Томболи , игри, конкурси и подаръци, анкети.Тема 120 - март 2022

• 118 020
  • 1 451
  •   1
Отговори
# 855
Това само за София ли е ?
И Метро Пловдив 1 празнува рожден ден и има разлепени плакати за награди.
Малечка90, честит празник!
Аз бях рожденичка вчера.
Днес пък ми пристигна втората пратка мед от осиновения кошер.
Пуснах поредна бележка в Милка и нищо, дали не е решила да ми даде големия ваучер, КК също, Каменица и тя не ще нищо да ми пусне.
На Метро бележката за Маги не успях да регистрирам, хвана ме яд, че се разкарвах до там.
Надявам се Киндер Пингуи тия дни да решат да теглят.

# 856
Киндер пингуи пише, че ще теглят на 30 или 31 Март ( една от двете дати беше със сигурност).

Редактирам се: До 31 Март пише. Дано изтеглят по- рано.

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 18:20 от Елза&Ана

# 857
Киндер пингуи пише, че ще теглят на 30 или 31 Март ( една от двете дати беше със сигурност).

Пише в рамките на месец март!

# 858
Игра за апартамент, но с попълване на ЕГН, малко съмнително ми е....
https://citycash.bg/apartamenta
Хитреци, ще си събират база данни- после една лесна проверка в ЦКР и ще почват да досаждат.

# 859
На кредитни фирми не бих си дала данните в никакъв случай.

# 860
С малка награда съм от Zewa, влажна тоалетна хартия и държач за нея . Милка я зарязах ,не ме харесва явно. Пиринско от толкова регистрирани кода поне едно пуловерче да ми пусне ,но и те не дават. Включих се няколко пъти в Sweet Plus.

# 861
Орео не трябваше ли да обявата днес печелившите от втората седмица?

# 862
В Zewa има хора спечелили и от двата вида награди. В правилата не намерих дали може от всяка награда да се спечели.

# 863
Да се похваля с първата си награда от инстаграм - ваучер 100лв за магазини Виденов. Много се зарадвах, защото скоро започнах да играя там. В милка се пробвам без успех.

# 864
Пристигна ми хлебопекарната от София мел, платих 5лв доставка

Не я приемам тази практика за плащане на доставка.

# 865
Ако някой има възражения относно заплащенето на доставката на награда струваща над 100 лева,с удоволствие ще взема наградата 😀😀Иначе на Пиринско с над 30 кода най-накрая с хавлия

# 866
А аз най-накрая с малка  награда от Каменица.Но пък в Пиринско вкарах 17 кода и нищо.Имах кб и за Милка-и от там нищо.

# 867
Взех си и аз най-сетне лавандуловата вода от Ина и ми прави много лошо впечатление количеството ѝ. С един пръст по-малко съдържание в опаковката. Да, какво пък , след като е безплатна, но аз поръчах още две на нормална цена, и те са с по-малко съдържание. Явноо от там избиват количеството за безплатните такива. Останалите води в поръчката(смрадлика и лайка) са си пълноразмерни, както са били получени и в предни поръчки. Дано стана ясно…

# 868
Игра със скреч карти на Пуфис, май не е пускана тук.
https://pufies.com/bg/rules-game-baby-stores/

# 869
Взех си и аз най-сетне лавандуловата вода от Ина и ми прави много лошо впечатление количеството ѝ. С един пръст по-малко съдържание в опаковката. Да, какво пък , след като е безплатна, но аз поръчах още две на нормална цена, и те са с по-малко съдържание. Явноо от там избиват количеството за безплатните такива. Останалите води в поръчката(смрадлика и лайка) са си пълноразмерни, както са били получени и в предни поръчки. Дано стана ясно…
Важно е течността да отговаря на милилитрите от етикета. Понякога има несъответствие между обема на шишето и обявените милилитри по етикет и затова така изглежда. Така е и при течните перилни препарати и омекотители.

Общи условия

Активация на акаунт