На море в България 2022 г.

• 76 762
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
В Балчик е хубаво за половин ден.
Плажа е много зле и пълен с манагали.

# 316
А плаж Кабакум е хубав, но морето е дълбоко още с влизането.

# 317
Не мога да повярвам че се пишат такива глупости в темата.Всичко това е от агенция ЕЖК
.Имате ли идея в кои хотели трети възрастен е на сметка. Пращам запитвания за 5,6 хотела за 6 нощувки от 2500 до 3000.Много ми е.Само Казабланка ми даде 1500 лв.Чудим се засега.Казабланка ни е любим на нас но сме ходили 4 пъти.

# 318
  • В.Търново
Сигурно някои са заразени с ебола даже… направо не мога да повярвам какво глупсоти прочетох последните дни тук!
Има официални данни за СПИНа, така че въобще не са глупости! Както и, че въобще не са ваксинирани срещу сериозни заболявания като морбили, варицела. Държат се като все едно всички са им длъжни за нещо, нагли и груби са.Просто като нация са такива, не го правят нарочно, в манталитета им е.

rumka_73, за съжаление ранните изтекоха. Няма сега сериозни отстъпки, ако хванете нещо на ласт минит, но е рисковано така, ако се надявате на това.

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 23:34 от Русалка_1

# 319
Здравейте. Някой може ли да ми даде информация за кк. Чайка, който е между Св. Константин и Елена и Златни пясъци. Четох, че било като вилна зона и нямало нищо освен хотели и плаж. Интересува ме дали има и други неща като магазинчета, търговска улица със сергийки, парк, такива неща. Четох, че плаж Кабакум е хубав, някой ако има инфо колко е чадъра? Също и за Златните, какви ще са цените на чадърите на плажа? Колебая се къде да резервирам... Миналото лято ходихме на Константин и Елена, но нямаше нищо наистина освен хотели и плаж и нямаше къде да се разходим вечер. Или да ми препоръчате друг курорт близо до Варна, защото сме с малко дете и не можем да пътуваме дълго.
Ако смятате, че на Св. Константин и Елена няма къде да разходите, значи Чайка съвсем не е за вас. Защото според моите разбирания, Св. Константин и Елена е перфектен за приятни и лежерни разходки по широки сенчести алеи, без навалица, освен в най-централната част Simple Smile
Може би Обзор отговаря на вашите изисквания за морска почивка.

# 320
Не мога да повярвам че се пишат такива глупости в темата.Всичко това е от агенция ЕЖК

Тези “глупости” са всъщност информация за актуалната обстановка. Реално във форума всичко е ЕЖК. Аз искам да знам какво се случва на морето, за да знам къде да отседна. Мога да си набавя информацията и от електронните медии, разбира се, но винаги съм вярвала в написаното тук, защото е споделено от реални хора и е свободно мнение. Нещо, което журналистите не могат да си позволят. Те винаги трябва да се съобразяват.

http://m.dnes.bg/stranata/2022/05/11/turisti-rezervirat-po-moret … se-mestiat.529628
Украинците не искат да си тръгнат и няма да си тръгнат.

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Ima-li-ukrainci-v-hotel … to-chuvat-1265630
Явно доста хора се питат каква е обстановката на морето.

https://trud.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0%D0%B8-%D0%B … 0%BD%D1%86%D0%B8/
Изгорели с резервациите си.

Покрай 24 май много хора ходят на море. Ще се радвам да споделят как е било. Това е и смисълът на темата все пак. Не само да пишем кой хотел е най- хубав, а и в кой може да се настаним изобщо.
И последен въпрос: Има ли някой с направена резервация за края на май?

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 07:50 от Mia Rulana

# 321
  • Sofia
Открихме сезона за тази година. Simple Smile За всички, които са се затъжили за моренце.
Скрит текст:

# 322
  • Пловдив
Благородно ти завиждам:heart:
Приятна почивка!!!Ще очаквам с нетърпение отзивите ти и снимков материал.

# 323
  • Sofia
Славейче, с удоволствие. Simple Smile Ти си малко след мен, бързо ще дойде и твойта почивка. 😀

# 324
Здравейте, пиша за първи път, поизчетох стари мнения, но не виждам това което търся. Та на въпроса, тази година съм решила да почиваме някъде на първа линия, ама буквално искам да съм на плажа, но не искам голям плаж и тъпканица, не държа и на ОИ, представям си някакъв тип бунгало на брега на морето или хубава къща за гости, нещо на някой къмпинг или нещо на спокоен плаж. Не знам дали има такова нещо на нашето черноморие, но моля някои ако е почивал така да сподели и да препоръча.
П. С. Не искам стари бунгала със съмнителна хигиена.

# 325
Ще следя мненията по този въпрос с интерес. Аз също обичам спокойното и тихо море, но досега не съм попадала на такова. Казвали са ми, че не е важно мястото на настаняване, а периода. Юни и септември били подходяща за релакс, а юли и август за динамика и блъсканица.

# 326
През юни водата е още студена, а и юни е дъждовен месец принципно. Септември пък идва много късно за първо море, ако е за втори път, става, ама иначе цяло лято да чакаш... Аз винаги резервирам за последните две седмици на юли или първите две на август, според зависи от МЦ Joy

# 327
През юни водата е още студена, а и юни е дъждовен месец принципно. Септември пък идва много късно за първо море, ако е за втори път, става, ама иначе цяло лято да чакаш... Аз винаги резервирам за последните две седмици на юли или първите две на август, според зависи от МЦ Joy

Юни и септември са най-хубавите месеци за море.
Тотална глупост е, че юни водата е студена. Последните 1-2 години, да, но например 2019 година сме били на море в Приморско от 3 юни. Тогава сме се къпали в морето, както и в басейна. Говоря с точност, защото имам.сншмки. И това за дъждовната време през юни също не мога да се съглася. От години почиваме юни и септември по южното черноморие, дъждовно време не сме уцелвали.

# 328
Аз също обожавам юни за почивка, но ходим в края на юни от доста години. Няма хора, все още е чисто,а и цената на почивката позволява да си позволиш втора в края на сезона. За толкова години да сме имали един-два дъждовни дни,но никога не ни се е разваляла почивката.

# 329
Сигурно някои са заразени с ебола даже… направо не мога да повярвам какво глупсоти прочетох последните дни тук!

Главният здравен инспектор тази сутрин по БНТ - носят ХИВ, туберкулоза и морбили. Ясно и категорично каза, че в Украйна тези инфекции са били по-често срещани отколкото в Европа и че има бежанци с такива заболявания.

Общи условия

Активация на акаунт