Ноемврийски бебета 2022 ❤️

• 56 616
  • 782
  •   1
Отговори
# 630
  • БГ
Здравейте, усещате ли вече бебешки движения? Втора бременност ми е, в момента съм 17 г.с., но все още нищо не съм усетила.

# 631
Здравейте, усещате ли вече бебешки движения? Втора бременност ми е, в момента съм 17 г.с., но все още нищо не съм усетила.
Здравей,аз съм първа бременност и също съм 17 г.с и 6 дни,и аз нищо не усещам.
А как е корема расте ли?Аз все си мисля че единият ден имам а на другият не.

# 632
  • София
Здравей,аз съм първа бременност и също съм 17 г.с и 6 дни,и аз нищо не усещам.
А как е корема расте ли?Аз все си мисля че единият ден имам а на другият не.
Аз съм по същия начин тази бременност… Единия ден сякаш имам, а другия не… 😀А не съм с първа бременност. С първата в тия седмица бях меко казано огромна.

# 633
  • БГ
Ами расте  си Simple Smile) според мен изведнъж стана голям - досега колегите не са обърнали внимание Simple Smile) Предната бременност започнах от 55кг и стигнах до 68кг, но сега старта ми е 66кг. при ръст 160 см.

# 634
И моят е така, от вчера съм 18 седмица, сутрин съм почти все едно не съм бременна, до вечерта обаче съм като балон. 😃
Иначе от време на време усещам бебока, даже ме стряска. 😃 забелязах, че по скоро при стимул реагира, например ако гледаме страшен филм или слушаме музика. Но дните, в които съм по-заета и да шава, не го усещам. Иначе и на мен ми е първа бременност.

# 635
Аз съм в 16та седмица и все още не усещам нищо, няколко пъти си мислех, чв усещам нещо като бълбукане, ама предполагам съм си внушавала. Един ден хем си забелязвам корема, друг ден ми се струва, че почти нямам.. странна работа. Преди да забременея бях 45кг,сега съм някъде 52. Не знам при вас как е, но в този период се чувствам много странно - хем вече нямам ама почти никакви симптоми, хем не усещам още бебето, и на моменти малко се филмирам. А и сега прегледите ми са през месец и честно казано вече нямам търпение да отида пак и да видя колко е пораснал малкия човек. Следващият ми преглед е средата на юни и много се надявам вече да видим дали е момченце или момиченце, дано да се покаже. Общо взето ми е много развълнувано, ноември ми се струва тоолкова далеч, а нямам търпение. За мен това е първа бременност и много се чудя, кога ще започна стабилно да усещам бебето, надявам се да е скоро! Grinning А вие още ли ходите на работа? Аз мисля, живот и здраве, ако мога някъде от юли да изляза болничен. Усещам как съм страшно разсеяна и като цяло изобщо ми изчезна желанието за работа. Мислех, че ще избутам почти до края, тъй като си работя от вкъщи, но май май предпочитам да си почивам и да почвам лека полека да се подготвям за новия член на семейството. Simple Smile

# 636
Сега като mnml спомена за килограмите се сетих да попитам - как вървите с килограмите? Аз съм в края на 15-та седмица и още нищо не съм качила, не че бързам да качвам Grinning и все пак коремчето ми се е променило. Вече не седи плоско, но ми се струва, че не е пораснало от бременността толкова, колкото съм подута. На следващия преглед се надявам да разберем пола, много ми е интересно, аз имам усещане за момиченце, но може и да е заради голямото ми желание да е именно момиче, а на скрининга, лекарката каза, че може само да изкаже хипотеза, че е момче, но е рано Grinning Вие имате ли усещания за пола на бебчетата?

# 637
О, аз нямам никакво ама никакво усещане за пола, което много ме учуди. Мислех, че още щом забременея ще имам някакъв майчиснки инстинкт за това. Сестра ми още от самото начало си казваше, че е момче. Моята майка е родила освен нас двете, още четири момчета, та си мисля дали няма да съм хванала от семейния ген, но то май от таткото зависело, таа не знам. Честно казано ще се радвам и на двата варианта, но като че ли повече ме е страх, че момичетата се гледат по-трудно. Но ще видим какво ми се е паднало, нядявам се скоро. Grinning

Сега като mnml спомена за килограмите се сетих да попитам - как вървите с килограмите? Аз съм в края на 15-та седмица и още нищо не съм качила, не че бързам да качвам Grinning и все пак коремчето ми се е променило. Вече не седи плоско, но ми се струва, че не е пораснало от бременността толкова, колкото съм подута. На следващия преглед се надявам да разберем пола, много ми е интересно, аз имам усещане за момиченце, но може и да е заради голямото ми желание да е именно момиче, а на скрининга, лекарката каза, че може само да изкаже хипотеза, че е момче, но е рано Grinning Вие имате ли усещания за пола на бебчетата?

# 638
В 16 г.с. съм и съм качила само един килограм Simple SmileSimple SmileSimple Smile ...Иначе от преди да забременея знаех че ще е момче на Феталната морфология видяхме малка пишолина и преди два дни на прегледа ,вече се видя на 100% че е момче.Все си мисля че да не се види досега значи няма нищо за виждане и ще е момиченце ,но при нас бебо не се криеше Simple Smile Simple Smile

# 639
  • София
То какво аз мисля, че е и наистина е, са две отделни теми 🙃 Моуте предчувствия и двата пъти не се оказаха вярни.

# 640
Момичета, аз съм в 17г.с., мисля, че предната вечер започнах да усещам бебето, но не съм напълно сигурна, защото ми е първа бременност и не знам какво трябва да е усещането. Вече и коремът взе доста бързо да расте. Започнаха проблемите с дрехите. От къде ще взимате дрехи за бременни и важния въпрос за гащите 😁 По сайтовете започват от 20лв, струва ми се доста.

# 641
  • София
Момичета, аз съм в 17г.с., мисля, че предната вечер започнах да усещам бебето, но не съм напълно сигурна, защото ми е първа бременност и не знам какво трябва да е усещането. Вече и коремът взе доста бързо да расте. Започнаха проблемите с дрехите. От къде ще взимате дрехи за бременни и важния въпрос за гащите 😁 По сайтовете започват от 20лв, струва ми се доста.
h&m или lc waikiki
За гащи може просто един размер по-големи може, за да ви е комфортно. Пропуснах и Sinsay

# 642
Аз днес обикалях да си търся дрехи, главно рокли. Абсолютно нищо не си намерих Sad Останах много разочарована, защото се надявах да си взема от H&M нещо, но в секцията им за бременни нямаше нищо хубаво, или което да ми става. Подозирам, че ще се поизмъча това лято.

# 643
Аз не мисля да си търся дрехи за бременни, а просто ще си взема някоя и друга рокличка с размер по-голям от моя. По-удобни моделчета, с еластичност или по-широки, мисля че биха свършили работа, защото като гледах моделите за бременни на различни места, честно казано нищо не ми хареса.

# 644
  • София
И аз съм просто с по-широки рокли иначе имам дрехи за бременни.

Общи условия

Активация на акаунт