хранене, за подобряване на качеството на яйцеклетките и сперматозоидите. Ако ви интересува може да прочетете там, в случай, че нещата не се развият както искате. 🍀🍀🍀

# 157
Здравейте и от мен. Днес и аз отидох по спешност на първи преглед, поради болки и леко кафеникаво зацапване. В 6+3 седмица съм. Докторката страшно много ме притесни, каза че се вижда ембрион, но е много малък и не се вижда жълтъчно мехурче. Не ми каза какви са размерите на сакчето и на ембриончето, нямам и снимка.
На мен като се загледах в монитора ми се видя, че пулсира тази точица, която ми показа, но тя каза че няма шанс да се развие нормална бременност от това.
Другата седмица в сряда пак ме вика и да съм подготвена да го махнем, ако не е паднало само до тогава.
Това ми се случи и миналата година и вече съм отчаяна. На 41 съм вече и май това ми е последен шанс за второ детенце, а толкова много го искам😢.
Направила съм всички възможни изследвания и няма причина за тези неразвиващи се бременности, а при мен са вече няколко. Единственото обяснение е некачествени яйцеклетки😞.

Съветвам те още утре да отидеш при друг лекар с модерна апаратура. Как така вижда ембрион, пък ти обяснява, че няма да се развие... Като цяло отношението на докторката е под всякаква критика. 6+3 не е кой знае колко късна седмица. Бъди спокойна и не се отказвай. От София ли си?

# 158

Съветвам те още утре да отидеш при друг лекар с модерна апаратура. Как така вижда ембрион, пък ти обяснява, че няма да се развие... Като цяло отношението на докторката е под всякаква критика. 6+3 не е кой знае колко късна седмица. Бъди спокойна и не се отказвай. От София ли си?

Не от Велико Търново съм.
Много малък бил ембриона и нямало жълтъчно мехурче, затова няма шанс да се развива.
Аз се бях виждала сак с жълтъчно мехрче, но без ембрион, но такова не съм виждала. Нямам и снимка да ви го покажа.
Сигурно не се храни достатъчно, за да не се развива правилно, незнам.
Прогестерона е добре. Следя и ЧХГ. До сега всичко беше наред и с него, но сега може и да пада. Днес пуснах пак контролно ЧХГ и ще се потвърди видяното, ако спада или не расте правилно, или е спряло да се развива😞.
Просто при мен, доста често се случват тези проблеми и не е само от възрастта според мен, защото бях на 22, когато се случи първия мисед в 11 седмица.

# 159

Не от Велико Търново съм.
Много малък бил ембриона и нямало жълтъчно мехурче, затова няма шанс да се развива.
Аз се бях виждала сак с жълтъчно мехрче, но без ембрион, но такова не съм виждала. Нямам и снимка да ви го покажа.
Сигурно не се храни достатъчно, за да не се развива правилно, незнам.
Прогестерона е добре. Следя и ЧХГ. До сега всичко беше наред и с него, но сега може и да пада. Днес пуснах пак контролно ЧХГ и ще се потвърди видяното, ако спада или не расте правилно, или е спряло да се развива😞.
Просто при мен, доста често се случват тези проблеми и не е само от възрастта според мен, защото бях на 22, когато се случи първия мисед в 11 седмица.

А изследвала ли си се за вродени тромбофилии? Дори и да не стане този път, не се отказвай, 41 г. не е присъда.

# 160
Изследвала съм тромбофилия, хетерозиготен носител 4G/5G съм и хетерозиготен носител C/T на MTHFR - мутация C677T. Но това според докторите не е причина за споннтанните аборти.
Днес като пуснах ЧХГ стойността нарастваше. Бавно за 96 часа се удвоява, но на 15 000 май е в границите.
Веднага отидох на друг лекар и се видя плодно сакче 12.3 мм и някаква сянка вътре, която може да е ембрион.
Аз днес съм 6.4 ГС, а сакчето отговаря на 5.3 ГС. Доктора каза, че е нормално в толкова малък сак да не се вижда ембрион все още и че ако съм била с късна ову може да изостава с 1 седмица.
Пак ми се върнаха надеждите. Ще си продължа терапията и ще се надявам другата седмица да се изяснят нещата.
Ако , не след 1-2 цикъла пак ще опитваме. Щом все още става спонтанно забременяване, значи имам шанс за още едно дете🤞🏻

# 161
Здравейте, момичета. Може ли някой да ми помогне със седмиците?

# 162
Здравейте, момичета!

Мога ли да се присъединя към Вашите редици?

Накратко за мен Simple Smile . Първи ден на последна менстурация 26.01.2022. Термин по календар 02.11.2022. На 42 навършени години съм, с две дъщери( на 23 и 15 ) и двама внука от голямата дъщеря.

От две години и половина правим опити за бебе- равносметката е два спонтанни аборта.

В момента ужаса ми е огромен, че отново ще ми се случи.
Постоянно ходя с ежадневни превръзки и все ми се струва , че кървя и тичам да се проверявам.
На 14-ти бях на първия си преглед видя се ембрионче и сърчице(леко неубедително , но все пак) .
Днес пусках изследване за тромбофилия , но резултатите ще излязат в четвъртък. В понеделник съм на контрола за да видим всичко наред ли е в развитието на бебето.

От симптомите имам: Болезнени гърди, липса на апетит, вялост и раздразнение.

Ами това е от мен. Подала съм заявка за присъединяване и във фейсбук групата.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 18:05 от Viliana_29

# 163
Здравейте.
Имам проблем, леко съм хремава , усещам болки в гърлото и кашлям, въпроса ми е свързах се с гинеколожката тя ми каза за момента да се лекувам с чайчета и лукчета за гърлото, но аз по принцип съм много податлива към настинки и само от чай и лукчета няма да ми мине. Някой знае ли как може да се лекувам и какво мога да приемам за лесно преборване на настинката?

# 164
Здравейте, момичета. Може ли някой да ми помогне със седмиците?
Здравей! Като напишеш в гугъл гестационни седмици веднага ще ти излезнат калкулатори. По принцип ако цикълът ти е 28 дни на 1-вия ден от закъснението вече си 4 +1 седмица, на 8-ия ден закъснение вече си 5+1 и т.н.
Дано съм била полезна 😁

Здравейте, момичета!

Мога ли да се присъединя към Вашите редици?

Накратко за мен Simple Smile . Първи ден на последна менстурация 26.01.2022. Термин по календар 02.11.2022. На 42 навършени години съм, с две дъщери( на 23 и 15 ) и двама внука от голямата дъщеря.

От две години и половина правим опити за бебе- равносметката е два спонтанни аборта.

В момента ужаса ми е огромен, че отново ще ми се случи.
Постоянно ходя с ежадневни превръзки и все ми се струва , че кървя и тичам да се проверявам.
На 14-ти бях на първия си преглед видя се ембрионче и сърчице(леко неубедително , но все пак) .
Днес пусках изследване за тромбофилия , но резултатите ще излязат в четвъртък. В понеделник съм на контрола за да видим всичко наред ли е в развитието на бебето.

От симптомите имам: Болезнени гърди, липса на апетит, вялост и раздразнение.

Ами това е от мен. Подала съм заявка за присъединяване и във фейсбук групата.

Стискам палци всичко да е наред ♥

Общи условия

Активация на акаунт