АГ СЕЛЕНА - ТЕМА 23

• 59 143
  • 785
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, момичета
Искам първо да попитам Д-р Даниел Ставрев дали води женска консултация по ЗК? И ако да - кога мога да се запиша, 6г.с рано ли е?

Другия ми въпрос е свързан с болничния.
Тази седмица бях на преглед, Д-р Ставрев ми потвърди, че съм бременна и другата седмица трябва да отида, за да чуем сърчицето ❤
Помолих за болничен, той ме изпрати в 5-ти кабинет при някаква акушерка, която се занимавала с болничните. Въпросната акушерка беше меко казано нелюбезна и груба (но няма да изпадам в подробности) и ми отказа болничен, понеже още не сме чули сърцето, и ми обясни че в 11 г.с е най-добре да се пусне болничен.
Конкретния ми въпрос е - другата седмица като чуем сърцето (ще съм 6г.с) дали вече ще мога да получа болничен или пак ще е рано?
Благодаря ви предварително!

# 316
Др Ставрев работи по ЗК, но винаги си доплащах/плащах преглед 50 лева, по-скоро изследванията, които Ви се полагат по здравна каса няма да заплащате. Аз бях при него в 6гс за установяване на бременност и той ми каза кога да си взема направление за ЖК, ако не се лъжа бях в 9гс.

За болничния нямам представа.

# 317
Здравейте
А за анестезиолозите какво може да споделите..ще съм благодарна!

# 318
Здравейте. Бих искала да чуя мнения за д-р   Даниел Ставрев от Аг  Селена - Пловдив ? Какви са ви наблюдения? Как се отнася ? Благодаря ! ❤️

# 319
И аз нямах предварително никакви изследвания. Трябваше да съм планово секцио, но се случи така, че постъпих по спешност седмица по-рано. Буквално 3 дни преди това минах консултация с анестезиолог и оставих направлението на регистратура. Чист късмет...

Здравейте!
На мен също ми предстои планово секцио, но моя АГ е много пестелив откъм обяснения.  Каза ми да отида за консултация с анестезиолог. Смятам да го направя през идната седмица. Разбрах, че има някакъв времеви интервал, през който се случват тези консултации. Бихте ли ми обяснили как точно протича? Отиваш, чакаш ред и при който анестезиолог се паднеш или? Каква е цената на тази консултация?
 Благодаря предварително!

# 320
До колкото си спомням консултациите са безплатни. И така е, отиваш и чакаш, но попринцип няма много хора, освен ако анестезиологът не е на операция или е зает. За час звъннете на регистратурата, нещо беше около 13 часа мисля.

# 321
  • до най-прекрасния мъж
Генова, питай на регистратурата за болничния, има начин.
Morthe, анестезиологът приема по ред на пристигане и който е на смяна. Попитай на регистратура кога приема и те ще те насочат кога и къде да отидеш.

# 322
Генова, питай на регистратурата за болничния, има начин.
Morthe, анестезиологът приема по ред на пристигане и който е на смяна. Попитай на регистратура кога приема и те ще те насочат кога и къде да отидеш.
Благодаря!

# 323
Здравейте, момичета
Искам първо да попитам Д-р Даниел Ставрев дали води женска консултация по ЗК? И ако да - кога мога да се запиша, 6г.с рано ли е?

Другия ми въпрос е свързан с болничния.
Тази седмица бях на преглед, Д-р Ставрев ми потвърди, че съм бременна и другата седмица трябва да отида, за да чуем сърчицето ❤
Помолих за болничен, той ме изпрати в 5-ти кабинет при някаква акушерка, която се занимавала с болничните. Въпросната акушерка беше меко казано нелюбезна и груба (но няма да изпадам в подробности) и ми отказа болничен, понеже още не сме чули сърцето, и ми обясни че в 11 г.с е най-добре да се пусне болничен.
Конкретния ми въпрос е - другата седмица като чуем сърцето (ще съм 6г.с) дали вече ще мога да получа болничен или пак ще е рано?
Благодаря ви предварително!

Здравей, да води женска консултация по ЗК! С направление 9 от ЛЛ и се записваш.
Но доколкото знам записват след 10г.с, може и да има момичета по- рано, но обикновенно е след 10 г.с към 12.г.с. (Аз например се записвам другата седмица, когато съм точно 12г.с.)
Ако планувате да сте в болничен до края на бременноста, правилно са ви казали след 11г.с.
Ако излезнете още от сега 6 г.с, няма да ви стигнат дните и ще се налага прекъсване на болничните ( или да минавате ТЕЛК), а това ще се отрази на майчинстовото, което ще получавате през първата година. 
Друго да спомена, имайте предвид, че болничните от ЛК в СЕЛЕНА са 100 лв.

# 324
  • до най-прекрасния мъж
Бях в болничен през цялата бременност от деня на трансфера. Минах и ТЕЛК, нищо страшно, за 1 час е цялата процедура и е по документи. Не ми се отрази изобщо на майчинството, предвид, че и покрай инвитрото бях 2 месеца в болничен. За два месеца и половина се върнах на работа и после ми беше трансфера.

# 325
  • Пловдив
И аз нямах предварително никакви изследвания. Трябваше да съм планово секцио, но се случи така, че постъпих по спешност седмица по-рано. Буквално 3 дни преди това минах консултация с анестезиолог и оставих направлението на регистратура. Чист късмет...

Здравейте!
На мен също ми предстои планово секцио, но моя АГ е много пестелив откъм обяснения.  Каза ми да отида за консултация с анестезиолог. Смятам да го направя през идната седмица. Разбрах, че има някакъв времеви интервал, през който се случват тези консултации. Бихте ли ми обяснили как точно протича? Отиваш, чакаш ред и при който анестезиолог се паднеш или? Каква е цената на тази консултация?
 Благодаря предварително!
Здравей, консултациите са между 11,30 и 13,30 часа, безплатни са, като на регистратура ти дават да попълниш нещо като анкета, свързана с упойки, заболявания и т.н. Отиваш на третия етаж, викат те, който анестезиолог се падне, гледа анкетата и ти задава въпроси, обяснава доста подробно, изключително любезен беше при мен. После отиваш от входа, където е спешното, даваш на регистратурата документите, записват информация за теб, кой лекар ще те изражда, кръвна група, изследвания, телефони и т.н. Обясняват ти още веща любезно и те съветват да дадеш по-рано направление. Късмет!

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 12:03 от alice_ in_ wonderland1

# 326
Знаете ли, колко струва ФМ при Н. Апостолова? 🙂

# 327
Януари месец бях 150 лв струваше 4D+фетална морфология.
Може и вече да е вдигнато както останалите услуги на болницата.

Знаете ли, колко струва ФМ при Н. Апостолова? 🙂

# 328
Доволна ли останахте от нея?Simple Smile

# 329
Ами не мога да кажа че не съм доволна, но ако трябва сега да избирам не бих я избрала.
Леко сопната и разсеяна беше, иначе ми направи хубави снимки на бебето и ми обясни тук там нещо.

Доволна ли останахте от нея?Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт