На море в България 2022 г.

• 76 620
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте!За трета поредна година ще почиваме в Несебър.Много ни харесва!Интересува ме дали някъде на южния плаж има душове? Много ни е важно, защото мъжат ми през предишните две години получи алергия от морската вода, съчетана със слънцето.И двете години ходихме да му бият орбазон. Нали се сещате, че не е никак приятно за него да не идва на плаж. Посъветваха ни, задължително след къпане в морето да се изплакне с обикновена вода. Моля, ако някой знае със сигурност, да пише.
Къде отсядате?

# 601
Е добре, както казах, ние бяхме там (в Topola Skies) миналия уикенд (май) и не сме умирали от скука.
По-подробен коментар от мен има по-горе, единственотонещо, което може би мога да отчета като "минус", това е, че ресторанта, където са закуска, обяд и вечеря, прилича повече на столова.
Но това е just ей така, колкото да му намеря кусур.

# 602
Ами не, не ми се занимава сега да ъплоадвам снимки и да пиша подробно, все пак съм на почивка.

Ще напиша подробен отзив другата седмица (понеделник-вторник) от компютър.

А дали лъжа или не, все ми е тая, кой и какво мисли. Все някой ще оцени откровеността ми.

@andonovaа - ако сте ходили за 1ви път ще ви хареса, но ако имате база за сравнение ....

П.с. а и все пак е неутрален, не негативен ! Wink

# 603
А някой мнение за Обзор може ли да сподели? Плюсове, минуси...
П.П. Копирам си поста от преди две страници:
На крачка сме от резервация за Обзор, а никога не съм почивала в градчето. Моля избройте ми вашите плюсове и минуси на тази дестинация. Има ли много чалгария, както в Китен? Голяма ли е скъпотия като в Несебър? Голяма навалица ли е като в Созопол? (Последния път, когато бях там на вечерна разходка, имах чувството, че съм на първомайска манифестация от времената на социализма.) Има ли къде да се разходиш в близост до морския бряг? Има ли крайбрежни заведения с обедно меню? Ние обожаваме да хапваме на обяд до морето. А как е плажът там? Зная само, че е предимно дълбоко и вълнисто морето. Все така ли е? Ние предвиждаме да почиваме там евентуално в периода 10-17 юли. Има ли бой за чадъри? Има ли свободна зона? В кой край е по-спокоен, по-чист и по-достъпен плажа?

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 12:48 от djasra

# 604
Там съм била отдавна. На мен лично ми харесва, но не е за семейства с малки деца - морето става много дълбоко още в началото.

# 605
Малки тесни плажчета разделени от буни, едно"две от тях заблатени, защото няма приток на вода от морето - заради съоръжения против вълни. Така се надявам е разбираемо описано. Единия по- широк плаж е половината игрище за волейбол.
За личното пространство не съм съгласна също - преди години рускиня си опъна кърпата почти върху нашите пред смаяните ни погледи Simple Smile
Миналото лято само отидох до плажа, т.е. на няколкото и да установя същото. Като за второ море с Аквапарк и басейни не беше проблем - не сме ходили на плаж.

