АГ СЕЛЕНА - ТЕМА 23

• 59 194
  • 785
  •   1
Отговори
# 210
  • Димитровград
Каква е цената на феталната морфология в Медлайн при него?
Той работи във Селена, но прави фм в частния си кабинет ,, център по майчино фетална медицина,, 160лв е

Мен д-к Петрова ме изпрати при Апостолова,но след тези мнения и други,които прочетох из сайтовете леко се отказвам от нея.. Според вас,проблем ли ще е да ида при Стоилов на ФМ?
Аз се следя и ще раждам при д-р Борис Стоилов. Изключително съм доволна и знам че съм в сигурни ръце, един от малкото сертифицирани специалисти по фм в България е

# 211
  • Пловдив
Здравейте, момичета

Мога ли да родя в Селена, без да ме е следил някой от лекарите, работещи там? Може ли просто да се отиде там и да се заплати, като дойде моментът, без задължителна уговорка с конкретен лекар?

# 212
Здравейте, доволни ли оставате след преглед при доктор С. Петрова? Напълно ли и вярвате? Simple Smile

# 213
Здравей! На мен доктор Петрова ми беше препоръчана от приятелка, която преди 2 години роди там - още, докато беше бременна, знаех, че това е лекарят, който искам да ме следи, когато дойде и моят момент. Дойде и когато разбрах, не се поколебах и си записах час при нея. От приятелката си съм слушала много хубави неща. Тя имала проблеми, когато и изтекли водите - доктор Петрова е направила всичко възможно късно през нощта да дойде в болницата при нея и набързо е овладяла положението. Аз останах също толкова очарована още от първата ни среща - още беше много рано, но тя ме успокои, че всичко е наред и ме повика след две седмици. Когато минаха двете седмици, никога няма да забравя как легнах, гледахме и двете към екрана и тя с истинска радост в очите, каза: ( наистина грейна цялата! ) "Ето го вашето ембрионче!" - с такава чистота и истинска радост.. Грабна ме, защото си личи, че се интересуваше, а не е просто рутина за нея да е на работа и да се случват такива неща. Simple Smile Същото беше, когато чухме сърчицето за първи път - толкова ентусиазирано ми показа примигващата точица, толкова радостна беше и тя с мен.. Помолих я да запиша на видео за бащата да го чуе и той - нямаше абсолютно нищо против, даже ме насърчи. Simple Smile При всеки преглед всичко е супер, откликна веднага, когато веднъж и се обадих, защото имах проблем - тя веднага ме повика да ме прегледа. Отговаря на всичките ми въпроси също така, обяснява. Страхотен човек е, наистина и вярвам напълно, знаеш, че е добър лекар от една страна, но и е човек от другата. Силно я препоръчвам с две ръце - каквото ми е назначила като терапия, всичко е подействало освен това. Знам, че звучи клиширано, но наистина обичам прегледите при нея - не само, защото виждам бебето, а защото съм спокойна, че тя е моят проследяващ лекар. Simple Smile

Здравейте, доволни ли оставате след преглед при доктор С. Петрова? Напълно ли и вярвате? Simple Smile

# 214
Здравейте! Разрешиха ли присъствието на бащата при раждане? И на каква цена?

# 215
Здравейте!
Какво става при постъпване за раждане, ако нямаме направление за хоспитализация?

# 216
Дали Апостолова ще допусне бащатата на феталната ?

# 217
Здравейте!
Какво става при постъпване за раждане, ако нямаме направление за хоспитализация?
Направлението е нужно за да не ви таксуват като неосигурен

# 218
Здравейте!
Направлението е нужно за да не ви таксуват като неосигурен

Не е вярно.
Те го издават, ако не го носите вие.

# 219
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте!
Нищо няма да стане, те ще си ви издадат, каквото е нужно. Ако сте здравно осигурена, не се притеснявайте. Предполагам сте пациент на някой от докторите в Селена. Ако не, разпитайте как става приема и дали не искат уговорка. Или който е дежурен, ще Ви изражда.
Здравейте! Разрешиха ли присъствието на бащата при раждане? И на каква цена?
Звъннете на регистратура, те най-добре ще знаят.

# 220
Доктора, който е водил ЖК издава направлението, затова настояват да се носи, а и те питат кой е водил ЖК по ЗК.
При планов прием искат всичко предварително, не да се сервира пациента и те да се оправят.
Друг е въпрос при спешен прием, че ще издадат щом лицето е здравноосигурено.

На мен за цяла бременност по ЖК не ми пуснаха вирусология, има време днес, утре, нали са ти пускали преди бременност.... Така при постъпване ми пуснаха всичко,  мислеха, че аз нещо не знам какво ми е изследвано, че е задължително изследване, но факт....

# 221
  • до най-прекрасния мъж
И аз нямах предварително никакви изследвания. Трябваше да съм планово секцио, но се случи така, че постъпих по спешност седмица по-рано. Буквално 3 дни преди това минах консултация с анестезиолог и оставих направлението на регистратура. Чист късмет...

# 222
Само бих искала да попитам - как става срещата с анестезиолог? Също, правят ли ви някакви изследвания за алергичност към упойки, например? А тези документи за прием, от къде се взимат да се попълнят? Simple Smile

И аз нямах предварително никакви изследвания. Трябваше да съм планово секцио, но се случи така, че постъпих по спешност седмица по-рано. Буквално 3 дни преди това минах консултация с анестезиолог и оставих направлението на регистратура. Чист късмет...

# 223
Извинете ме, ако е коментирано, но не открих.
Д-р Даниел Ставрев води ли ЖК по ЗК?

# 224
Да, работи със ЗК.
Извинете ме, ако е коментирано, но не открих.
Д-р Даниел Ставрев води ли ЖК по ЗК?

Общи условия

Активация на акаунт