На море в България 2022 г.

• 76 831
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Факт! Ще е интересно за трети, пореден сезон. От една страна ги разбирам - всичко се вдига, но от друга - ценообразуването на хотелските услуги у нас не следва никаква логична връзка. А и да не забравяме, че търсенето определя предлагането.

# 91
  • Варна
Te са 2. Единия е до аква парка, другия е нагоре в хълма.
За кой от двата е питането ?

За горния-той е Невис ризорт. Другият е Аква Невис.

Миналана година бяхме на аквапарка на Аква Невис и мъжа ми не хареса хотела отвън, залепен за аквапарка и шума, и навалицата.
А и ако отседнем там означава всеки ден да сме на големия аквапарк, защото детето няма шанс да го закарам само на басейн.

# 92
Здравейте. Тази година по семейни причини пропуснахме ранните резервации. Миналата година бяхме в Аркутино фемили ризорт. Не че ми се ходи пак там, но погледнах сайта им и видях, че цената за апартамент е вдигната с около 100 лв. Бях си харесала едно местенце в Лозенец, където цената на апартамент без изхранване беше 130 лв, вече е вдигната на 180. Еми с тези цени не знам накъде са тръгнали. Още не съм се ориентирала къде и дали ще почиваме в България изобщо. Ако ще се резервира, то ще е в последния момент.

В кой хотел в Лозенец са тези цени? И ние пак сме се набелязали Лозенец както вече от няколко години.

# 93
  • Варна
Причината за тези цени е и неочаквания интерес и брой на ранни резервации (само за Албена преди месец бяха 1 300 000)
Сега обаче секнаха и почнаха да пускат кодове и промоции.
Интересно ще е с ласт минет офертите.
Или ще останат разочарова от провален сезон и ще има оферти, които не са за изпускане, или макар ситуацията и нерекордния сезон, който се очакваше (по-добър от 2019г), но все пак добър - няма да има добри ласт минет оферти и места почти никъде в добрите хотели както беше миналата година.

# 94
При това поскъпване на всичкп не бих чакала Last minute .По скоро ще има повече неработещи хотели,но не и по добри цени от тези в момента

# 95
  • Sofia
При това поскъпване на всичкп не бих чакала Last minute .По скоро ще има повече неработещи хотели,но не и по добри цени от тези в момента
Високите цени не винаги гарантират добра услуга, за съжаление. Оптимист съм, все си мисля, че ще има и добри оферти. Ситуацията е сложна, пак тръгваме с "голямата кошница", колко ще я напълним е интересното. Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 20:39 от Crystal_Noir

# 96
Ако цените прекалено доближат гръцките, просто ще идем в Гърция.
Обаждах се на няколко места на нашето море, основно Шкорпиловци и Приморско, за студио цените почват от 150 лв. нагоре. В Гърция за подобно помещение цените са около 70-80 евро. Дали ще се замисля за Бг морето.....като се сетя само за гъчканицата от миналата година.....

# 97
И в Гърция са вдигнати цените. Особено по заведенията ще е страшно. Наистина сезона ще е въпрос на оцеляване ,а не на печалби. Говоря за сериозните хотели.И го казвам и като клиент и като търговец.

# 98
  • Сф
И в Гърция са вдигнати цените. Особено по заведенията ще е страшно. Наистина сезона ще е въпрос на оцеляване ,а не на печалби. Говоря за сериозните хотели.И го казвам и като клиент и като търговец.
  Е, колко да са вдигнати цените. Като път ми е по- близо, чадърче собствено, плаж колкото щеш, , за условия и отношение да не говорим. Хем бяхме в хотел със закуска.Да не стане да излезе по евтино? Руснаците пан няма да ги има. Ще видим..

# 99
Здравейте на всички!Поздравления за темата!Както повечето от вас и аз съм от нетърпеливите за море.Последните три години отсядаме в Несебър.Ходим по едно и също време-края на юни.Изключително сме доволни от всичко в този период на сезона-цени нормални, спокойствие и релакс. Тази година отново обмисляме натам, защото Несебър ни стана любима дестинация. Единствено ни се иска да сме в къща за гости или хотел с басейн, защото детето се записа на плуване и сега басейнът му е приоритет.Досега сме отсядали на едно и също място/пак семейна къща/и сме доволни много, но ни се ще да разнообразим.Набелязала съм 3 места-х-л,, Афродита,, х-л,, Италия,, и къща за гости,, Жори,. По реда на хотелите са и цените-най скъп е,, Афродита,,. Засега май клоня към,, Италия,,, по-малко хотелче и с басейн. Ще се радвам за мнение, ако някой от вас е отсядал в тези хотели. Засега и ние изчакваме. Дано се успокоят нещата, дано сме живи и здрави всички! Поздрави и следя с интерес темата!

# 100
  • София
Здравейте. Тази година по семейни причини пропуснахме ранните резервации. Миналата година бяхме в Аркутино фемили ризорт. Не че ми се ходи пак там, но погледнах сайта им и видях, че цената за апартамент е вдигната с около 100 лв. Бях си харесала едно местенце в Лозенец, където цената на апартамент без изхранване беше 130 лв, вече е вдигната на 180. Еми с тези цени не знам накъде са тръгнали. Още не съм се ориентирала къде и дали ще почиваме в България изобщо. Ако ще се резервира, то ще е в последния момент.

В кой хотел в Лозенец са тези цени? И ние пак сме се набелязали Лозенец както вече от няколко години.
То не е хотел, а частна вила. Бях си я набелязала миналата година. Казва се "Вили Ла Коста".

# 101
  • В.Търново
И да се поуспокоят нещата около войната, цените няма. Мисля, ако няма увеличение на доходите или големи отстъпки следващото лято, този път да почиваме извън България. Ще видим. И все пак мисля, че е най-изгоден все още ол инклузива, отколкото да се взема само апартамент или нощувка със закуска.

# 102
Аз затова от години  резервирам на ранни записвания с големи отстъпки. Така цената ми е супер. При необходимост се възползвам от безплатна анулация или пък измествам периода на почивката, а понякога сменям и хотела. Това обаче само ако съм резервирала с агенция.

# 103
  • Пловдив
Категорично туристи от Русия няма да дойдат в България, още повече, че сега край морето е пълно с украински бежанци. Руснаците ще почиват в Турция, в Египет, Арабските емирства. Това обявяви в интервю за изданието "Поглед инфо“ посланика на Русия у нас Елеонора Митрофанова.

Да видим нашите хотелиери какво ще предприемам?Или по скоро правителството.Май доста хотели няма да отворят това лято.

На Дюни в последните години масово персонала беше от млади момичета и момчета от Молдова.Разбираха български както и английски.Стараеха се.Всяка година събирали персонал и ги извозвали с автобуси до България.От заплащането били доволни много .

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 18:39 от slavei4e

# 104
Руснаци като туристи са малък процент.Има доста голяма част собственици на апартаменти. Така че на хотелите няма да повлияят кой знае колко.Факт е че доста хотели вече имат Stop sales за юли и август,което значи пе резерваций има

Общи условия

Активация на акаунт