На море в България 2022 г.

• 76 565
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
Някой да е резервирал в Куин Нели Китен? Чакам с нетърпение реални снимки и отзиви за всичко.

# 691
Да се запиша в темата , да дебна отзиви.
Чудя се възможно ли е с бюджет около 1500-1600лв да се почива в топ сезона 2 възрастни и 2 деца (едното на 12 години и няколко месеца, което за съжаление автоматично го поставя в графа възрастни). Пет нощувки примерно....
Понеже сте на вълна Поморие , там Релакс гледам, че ми се вписва в бюджета и Инкогнито . И двата ол инклузив.

Може да прослушате хотел Галеон в Слънчев бряг. Миналата година бяхме там и много ни хареса, далече е от лудницата, а е приятно луксозно. Питайте за 1 стаен апартамент, ние бяхме в такъв и беше супер. Има голяма спалня и голям разтегателен диван в хола. В цената има и закуска, която е много добра. Умишлено ви препоръчвам да им се обадите по телефона, защото когато им звъннах, ми дадоха по-ниска цена от обявената в букинг.
Е, 1600 лв. само със закуска е много пари за 5 нощувки! За тези пари се почива на ОИ без да се плаща нищо допълнително.

# 692
  • София
Понеже решихме, че ни е възможно леко да вдигнем бюджета, ще си позволя пак да помоля за мнения.
1. Жерави Приморско
2. Сънрайз ол суитс ризорт Обзор
3. Блу Ориндж Созопол

Триумя се. Майка ми, с която ще ходя, харесва много и Сънрайз Блу меджик в Обзор, но той е с поне 200лв над останалите, та не знам заслужава ли си  изобщо такава разлика. Предпочитам отзиви за посочените три хотела.

# 693
  • Сф
Елена , била съм в 1. и 3. И близо до 2, но в Сол Луна бей. За мен, Сънрайз е далеч от плажа , най далеч от изброените .
Аз обаче много си обичам Блу Ориндж,заради плажа. Най- плиткия и готин. Има ли и чадър в офертата и тази година? Но е извън града и не е удобно за ходене и близо до Созопол. Трябва с такси , с кола за по един път се жертва мм за 8 дни, че е лудница с колите в града и паркирането. Всичко друго е приемливо.
Жерави, също е близо до Северния плаж, имат и те уж чадъри , по в страни и няма дореждане общо взето. Не сме ползвали
 Иначе е в града . Храната беше ограничена, но вкусна , по кв бяхме.  Тая година ще видим кое къде и как ще се представят всички. Има голям басейн Жерави.
Обзор - не харесвам морето там. Бурно, вълни. Моята беше на 13 тогава ,ама без баща и не я пусках и все гледах. А, мерси такава почивка.
Ще срещнеш различни мнения за хотелите вероятно , моите са от миналата и по- миналата година. Повтаряли сме само Оринджа, но вече ни е голямо детето. Твоето на колко беше ? Анимация в Жерави и Блу то- към нула , даже в Жерави нямаше хич. И чехите ги нямаше тогава. Сега как ще е ,никаква идея нямам ,но Александрия работят с чешки туроператори, да не се окажете сред чехи само в Жерави.

# 694
  • София
На 7 и на 12г са децата. Хич не са по анимацията обаче и двамата, така че това не ми е фактор. Блазнят ме Жерави заради това, че са в града и ни е възможно пътуване дори с влак.

# 695
  • Сф
Е, то влака все е до Бургас! От Бургас до жп гарата тръгват непрекъснато и често ( на час примерно) автобуси, бусчета и до Приморско, Созопол, Обзор. Това не е фактор. За Блуто например стигаш Созопол и оттам хващаш наобратно посока Бургас за 3км такси или Рейс. Че не е удобно за пресичане на отиване. Иначе , ние като се закотвихме в Блуто и няма излишни харчове. Обаче в Приморско и Обзор..сергийки, това онова, луна парк ..
Хубаво море, каквото и да решите!

# 696
  • Пловдив
Да се запиша в темата , да дебна отзиви.
Чудя се възможно ли е с бюджет около 1500-1600лв да се почива в топ сезона 2 възрастни и 2 деца (едното на 12 години и няколко месеца, което за съжаление автоматично го поставя в графа възрастни). Пет нощувки примерно....
Понеже сте на вълна Поморие , там Релакс гледам, че ми се вписва в бюджета и Инкогнито . И двата ол инклузив.

Може да прослушате хотел Галеон в Слънчев бряг. Миналата година бяхме там и много ни хареса, далече е от лудницата, а е приятно луксозно. Питайте за 1 стаен апартамент, ние бяхме в такъв и беше супер. Има голяма спалня и голям разтегателен диван в хола. В цената има и закуска, която е много добра. Умишлено ви препоръчвам да им се обадите по телефона, защото когато им звъннах, ми дадоха по-ниска цена от обявената в букинг.
Е, 1600 лв. само със закуска е много пари за 5 нощувки! За тези пари се почива на ОИ без да се плаща нищо допълнително.

