АГ СЕЛЕНА - ТЕМА 23

• 59 137
  • 785
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, момичета
Искам първо да попитам Д-р Даниел Ставрев дали води женска консултация по ЗК? И ако да - кога мога да се запиша, 6г.с рано ли е?

Другия ми въпрос е свързан с болничния.
Тази седмица бях на преглед, Д-р Ставрев ми потвърди, че съм бременна и другата седмица трябва да отида, за да чуем сърчицето ❤
Помолих за болничен, той ме изпрати в 5-ти кабинет при някаква акушерка, която се занимавала с болничните. Въпросната акушерка беше меко казано нелюбезна и груба (но няма да изпадам в подробности) и ми отказа болничен, понеже още не сме чули сърцето, и ми обясни че в 11 г.с е най-добре да се пусне болничен.
Конкретния ми въпрос е - другата седмица като чуем сърцето (ще съм 6г.с) дали вече ще мога да получа болничен или пак ще е рано?
Благодаря ви предварително!

Нормално е да ви откажат болничен преди установяване на пулс. Това, което можете да направите към момента е да помолите ОПЛ да ви издаде болничен лист с друга диагноза (най-често ОВИ) за максимум 14 дни, а вече след установяване на сърдечна дейност (възможно е да не е точно в 6 г.с) можете да бъдете насочена към ЛКК.

# 331
Здравейте.
Изследванията за тромбофилия качват ли ги в онлайн платформата? Пуснах ги на 04.05, доктора каза, че излизат за 4 дни. Днес е четвъртият работен ден и няма нищо качено.

# 332
Здравейте.
Изследванията за тромбофилия качват ли ги в онлайн платформата? Пуснах ги на 04.05, доктора каза, че излизат за 4 дни. Днес е четвъртият работен ден и няма нищо качено.
Здравей,
Аз бях пускала TSH  и не го бяха качили. Взех си го от лабораторията.

# 333
Пускат ли вече татковците на феталните морфологии?

# 334
При д-р Даскалова можем ли двамата да влезнем или трябва само той?

# 335
Момичета,
Може ли съдействие Simple Smile
Имам издаден първичен болничен за 15 дни от Селена. Там дадох и направление 9 за проследяването на бременността.
Издаването на продължение за един месец е на цена от 100лв.
Бихте ли ми казали, как стои въпроса, ако искам да е издаден от друго място.
И да споделите вие къде минавате комисия.
Благодаря

# 336
В 5-то ДКЦ е 30 лв - плащат се на регистратурата. Искат да е изтекъл болничния. График:

Първият път ми поискаха талон/направление за комисия, носих си от лекаря в Селена. След това само амбулаторен лист. Става за три минути, но ходете по-рано, че си има наплив Simple Smile

# 337
До колкото проучвах въпроса преди и в МЦ Хипократ можеше, вероятно ще искат същите документи.
Аз в крайна сметка се записах да се следя във Фи Хелт и там комисията е безплатна, но не знам как стои въпроса ако се следите на друго място. Може да се пита по телефона. Опашка няма, оставям си документите и след седмица си ги взимам  готови.

# 338
Беше коментирано  по-напред, в МЦ Хипократ е безплатна комисията. Имаше момиче, което писа, че там е минавала.
Обадете се и питайте.

# 339
  • Пловдив
Аз минавах комисия в Хипократ. Безплатно е.

# 340
Здравейте
Имате ли мнение за неонатологията в Селена
Били ли са вашите дечица там и как им се отрази

# 341
В смисъл като условия, екип?!
В момента екипа им е от най-добрите, кадри на ВМИ болницата.
И неонатолозите, кардиолога д-р Чочкова също е консултант там.

# 342
Д-р Любов Чочкова ли?

# 343
Мда, едно от момичетата в детска стая я спомена.
Те не са много търсените специалисти в града.
Моето дете беше прегледано във ВМИ за крива шия от доктор, който също давал консултации в Селена между колеги. Нито го знам, нито съм го чувала.

Ортопеда, където записах децата на преглед в частната му практика, тъкмо си беше тръгнал от детското отделение на ВМИ, бил по повод консултации.

# 344
Как протича консултацията при д.р Даскалова, има ли същински преглед или е само по документи и задаване и отговаряне на въпроси?

Общи условия

Активация на акаунт