На море в България 2022 г.

• 76 584
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте , момичета! Препоръчайте ми хотел или апартамент в Несебър. Да е по възможност първа линия или макс 50-100м до плажа,че сме с малко дете. Бонус ще е ако е близо и до Стария град и да се разхождаме до там без кола. В Несебър никога не сме отсядали (единствено сме се разхождали до стария град за 1-2 ч) и нямам представа какви са плажовете и като цяло не съм ориентирана за града.

# 631
  • Пловдив
Винаги съм харесвала Несебър повече от Созопол.В Созопол не ми харесва манталитета на хората .На всякъде с тия туби с вода пред къщите.Тясни улички.Няма въздух.Несебър е друго.Има нова част,стара,Слънчев бряг на една ръка разстояние.Има за всеки по нещо.Аз препоръчвам хотел Феста Панорама -Несебър.Била съм преди няколко години там.Имаше много хубава храна,анимация може да се ползва плажа към Слънчев бряг.Има паркинг който влизаше в цената.

# 632
Винаги съм харесвала Несебър повече от Созопол.В Созопол не ми харесва манталитета на хората .На всякъде с тия туби с вода пред къщите.Тясни улички.Няма въздух.Несебър е друго.Има нова част,стара,Слънчев бряг на една ръка разстояние.Има за всеки по нещо.Аз препоръчвам хотел Феста Панорама -Несебър.Била съм преди няколко години там.Имаше много хубава храна,анимация може да се ползва плажа към Слънчев бряг.Има паркинг който влизаше в цената.

За какво са тубите?

# 633

За какво са тубите?
За запазване на парко място

# 634
  • В.Търново
И в Поморие ползват туби. Grinning

# 635
Да, като се замислих, виждала съм. Не можах да включа веднага. Май не само по морето.

# 636
  • There I was on a July morning
Тубите не играят роля за запазване на паркомясто. В Созопол почти всички улици са с разграфени и номерирани паркоместа, за които собствениците на имоти си плащат месечни абонаменти.
Слагам в скрит текст  актуалните /по-високи/ цени за паркиране в Созопол от 2022 година.
Скрит текст:
Актуални цени на услугите:

Платен абонамент по уличната мрежа:

- Физически лица (платен абонамент) – 60 лв. без ДДС на месец (остава без промяна)

- Юридически лица (служебен абонамент) – 100 лв. без ДДС на месец

Платен абонамент по паркинги:

- Паркинг „Люлин“ и „Вихрен“ – 100 лв. с ДДС на месец

- Паркинги „Скамни“, „Рибарски кей“, „Север“  – 120 лв. с ДДС на месец

Престой:

- първа зона - територията на Стария град – 4 лв./час, 24 лв./денонощие

- втора зона – Паркинг „Юг“ и „Рибарски кей“ – 3 лв./час, 15 лв./денонощие

- трета зона – Паркинг „Света Марина“, „Боруна“, „Вихрен“ – 2 лв./час, 12 лв./денонощие

- четвърта зона – Паркинг „Север“ – 4 лв./час, 20 лв./денонощие

Локално паркиране с постоянен адрес на територията на град Созопол – 100 лв. с ДДС за период 1.06-30.09

# 637
Несебър и Слънчев бряг са ми като родни. Не мога да преброя колко време съм прекарал там. Сумарно сигурно е повече от 300 месеца (ние ходим на основно море за по 3 месеца). Наистина стария град е страхотен. Плажовете също са добре. Лично на мен Слънчев бряг ми е писна преди  8-9 години и сменихме мястото за почивка. В Созопол съм описал идеалната за мен схема. Хотел до страхотен плаж и вечерно ходене до стария град с паркиране в по-отдалечения платен паркинг. Стария Созопол е супер чаровен, а крепостната стена е страхотна. Браво на Божидар Димитров. Направи нещо наистина хубаво за града си и за България.

# 638
  • Пловдив
В тоя случай не може ли да се сложат някаква по цивилизована индикация а не с тия позеленяли и мръсни шишета.И заядливи баби и дядовци които по цял ден дебнат само това.

# 639
В тоя случай не може ли да се сложат някаква по цивилизована индикация а не с тия позеленяли и мръсни шишета.И заядливи баби и дядовци които по цял ден дебнат само това.
Аз вечер паркирам само и единствено на паркинги. Там няма шишета и баби. През останолото време колата ми е в паркинга на хотела. Там също няма баби и шишета.

# 640
  • There I was on a July morning
Не знам, миналата година не видяхме шишета, то и нямаше къде да ги видим, защото всички паркоместа си бяха заети с коли, празни нямаше.....
За останалото съм съгласна с теб, че в Несебър има повече простор, а и по-лесно се намират места за паркиране - било то платени или безплатни.Hands V

# 641
И в Поморие ползват туби. Grinning
Снощи се забихме в Поморие.
Това с тубите е вярно, но не навсякъде.
Но дори сега е мъка паркирането, всичко е разграфено и с номера на автомобилите. Иначе е пусто, особено вечер. Почват да отварят заведенията.

Водата днес е супер, но пък е ветровито, дори пред плажа на Сънсет.

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 16:34 от aiwabg

# 642
Здравейте, предполагам редовно се задават такива въпроси, но за попитам и аз понеже не съм ходила по българското Черноморие от 15 год. Препоръчайте ми място което да е чисто като цяло, да става за малки деца и храната да е ок. Не визирам хотел, а град/селище/околност..най-много ме притесняват вирусите, ще сме с дете на 2 год.

# 643
  • София
Да се запиша в темата , да дебна отзиви.
Чудя се възможно ли е с бюджет около 1500-1600лв да се почива в топ сезона 2 възрастни и 2 деца (едното на 12 години и няколко месеца, което за съжаление автоматично го поставя в графа възрастни). Пет нощувки примерно....
Понеже сте на вълна Поморие , там Релакс гледам, че ми се вписва в бюджета и Инкогнито . И двата ол инклузив.

# 644
най-много ме притесняват вирусите, ще сме с дете на 2 год.
Щом сте с толкова малко дете, задължително изберете хотел с олинклузив. Никаква храна от уличните капанчета. Когато сте в басейна или в морето (най- вече в морето!!!) гледайте да не гълта от водата. Задължително си вземете термометър, панадол, прахчета при разтройство и вит. С. Аз само така успях да опазя децата си. Сега вече са големи и сами се пазят, но като бяха малки зорко следях за гореописаните неща.
Да не ви отказвам от нашето Черноморие, но имайте в предвид, че ентеровируси може да хванат и възрастните. Пазете се!

Общи условия

Активация на акаунт