Ноемврийски бебета 2022 ❤️

• 56 722
  • 782
  •   1
Отговори
# 510
Аз му звъннах преди 10-на дена и ми отвори извънреден час, но става по-скъп 150лв.Мислех си да правя втора ФМ при Желязкова, но приятелка ходи миналата седмица при нея на 3та ФМ и е много разочарована, сподели, че нямя нищо общо със Стоилов не обеснявала нищо и почти през цялото време говорила по телефона. Апарата и е хубав и тя може да е добра, но вече незнам от кое място чувам, че отношението и куца.
За Желязкова от Варна ли ако е тя и аз ходих не бях доволна веднага я смених

Лошо. За Желязкова говоря.. значи трябва да обмисля май някой друг. А ти като му звънна за този извънреден час почивен ден ли ти го даде или през седмицата и някакъв по-късен ли или ?
[/quote]
За вчера 5ти в 16ч.-беше часа. Отвори ми го в супердок, там също пише, че може да му се звъни но цената просто става с 50% по-скъпа.

# 511
Здравейте, момичета! Има ли група във фейсбук, която обаче да е private или тайна се водеше?

# 512
Здравейте, дами! Simple Smile
Съобщите ли вече на работодателя и ако не кога мислите да го направите?
Аз мисля да кажа като вляза в 4 месец и след резултата от БХС. Малко ми е глупав въпроса сигурно, но работя в голяма компания и не знам освен да се съобщи на мениджъра, трябва ли да се предостави и някакъв документ на HR-те?

Kitty-cat ето линк към групата във фейсбук: https://www.facebook.com/groups/663684828252071/?ref=share

# 513
  • София
Документ не съм представяла първият път. Казах на директора (при нас е малка компания)

# 514
Аз мисля да кажа като вляза в 4 месец и след резултата от БХС. Малко ми е глупав въпроса сигурно, но работя в голяма компания и не знам освен да се съобщи на мениджъра, трябва ли да се предостави и някакъв документ на HR-те?

Kitty-cat ето линк към групата във фейсбук: https://www.facebook.com/groups/663684828252071/?ref=share

Здравей, аз също съм в голяма фирма и казах още преди да съм се записала дори да ме следят. Но го направих по моя преценка толкова рано, защото предполагам, че не лесно ще намерят заместник за мястото ми, пък и с идеята, че ще се налага да излизам от работа за прегледите. Казах само на прекия ми началник. Той вече си е задействал нещата и дори има обява по заместване за мястото ми Simple Smile но като цяло мн зависи от мястото, на което работиш и как се спазват законите. Най-правилно е като те регистрират, че си бременна, защото вече работодател не може да те пипне. Ако си в някоя мижава малка фирма с някой гаден шеф.. може да те уволни, ако кажеш преди да са те регистрирали Wink това знам аз Simple Smile

# 515
Задължително уведомявайте в писмен вид. След писмено уведомление трудно ще ви махнат.

Здравей, аз също съм в голяма фирма и казах още преди да съм се записала дори да ме следят. Но го направих по моя преценка толкова рано, защото предполагам, че не лесно ще намерят заместник за мястото ми, пък и с идеята, че ще се налага да излизам от работа за прегледите. Казах само на прекия ми началник. Той вече си е задействал нещата и дори има обява по заместване за мястото ми Simple Smile но като цяло мн зависи от мястото, на което работиш и как се спазват законите. Най-правилно е като те регистрират, че си бременна, защото вече работодател не може да те пипне. Ако си в някоя мижава малка фирма с някой гаден шеф.. може да те уволни, ако кажеш преди да са те регистрирали Wink това знам аз Simple Smile

# 516
Има ли мами с дискомфорт ниско в корема

# 517
При доста до колкото разбирам при мен е на моменти .Преди седмица имах сега нямам. Аг-то ми само каза да се следя ако приличат на менструални да и кажа ,иначе всякакви други са нормални заради нарастването на бебчето.
Има ли мами с дискомфорт ниско в корема

# 518
  • София
Имам долу, горе, отстрани и навсякъде. Не са силни по-скоро е дискомфорт, но мисля, че е разтягането на матката.

# 519
Имам долу, горе, отстрани и навсякъде. Не са силни по-скоро е дискомфорт, но мисля, че е разтягането на матката.
и при мен е така с едно каркорене в червата и от няколко дни тежест и тъпа болка ниско в корема точно тя ме притеснява но гинеколога каза пе при първа бременност се случва....ето сега например ми е спокоен. А подчти цял ден ми беше дискомфортно вие в кой месец сте?

# 520
  • София
Ами 3-ти вече, но ако трябва да съм честна първата бременност наистина имах повече дискомфорт или повече съм обръщала внимание не знам…

# 521
Здравейте, до мамите, които ще правят ФМ в Токуда. Имайте едно наум, моя много близка е една от завеждащите на отделението от години и тя ми каза, че за ФМ не ми препоръчва да е там, насочи ме другаде, където съм изключително доволна. Иначе като цяло и аз ще раждам там и според мен всичко са страхотни специалисти, но ФМ е нещо специфично и е хубаво да е човек, който само с това се занимава, че от един пропуск, после големи бели могат да станат

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 06:01 от dana_koleva

# 522
  • София
Аз също съм правила ФМ там и не съм доволна.

# 523

...от това което съм чела и преглеждала по темата:
Ако имаш притеснения от работодателя, че може да постъпи нередно- освобождавайки те или нещо подобно- взима се удостоверение от АГ, че си бременна в коя седмица и т.н., което се завежда с входящ номер в Счетоводство и ТРЗ, като си взимаш копие с входящия номер и за теб- така не могат да те освободят и имаш правни основания за обжалване ако го направят. Доколкото съм чела устното уведомяване, няма правна тежест.
 В същия ден е редно да съобщиш и на прекия си ръководител.

# 524
в кой месец сте

Общи условия

Активация на акаунт