Ноемврийски бебета 2022 ❤️

• 56 916
  • 782
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте.Казвам се Диана,живея в гр София.
Бременна съм в 7г.с.  Термина ми е на 22.11.22г.
Трета бременност ,една приключила с аборт ембриона спря да се развива преди да има пулс ,втората бременност с кухо яйце миналата година и сега отново съм бременна .На 32 години съм ...
В петък бях на преглед малко по рано от предвиденото защото симптомите ми на бременна изчезнаха и се уплаших ,но видяхме в 6г.с и 4 дена ,плоден сак ,ембрион и сърцебиене ,всичко отговаря точно на седмицата .За сега няма тревоги следващ преглед след 10 дена.
В момента карам настинка и съм притеснена ,но вярвам че няма да повлияе на бебчо.
По нагоре видях теми за Вигантол и аз съм в силен дефицит и приемам Вигантол ,също така Еутирокс за щитовидната жлеза и Фраксипарин за тромбофилия ...
Радвам се че има тази група .Желая ви безпроблемно бременеене и да галим скоро големи коремчета с ритащи бебчета.
Вие казахте ли на родителите си .Аз мисля да изчакам да мине и третия месец Simple Smile ..

# 331
Здравей Диана,
И аз съм в 7 г.с. и термина според календара ми е на 23/11. И аз пия еутирокс понеже ТСХ ми е високо и вигантол, също и дуфастон за всеки случай.
Засега не съм споделя на никой, само аз и мъжа ми знаем. Мисля да изчакам да минат първите 3 месеца понеже имах едно кухо яйце и ме е страх, а миналия път веднага казахме - не че има общо, но сега предпочитам да изчакам.

# 332
Аз си нося и една киста 5см за разкош ...Този път ще имаме повод да се похвалим на близките си .Вярвам го силно. Heart
Здравей Диана,
И аз съм в 7 г.с. и термина според календара ми е на 23/11. И аз пия еутирокс понеже ТСХ ми е високо и вигантол, също и дуфастон за всеки случай.
Засега не съм споделя на никой, само аз и мъжа ми знаем. Мисля да изчакам да минат първите 3 месеца понеже имах едно кухо яйце и ме е страх, а миналия път веднага казахме - не че има общо, но сега предпочитам да изчакам.

# 333
Момичета, искам да попитам нещо, когато ходихте на преглед пуснаха ли мъжете ви с вас?  Този петък имам преглед, където евентуално ще чуем сърчице и ми се ще ако може приятелят ми да е с мен, но нямам идея дали е практика да пускат и партньорите. Мерси предварително Simple Smile

# 334
Аз ходя в Щерев и там не пускат половинките. Ще попитам докторката на следващия преглед когато вече ще слушаме сърчице дали може да дойде с мен ,но не ми се вярва да го пуснат ..
Момичета, искам да попитам нещо, когато ходихте на преглед пуснаха ли мъжете ви с вас?  Този петък имам преглед, където евентуално ще чуем сърчице и ми се ще ако може приятелят ми да е с мен, но нямам идея дали е практика да пускат и партньорите. Мерси предварително Simple Smile

# 335
Преди пандемията в Щерев пускаха, после спряха. В МЦ Медкрос съпругът ми влезе, но сме близки с АГ, което ме следи.

# 336
Здравейте и от мен 🙃 Казвам се Деница на 35г., живея в Лондон и това е началото на втората ми бременност ☺️ Първата беше през  далечната 2015 и от тогава си имаме едно прекрасно момче, което, тази година живот и здраве трябва да стане батко. Терминът ми е 3.11.2022
Бях веднъж на преглед през 6та седмица, всичко изглеждаше добре и следващият ми преглед е на 22.04.
Успех на всички ❤️🍀
Успех на всички

# 337
Момичета, искам да попитам нещо, когато ходихте на преглед пуснаха ли мъжете ви с вас?  Този петък имам преглед, където евентуално ще чуем сърчице и ми се ще ако може приятелят ми да е с мен, но нямам идея дали е практика да пускат и партньорите. Мерси предварително Simple Smile
Преди пандемията в Щерев пускаха, после спряха. В МЦ Медкрос съпругът ми влезе, но сме близки с АГ, което ме следи.
От първия ми преглед на бременността Март 2020 г.До Последния преглед моя мъж е присъствал .
Тогава баш обявиха пандемията..
Сега когато вече мерките паднаха тоест
Маски ,дистанция и др.
Защо пък не пускат бащите.

