АГ СЕЛЕНА - ТЕМА 23

• 59 246
  • 785
  •   1
Отговори
# 525
Аз имах проблем с упойката, дупчи ме няколко пъти, усещах нещо като убождания от комар, но по-силни, после накрая вече усетих нещо като ток по целия ляв крак, междувременно зад мен сменяха нещо - игли или не знам какво. Общо взето слагането на упойката ми беше около 10 минути, много мъчително, аз се ошашках, започнах да си повдигам главата, за да видя какво става, около мен мълчаха... После преди да извадят бебето ми беше много лошо, повръщаше ми се, даже мислех да си искам някакво легенче, анестезиологът ми каза, че като извадят бебето ще ми мине и така и стана. И това прилошаване, и проблемът с упойката ги намирам за единичен случай, в никакъв случай не са практика.

# 526
Здравейте!
Има ли някой, който е правил инсеминация наскоро? Може ли да ми кажете колко струват изследванията и самата процедура? Благодаря!

# 527
  • до най-прекрасния мъж
Да, точно и аз същото усетих, стана ми лошо, повдигаше ми се, задушавах се. Д-р Кренчев ме успокояваше, че вече я вадят и ще ми олекне. Прилошаването не е единичен случай, от натиска се получава. То реално не виждаш нищо, но това бебе, за да излезе без контракции, има натискане в областта на корема и гръдния кош. После няколко дни ме болеше, като си взимах въздух. Една акушерка  ми обясни, че е от натиска.

# 528
При мен абсолютно всичко беше супер, ОСВЕН поставянето на упойката. Ами кошмар беше. Абсолютен ужасяващ кошмар. Имах усещането, че ме разсичат с брадва. Два пъти.
След това операцията мина добре, раздвижването на същия ден мина повече от добре, възстанових се изключително бързо, бебешорка е здрава и вече гони времето си извън мен да е колкото това в мен, а сякаш беше вчера. Та, мисълта ми е, че всичко минава толкова бързо, че малките горчивини няма да са нищо повече от лош спомен като за кофти време по време на отпуска 🤷🏼‍♀️

# 529
При мен днес мина добре,не усещах абсолютно нищо ,освен че чувах как си разговарят . Явно съм била мн уплашена,защото съм искала успокоително и не помня дори ,че са ми правили снимки с бебето. Т.е дори не поглеждам към бебкА на снимките,чувах как си говорят и сънувах ,че сме в мола на кафе(явно ,заради гласовете и музиката ,която чувах.Мега странен сън!).Общо взето съм мега неадекватна на снимките,но момента с неподвижните крака ми остана “любим”.
Важното е,че сме живи и здрави с бебчето. Всичко минава и не е чак толкова страшно. Инжекциите от упойката не ги усетих-една за обезболяване на мястото и една ,която е същинската. Това поне ми казаха ,че се прави.

# 530
При мен днес мина добре,не усещах абсолютно нищо ,освен че чувах как си разговарят . Явно съм била мн уплашена,защото съм искала успокоително и не помня дори ,че са ми правили снимки с бебето. Т.е дори не поглеждам към бебкА на снимките,чувах как си говорят и сънувах ,че сме в мола на кафе(явно ,заради гласовете и музиката ,която чувах.Мега странен сън!).Общо взето съм мега неадекватна на снимките,но момента с неподвижните крака ми остана “любим”.
Важното е,че сме живи и здрави с бебчето. Всичко минава и не е чак толкова страшно. Инжекциите от упойката не ги усетих-една за обезболяване на мястото и една ,която е същинската. Това поне ми казаха ,че се прави.
Сърдечно благодаря за споделеното изживяване. Да е живо и здраво бебчето ви , а на вас бързо възстановяване.
Ако е удобно да споделите при кой АГ родихте и с кой анестезиолог?

# 531
При др Ангел Ставрев,.следях се при Даниел Ставрев,но той отсъства сега. Имах насрочена др дата за секцио ,но бебка се разбърза вчера посред нощ /сутрин и се наложи  спешно секцио. Забравих името на анестезиолога.

# 532
При др Ангел Ставрев,.следях се при Даниел Ставрев,но той отсъства сега. Имах насрочена др дата за секцио ,но бебка се разбърза вчера посред нощ /сутрин и се наложи  спешно секцио. Забравих името на анестезиолога.
Благодаря за отговора. ♥

# 533

Имахте ли уговорка при кой ще родите докато отсъства? И аз съм при д-р Д. Ставрев и скоро влизам в 9ти месец, има време като цяло, но ще бъде отпускарски сезон и ми се иска да знам дали той предупреждава кога ще отсъства и д-р А.Ставрев ли поема всичките му пациентки в такива случаи?

# 534
При др Ангел Ставрев,.следях се при Даниел Ставрев,но той отсъства сега. Имах насрочена др дата за секцио ,но бебка се разбърза вчера посред нощ /сутрин и се наложи  спешно секцио. Забравих името на анестезиолога.

Имахте ли уговорка при кой ще родите докато отсъства? И аз съм при д-р Д. Ставрев и скоро влизам в 9ти месец, има време като цяло, но ще бъде отпускарски сезон и ми се иска да знам дали той предупреждава кога ще отсъства и д-р А.Ставрев ли поема всичките му пациентки в такива случаи?
Значи от 1-ви юли(когато щеше да е тук и да е операцията) сменихме датата, понеже бях 4 дни в агония и ходене на тонове по 2Х на ден, защото бебето нямаше почти никакви движения по цял ден , но уж с добри тонове.Въпреки това се разбрахме да ме приемат на 23 .06 в 21:00 вечерта и на 24.06 Др А.Ставрев да ме оперира сутринта. На 23,обаче се събудих малко след полунощ и бяха ми изтекли водите. Уговорките съвсем се смениха 😋 Надявам се при вас вс да е наред,нз дали вс случаи ги пренасочва към А.Ставрев,най-вероятно..

# 535
А някой може ли да каже, какво се случва когато се следиш при др.Минев и започне раждане а него го няма? Доста често отсъства и предполагам че изпуска и раждания, интересно ми е кой му поема пациентите, защото аз се следя при него и това много ме притеснява.

# 536
Питайте лично него. Организацията му е на високо ниво, ще ви обясни всичко.

# 537
Препраща към д-р Матев в случай, че отсъства, те и заедно си асистират при операции. При мен се случи, че месец преди планувано секцио нямаше да го има 20 дни и ми каза да търся д-р Матев при спешност, даде визитка и координати. Е, върна се и седмица по-късно ми направи секциото 🙂

# 538
Аз не знам Минев колко отсъства, но моята лекарка отсъства седмица преди планираното ми секцио и ме насочи към Минев при нужда. Слава Богу, нужда нямаше, но бях много спокойна, че все пак "я замества" тъкмо Минев. Най-силно се шашках, когато, след като влязох в седмия месец, доктор Петрова все ме изпращаше с думите "айде, ще се видим на хххх-дата, ако не се наложи по-рано да се видим" Joy

# 539
Някоя мама да е раждала скоро с плацента превия? Как протича раждането

Общи условия

Активация на акаунт