Ноемврийски бебета 2022 ❤️

• 56 328
  • 782
  •   1
Отговори
# 195
Viliana_29 съжалявам Cry
dana_koleva стискам палци,вярвам че всичко ще е наред.

И аз имам проблем момичета. Имам розово зацапване от преди малко и много,ама многа се притеснявам..
Записах си час за преглед утре,но до тогава ще полудели Cry

# 196
Viliana_29 съжалявам Cry

И аз имам проблем момичета. Имам розово зацапване от преди малко и много,ама многа се притеснявам..

Не се притеснявай, щом е малко по всяка вероятност не е проблем. Отиди утре и ще видиш, че всичко ще бъде наред 🙏 При мен кървенето се оказа старо леко отлепяне, което е продължавало да се чисти във времето, но сега се видя че си се е залепило обратно и всичко си е наред, видяхме и сърдечна дейност ❤️😁

# 197
Viliana_29 съжалявам Cry

Не се притеснявай, щом е малко по всяка вероятност не е проблем. Отиди утре и ще видиш, че всичко ще бъде наред 🙏 При мен кървенето се оказа старо леко отлепяне, което е продължавало да се чисти във времето, но сега се видя че си се е залепило обратно и всичко си е наред, видяхме и сърдечна дейност ❤️😁

Чудесна новина! Стискам ти палци! Дано и при мен да е нещо безобидно

# 198
Момичета, аз бях до тук за съжаление.

И моя доктор не вижда сърдечна дейност, има някакви неубедителни трептения, но според него е от самия монитор. Дава шанс до петък да ме погледнат още трима лекари и следва кюртаж.

Аз съм отново психически срината, но се надявам пак да успея да изляза от дупката.

Бъдете здрави и с пожелание ноември да си нагушкате бебетата.

Вилиана, силни прегръдки! Нещата ще се получат евентуално! Бъди силна и горе главата! Heart

# 199
Момичета с цикъл 26.01, при вас има ли симптоми ? При мен всичко изчезна, нормално ли е ?

# 200
Момичета с цикъл 26.01, при вас има ли симптоми ? При мен всичко изчезна, нормално ли е ?

При мен не точно ,но ми е леко замаяно. Днес пак съм по лекари за друго мнение относно големината на този САК. Не издържам вече,не може да няма адекватен отговор на това как бебето расте а сака много малко расте и какво следва ,а качвам седмици...

# 201

При мен не точно ,но ми е леко замаяно. Днес пак съм по лекари за друго мнение относно големината на този САК. Не издържам вече,не може да няма адекватен отговор на това как бебето расте а сака много малко расте и какво следва ,а качвам седмици...
Не се тревожи, аз бях с празен сак преди 8 дена, и аз се надявам на чудо. Божа работа, знам че каквото трябва да стане ще стане …

# 202

От София ли си, къде ходиш на преглед

# 203
Момичета, аз бях до тук за съжаление.

И моя доктор не вижда сърдечна дейност, има някакви неубедителни трептения, но според него е от самия монитор. Дава шанс до петък да ме погледнат още трима лекари и следва кюртаж.

Аз съм отново психически срината, но се надявам пак да успея да изляза от дупката.

Бъдете здрави и с пожелание ноември да си нагушкате бебетата.

Вилиана, силни прегръдки! Нещата ще се получат евентуално! Бъди силна и горе главата! Heart

За съжаление аз нямам цялото време на света. Все пак съм на 42 години вече .
За 10:20 имам записан час за поредно мнение от друг лекар. Не знам аз ли си втълпявам, мозъка ми ли отказва да приеме реалността, но имам предчувствието, че това не е вярно и , че бебето е живо.

# 204
От Благоевград съм ,и ще обикалям докторите. Направо ми писва ,то времето си минава ,в болничен Съм ,на работа вече са ми намерили заместник ... Луда работа

# 205

При мен изчезнаха симптомите, ПРЦ 29.01, но аз следя ЧХГ и мисля, че няма да ми се получи тоя път, защото не расте хич добре. Преди 7 дена видяхме само сак 0,88см, което е много назад. Днес съм на второ мнение.

# 206

При мен изчезнаха симптомите, ПРЦ 29.01, но аз следя ЧХГ и мисля, че няма да ми се получи тоя път, защото не расте хич добре. Преди 7 дена видяхме само сак 0,88см, което е много назад. Днес съм на второ мнение.

И при мен нещата стоят по същия начин ПМЦ 31.01. Преди 6 дена се видя сакче 1.2 см, но без ембрион. Следя ЧХГ, което се удвоява вече на 4.5 дни. Вчера беше 27 768.
Утре сутрин съм на преглед да видим, дали ще се види ембрион и ако не следва медикаментозен аборт.
Вече незнам какво да мисля, нещата се повтарят от миналата година и освен да се надявам на чудо друго не ми остава.
Стискам палци всички да гушкаме здрави пухкави бебчета през ноември 🤞🏻

# 207

И при мен нещата стоят по същия начин ПМЦ 31.01. Преди 6 дена се видя сакче 1.2 см, но без ембрион. Следя ЧХГ, което се удвоява вече на 4.5 дни. Вчера беше 27 768.
Утре сутрин съм на преглед да видим, дали ще се види ембрион и ако не следва медикаментозен аборт.
Вече незнам какво да мисля, нещата се повтарят от миналата година и освен да се надявам на чудо друго не ми остава.
Стискам палци всички да гушкаме здрави пухкави бебчета през ноември 🤞🏻

При теб нещата не са толково зле. Изчетох сумати сайтове на английски. Ако се качва с минимум 35% на 48 часа има шанс. А и при теб гони 30000, което е супер.  Имаше даже приказка, че момчетата казват по-бавно ЧХГ. Успех ти желая!

# 208
Здравейте, мили дами!

Записвам се и аз с две чертички - последен цикъл 11.02 - тази седмица влизам в 6г.с. От София съм, на 30г - първа бременност.

Началото на април ни очаква преглед за сърдечна дейност.Още не мога да асимилирам какво чудо се заформя в нас, и какви невероятни създания сме ние, за да дадем живот Purple Heart .

Към този момент усещам предимно стандартните неразположения (тип ПМС) в корем, кръст и гърди. Нямам особени промени от към апетит - може би по някога ми се губи; усещам, че следобедно ми се придремва, което е нетипично за мен.

Пожелавам на всички ни лека и успешна бремнност и много се радвам, че ще сме взаимна подкрепа.

Бъдете здрави, мамчета! Flowers Sunflower

# 209
След поредния преглед...няма сърдечна дейност. Излязох от кабинета с направление за хоспитализация и контейнерче за да се вземе генетичен материал.

Cry

Общи условия

Активация на акаунт