# 338
Здравейте и от мен!
Казвам се Христина, на 24г и съм от София, втора бременност ми е (за съжаление първата приключила с прекъсване в 24 г.с заради сърдечна малоформация). На 28.03 видях двете чертички, термина по приложение ми е на 14.11, но цикъла ми е изключително нередовен. Бях на преглед миналата седмица, видя се сакче и че е на място, в сряда отново съм на лекар, не смея да се зарадвам. Надявам се този път всичко да бъда наред! ❤ Щастливо бременеене с успешен пухкав финал 🤰🤱

# 339
Здравейте, мами.
Вчера бях на ехограф и се видя само плодно сакче. В 6+1 г.с съм. Успокоих се, че е в матката, защото понякога имам силни болки, но сега съм притеснена, защото се видя само сакчето. Док каза, че всичко е нормално за този период и ще се видим след две седмици, когато вече трябва да видим и ембрио.
Това ще са най-дългите седмици ..

Надявам се при вас всичко да е наред и успех на всички❤

Здравей, при мен днес беше абсолютно същото и аз съм в 6г.с +1 и доста се притесних, но и мен ме викат след седмица. Надявам се всичко да е наред и излишно да се притесняваме. 🤗

# 340
Здравей!
Мисля, че излишно ще се притесняваме до следващия преглед, моя е на 18.04 (след две седмици, като го запазих умишленно малко по-късно от две сед.) и нямам търпение. Всичко ще е наред, не се притеснявай (знам, че това е невъзможно и емоциите бошуват😅)

Здравейте, мами.
Вчера бях на ехограф и се видя само плодно сакче. В 6+1 г.с съм. Успокоих се, че е в матката, защото понякога имам силни болки, но сега съм притеснена, защото се видя само сакчето. Док каза, че всичко е нормално за този период и ще се видим след две седмици, когато вече трябва да видим и ембрио.

Здравей, при мен днес беше абсолютно същото и аз съм в 6г.с +1 и доста се притесних, но и мен ме викат след седмица. Надявам се всичко да е наред и излишно да се притесняваме. 🤗

# 341
Здравейте и аз се включвам към темата . В края на 8г.с съм и ми е първа бременност с термин - 15.11.22г. Нямам търпение да отида на лекар да видя какво се случва с бебето , понеже се притеснявам дали всичко е наред ,защото при миналото посещение на АГ бях с много силни и чести болки ,сега пия но-шпа ,неофолик и папаверин.Пак имам болки ,но са много по-малко , АГ-то ми каза да наблягам на почивката и да не се натоварвам с каквото и да било-общо взето лежене цял ден ,а така дните ми минават толкова бавно ,едва ще дочакам датата на следващия преглед Smile

# 342
Здравей!
Мисля, че излишно ще се притесняваме до следващия преглед, моя е на 18.04 (след две седмици, като го запазих умишленно малко по-късно от две сед.) и нямам търпение. Всичко ще е наред, не се притеснявай (знам, че това е невъзможно и емоциите бошуват😅)

Здравейте, мами.

Много силно се надявам да е излишно притеснението. На мен доктора пък ми каза, че ако и другата седмица не види пулс значи няма да стане работата, но пък аз вече изобщо не му вярвам и няма и да ходя повече при него.

# 343
Desislava96, толкова неща изчетох и се притеснявах (и още си имам притеснение), но някой чуват пулс в 8,9 и чак в 10 г.с.
Можеш да пробваш при друг АГ и знам, че няма как, но се опитай да си повтаряш, че всичко е наред и по-малко притеснения.
Аз също бях с нагласата, че ще видя ембрионче и ще чуя пулс и като излезнах от прегледа започнах да мисля за синдрома на кухо яйце (май така се казваше), но няколко дни по-късно си казах, че всичко е божа работа и това, което ще трябва да се случи, ще се случи.
Опитай се да си спокойна до следващия преглед и да вярваш, че всичко ще е наред. Много мами споделиха тук, че в 6 г.с са видяли само сакче и след 1,2 седмици вече ембрио с пулс.
Успех ❤

# 344
Desislava96, толкова неща изчетох и се притеснявах (и още си имам притеснение), но някой чуват пулс в 8,9 и чак в 10 г.с.
Можеш да пробваш при друг АГ и знам, че няма как, но се опитай да си повтаряш, че всичко е наред и по-малко притеснения.
Аз също бях с нагласата, че ще видя ембрионче и ще чуя пулс и като излезнах от прегледа започнах да мисля за синдрома на кухо яйце (май така се казваше), но няколко дни по-късно си казах, че всичко е божа работа и това, което ще трябва да се случи, ще се случи.
Опитай се да си спокойна до следващия преглед и да вярваш, че всичко ще е наред. Много мами споделиха тук, че в 6 г.с са видяли само сакче и след 1,2 седмици вече ембрио с пулс.
Успех ❤

Така е, трябва да мислим положително. 🥰🥰

Общи условия

Активация на акаунт