Съгласна съм, че 1600лв са много пари. Не съм наясно какви са цените тази година, но миналата година за едностаен апартамент платихме около 500лв. за 4 или 5 нощувки, не си спомням точно. Плащахме чадър и шезлонг на плажа, хранихме се в ресторанта на хотела вечер и почивката ни излезе около 1000лв. (3-членно семейство). Поради тази причина препоръчах да се обадят на рецепцията и да попитат за едностаен апартамент. Предполагам, че двустайните опции ще са по-скъпи, но с две деца спокойно могат да ползват 1-стаен Simple Smile

# 697
Предполагам, че двустайните опции ще са по-скъпи, но с две деца спокойно могат да ползват 1-стаен Simple Smile
Използвам горното мнение, за да кажа, че аз търся апартамент с кухня и две спални помещения. Едното да е с две отделни легла, а другото съд спалня. Да ви кажа честно, трудна работа.
Много често в обявите пише апартамент за 4- ма, а като разглеждаш снимките виждаш, че става въпрос за спалня и разтегателен диван!

# 698
  • София
Да , апартаменти ( две помещения) или няма, или цената е тройна.
По хотелите няма, евентуално апарт хотели без изхранване Confused
Как се събират хората в една двойна стая? , 2ма с две деца? Head Band . Дори да са малки пак не е удобно.
Ние сме напоследък само с двете по-малки деца, каката е в чужбина и не идва с нас... ами няма и няма... или с куп компромиси Confused

# 699
  • София
Да , апартаменти ( две помещения) или няма, или цената е тройна.
По хотелите няма, евентуално апарт хотели без изхранване Confused
Как се събират хората в една двойна стая? , 2ма с две деца? Head Band . Дори да са малки пак не е удобно.
Ние сме напоследък само с двете по-малки деца, каката е в чужбина и не идва с нас... ами няма и няма... или с куп компромиси Confused
Ние се събирахме като бяха по-малки децата, т.е. едното в кошарка, а другото спеше при мен така или иначе. Обаче от няколко години - абсурд. Много е трудно намирането, а и е много скъпо. Най-евтината опция, която намираме е над 100 лв на вечер (само нощувка).

# 700
Използвам горното мнение, за да кажа, че аз търся апартамент с кухня и две спални помещения. Едното да е с две отделни легла, а другото съд спалня. Да ви кажа честно, трудна работа.
Много често в обявите пише апартамент за 4- ма, а като разглеждаш снимките виждаш, че става въпрос за спалня и разтегателен диван!
Ние търсим такива апартаменти. Мнението ни е, че не отиваме на почивкам за да се мъчим, да се тъпчим и да прескачаме разтегнати дивани в дневния тракт. И, да, трудно се намират. В заявката задаваме, че сме четирима възрасни или дори петима-шестима, за да излязат след търсене в търсачките.
А цените на двуспалните апартаменти са доста по-високи. Факт е, че у нас не се допуска, че такъв апартамент може да наеме тричленно семейство с поотраснало дете, примерно. Приема се, че ще се натъпчат цели две семейства с по едно дете или три поколения и цената е като за шест или осем човека.

# 701
Ние търсим такива апартаменти. Мнението ни е, че не отиваме на почивкам за да се мъчим, да се тъпчим и да прескачаме разтегнати дивани в дневния тракт. И, да, трудно се намират. В заявката задаваме, че сме четирима възрасни или дори петима-шестима, за да излязат след търсене в търсачките.
А цените на двуспалните апартаменти са доста по-високи. Факт е, че у нас не се допуска, че такъв апартамент може да наеме тричленно семейство с поотраснало дете, примерно. Приема се, че ще се натъпчат цели две семейства с по едно дете или три поколения и цената е като за шест или осем човека.
Ето в този комплекс, който се води в Несебър, но за мен това си е Равда има такива прекрасни двуспални апартаменти, които дори са с 2 бани, пералня и т.н. Ползват се басейните в целия комплекс имат и ресторантчета, но плажът там поне за мен е ужасен и не става. Ние ходехме с коли до плажа на Слънчев бряг, а който иска може да посещава и южният плаж на Несебър. https://apoloncomplex.com/bg/prices.html
В Бяла бийч резорт също има хубави двуспални апартаменти, но и там както сме коментирали плажът е компромисен. http://www.byalabeachresort.net/rooms5.html
И втори такъв комплес в Бяла https://byalavista.com/twobedroom-penthouse/

# 702
  • София
Търсих, търсих, апартаменти на прилични цени намирам основно с Слънчев Бряг... с изхранване, без изхранване, все има опции.
Искам да са до хубав  плаж , наоколо да има магазини, аптеки , ресторанти , транспорт, Аквапарк... инак само двойни стаи с 4- ри легла.. Как се ваканцува в такава стая 10 дни не знам Weary
Пробвали сме така преди години, ама беше тясно,  буквално куфарите няма къде да отворим

# 703
Тази година цените са неприлични. Миналата година имахме възможност за двуспален апартамент за седмица на цена 1300-1400-1500 лева, сега същите дават цени над 2000 лева.

# 704
Хотел Слънчев бряг| Вила Слънчев бряг | Почивка Слънчев бряг | Villa Sol
089 977 8880
https://goo.gl/maps/GqK2h1VtMH3xHpn58
Вижте тук, вилна зона Зора, близо е до плажа, има всичко и не е в самия Сл.Бряг

Общи условия

Активация на акаунт