# 606
А някой мнение за Обзор може ли да сподели? Плюсове, минуси...
П.П. Копирам си поста от преди две страници:
На крачка сме от резервация за Обзор, а никога не съм почивала в градчето. Моля избройте ми вашите плюсове и минуси на тази дестинация. Има ли много чалгария, както в Китен? Голяма ли е скъпотия като в Несебър? Голяма навалица ли е като в Созопол? (Последния път, когато бях там на вечерна разходка, имах чувството, че съм на първомайска манифестация от времената на социализма.) Има ли къде да се разходиш в близост до морския бряг? Има ли крайбрежни заведения с обедно меню? Ние обожаваме да хапваме на обяд до морето. А как е плажът там? Зная само, че е предимно дълбоко и вълнисто морето. Все така ли е? Ние предвиждаме да почиваме там евентуално в периода 10-17 юли. Има ли бой за чадъри? Има ли свободна зона? В кой край е по-спокоен, по-чист и по-достъпен плажа?
Обзор е хубав малък и зелен град. За чалгарията не мога да дам мнение, но има всякакви заведения с различна музика. Има крайбрежна алея за разходки и хубав парк. Има крайбрежни заведения и в някой имаше обедно меню, но не мога да препоръчам някое, защото не ходя по заведения. За цените също не мога да съм Ви от полза. Определено не е от най-скъпите курорти. Нищо общо няма, нито с Китен, нито със Созопол, нито с Несебър. За периода, в който смятате да почивате едва ли ще е голяма навалица както в града, така и на плажа. Плажът е огромен и има достатъчно място и на платените зони и на свободните зони. Да, морето става бързо дълбоко и често има вълни, защото е открито - не е в залив. Децата ако са с родител до тях няма нищо обезпокоително. Ако сте свикнали и търсите плаж с плитко море, то Обзор не е Вашето място. В южната част плажът е неохраняем.  Да, често е ветровито, но по-скоро това се случва през август месец. Все пак никой от сега не може да Ви каже какво точно време ще улучите и дали ще има вълни и вятър. В зависимост от това къде ще отседнете е добре да си подберете и мястото за плажуване, защото има хотели които са извън града, както в южната така и в северната част на плажа. Като минус бих отбелязала намирането на места за паркиране в активен сезон.

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 18:30 от fatalina

# 607
Южния плаж на Обзор миналата година края на Август си беше охраняем. Водата е плитка поне 50-60 м навътре. За първи път бях в Обзор  и много ми хареса. Тихо, спокойно. Настаняването ни беше точно до Южния плаж, т.е. накрая на града и може за това да ми се е сторило, че е тихо. Качвам три снимки на плажа пред апартхотела.
.
Цените в заведенията бяха като в София, морска храна не ям, така че не гледам колко струва.

# 608
Южния плаж на Обзор миналата година… Качвам… снимки на плажа пред апартхотела.

На кой апартхотел бяхте? Може ли линк?

# 609
И аз запазих тази година за Обзор. Дано останем доволни Simple Smile

# 610

Ето този, https://www.booking.com/hotel/bg/aurora-apartments-on-the-beach.bg.html. Инфраструктурата около него не е на шест, но гледката и пешеходната под него компенсират.

# 611
  • София

Ето този, https://www.booking.com/hotel/bg/aurora-apartments-on-the-beach.bg.html. Инфраструктурата около него не е на шест, но гледката и пешеходната под него компенсират.
A като цяло духа ли по-силно на плажа?Търся плаж,на който да няма повече вятър. Гледам за тестинарка,но пък там не намирм читава апартамент в близост до нестиналка,а само големите хотели с ол ин.

# 612
Чил аут, казах че ще пиша подробно и ще кача снимков материал другата седмица.

За справка комплекса отвори врати на Великден и нещата се движат със скоростта на "охлюв на състезание".
Странно. Можа да пишеш даже докато шофираш към морето, а сега нямаш време да драснеш 10-20 реда 😄. Честно казано е по-нормално когато имаш време да споделиш какво ти харесва и какво не вместо да пишеш с недомлъвки. Все пак това не е чат, а  място, в което хората споделят и се информират.

# 613

A като цяло духа ли по-силно на плажа?Търся плаж,на който да няма повече вятър. Гледам за тестинарка,но пък там не намирм читава апартамент в близост до нестиналка,а само големите хотели с ол ин.

Погледни в почивка бг. или ало бг. за нещо в комплекс  Нестинарка.

# 614
Крики_кк, аз бях 5 дни, тръгнах си на  шестия. На петия ден задуха и имаше вълни от сутринта. Но аз съм била само веднъж в Обзор, не знам дали е така по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт