На море в България 2022 г.

• 76 685
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
Пожелавам ти хубава почивка!!!Очаквам с нетърпение отзива ти за Дюни и моля,снимай красивите рози.Аз когато съм ходила вече са попреминали и има повече мушкато ,закуми и други очарователни цветя.
На теб също хубава почивка в Турция! Ще следя какво ще споделиш, въпреки, че до колкото разбирам ще се отдадеш на по-различна почивка в The Land of Legends.

Ако става дума за хотела в Белек ще излезе, че в България подаряват. За средата на юли десет нощувки за двама  в The Land of Legends струват 20 000 лева.

# 466
С тези непрекъснато растящи цени, определено ни очаква интересен сезон.
@ Фаталина, колко време остана от обратното броене. 😀
Приятна почивка и много положителни емоции ти пожелавам! 😀 Ще очаквам да споделиш после.
До нашата почивка има много време, дотогава, ще следя отзивите ви.
Благодаря! Остават ми две седмици.

# 467
Цените да смешни, но много хора ще си платят и ще отидат, а хотелиерите това искат.

Вчера погледнах за Албена август 2+1 средна цена в хубавите хотели 3500-4500+ за седмица.
Освен да се смея няма какво друго да направя.
Ако за 7-10 дни трябва да платя 7-8к аз не бих стъпал на родното море.

# 468
Цените да смешни, но много хора ще си платят и ще отидат, а хотелиерите това искат.

Вчера погледнах за Албена август 2+1 средна цена в хубавите хотели 3500-4500+ за седмица.
Освен да се смея няма какво друго да направя.
Ако за 7-10 дни трябва да платя 7-8к аз не бих стъпал на родното море.
Коментирах 20 000 за 10 дни, за 2 +0. Конфигурация 2+1 за седмица е 17 200 лева. Къде са 4500 лева и къде 17000?

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 10:40 от Мъфин

# 469
Не знам къде са тези хотели, не ди написала.
Може да са супер известни в твоите среди, ня мен не са ми.
Където и да са, с тях ли се изчерпва целия свят?
Давайте и по 30к, ако можете или се радвайте каква евтония е у нас.
Само че, цената и лъскавия хотел не определят качеството на една почивка за мен.

# 470
Не знам къде са тези хотели, не ди написала.
Може да са супер известни в твоите среди, ня мен не са ми.
Където и да са, с тях ли се изчерпва целия свят?
Давайте и по 30к, ако можете или се радвайте каква евтония е у нас.
Само че, цената и лъскавия хотел не определят качеството на една почивка за мен.
Коментирах конкретен хотел в Турция с рейтинг 9.1 споменат няколко поста по-назад.

# 471
  • Sofia
Защо се хващате само за един хотел и защо смятате, че тази цена е меродавна за всички останали? Само в района на Белек, където е цитираният от Вас хотел, има предостатъчно хотели, за всеки джоб и вкус. Хайде да не слагаме всички под  общ знаменател. Да не споменавам, че турците много добре знаят, как се прави туризъм, а ние сме мнооого далеч от това. Не защитавам турците, почивала съм достатъчно и на двете места, и виждам разликите.

# 472
Защо се хващате само за един хотел и защо смятате, че тази цена е меродавна за всички останали? Само в района на Белек, където е цитираният от Вас хотел, има предостатъчно хотели, за всеки джоб и вкус. Хайде да не слагаме всички под  общ знаменател. Да не споменавам, че турците много добре знаят, как се прави туризъм, а ние сме мнооого далеч от това. Не защитавам турците, почивала съм достатъчно и на двете места, и виждам разликите.
Не само знаят как се прави туризъм, но и си уважават труда. Браво на тях. В България никога няма да видим такива потресаващи цени. Това е за 7 дни конфигурация 2+1.

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 11:27 от Мъфин

# 473
  • Sofia
Да, няма смисъл да си губя времето. 😊 Всеки вижда това, което иска да види и е свободен да си харчи парите, както намери за добре.
Прекрасно лято пожелавам!

# 474
  • Пловдив
Точно за Турция никой не запазва от Букинг.В България има достатъчно тур.оператори които работят на пазара там.Запазват си стаи на много ниски цени.Да не говорим  за резервации на ранни записвания.В пъти е по евтино и по качествено.Нямам нищо против българските хотели но не съм милионерка и си ценя парите.Относно хотела този в Белек за който се спореше може да се посети където и да почивате предлага  безплатен достъп до представления вечер и концерти.Който проявява интерес има клипчета и информация много.https://youtu.be/GBQM4WOjloI
А който желае има огромен аквапарк и лунапарк който е платен .Не е задължително да се спи в хотела и да даваш пари за това.

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 12:04 от slavei4e

# 475
Със сигурност ще е прекрасно. Ето една майска снимка от Каваци. Страхотен плаж.

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 13:41 от Мъфин

# 476
  • при моите любими
Със сигурност, ще е прекрасно. Ето една майска снимка от Каваци. Страхотен плаж.

Най-любимият ми, но доста се пренасели и той в сезона.

# 477
Точно за Турция никой не запазва от Букинг.В България има достатъчно тур.оператори които работят на пазара там.Запазват си стаи на много ниски цени.
Дали е удобно да ми покажеш коя наша агенция дава ниски цени за този хотел?
Скрит текст:
В TEZ tour няма предложения за юли и август (месеците, които ме интересуват), а цените за юни също не ми се виждат ниски. Конфигурацията е 2+1. С дете на 12 години. Тук ми излезе, но цените ми се виждат космически.

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 12:14 от Мъфин

# 478
  • Пловдив
Точно за Турция никой не запазва от Букинг.В България има достатъчно тур.оператори които работят на пазара там.Запазват си стаи на много ниски цени.
Дали е удобно да ми покажеш коя наша агенция дава ниски цени за този хотел?
Скрит текст:
В TEZ tour няма предложения за юли и август (месеците, които ме интересуват), а цените за юни също не ми се виждат ниски. Конфигурацията е 2+1. С дете на 12 години. Тук ми излезе, но цените ми се виждат космически.
В този хотел точно може би спат хора с възможности.Но аз съм писала ,че не е задължително да се спи там.Има и други варианти да се посети.Не се хващайте само за този хотел.Има много такива които са висок клас хотели.Но щом се предлагат значи има търсене и клиенти за тях.В темата ставаше въпрос за цена и качество на предлагането в България .За жалост от година на година цените се завишават а качеството пада и това кара българите да търсят други дестинации.

# 479
Защо се спами темата с някакъв мега гига скъпарски хотел в Турция? Той да не е единствения. Сефте ще почивам в България тази година. Винаги сме ходили в Турция до сега, много мога да изпиша, но няма смисъл и не е това темата. Има хотели за всеки джоб и у нас, и в Турция, и навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт