Ноември да се стоплим ТУК ни кани 13-19.11

• 10 193
  • 210
  •   1
Отговори
# 195
Пак на хубави снимки се нагледах. Денат много е пораснала твоята сладурана,но и ти изглеждаш добре.Не знам как го постигате момичета,но направо ви завиждам.
Виж тази цветната терапия  Party,може и да ми се отрази добре ,но ...........
Волф,помислих че на снимките си ти Mr. Green,после стоплих  Grinning.как се чувства човек,след като детето му е пораснало .Като го видиш самостоятелен отдъхваш ли си понякога.

# 196
  • София / Пловдив
  Хайде, за всички фенове на Бърди:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=143198.60

Мамица се е развихрила здраво   bouquet Лиорена също... и аз дадох малко за душата  Wink

# 197
    Като си дойде за два дни и в къщи става друго. Малко ми олеква като видя едно здраво дете че имам. Той е по-голям от мен вече.

# 198
  • густо майна Филибето

Хайде, за всички фенове на Бърди:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=143198.60

Мамица се е развихрила здраво   bouquet Лиорена също... и аз дадох малко за душата  Wink

Е, тук съм фенка на Бърди Wink
Вярно, че е досаден и непогрешим, но понякога си мисля, че е много прав. А и не е зле да се чуе още едно мнение.

# 199
  • София / Пловдив
  Не оспорвам, че понякога Бърди е прав. А и винаги е диобре да се чуе допълнително мнение.
  Но маниерът му и начинът, по който се държи тук, може да те докарат до лудост. Пък и още чакам да отговори на въпроса на Реза "От колко време практикува?"  Crazy

# 200
             Нищо му няма на Бърди. Благодарение на него /по точно на профила му/ 10 дни слушах Светослав Рихтер. Не беше лошо.

# 201
  • София / Пловдив
  Аааа, на Рихтер и аз съм фен, но 10 дни нон - стоп ще ми дойде в повечко  Laughing както и Бърди понякога ми идва в повечко.

А ти давай твои снимки, не сме забравили темата  Wink

# 202
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Волф е потаен като Бърди Mr. Green

# 203
   За Рихтер Non Stop не съм казвал.
   С бърди може да си приличаме ... по психиатричен статус.
   Първо ще спестя пари
   Второ ще си купя цифров фотоапарат.
   Трето - ще си покажа муцуната да мирясате, любопитки такива Joy

# 204
  • София и там където не се пуши
Волф искаме снимки, снимки .............................. smile3509 photo

# 205
  • София, "Младост 3"
Бърди е толкова рядко прав, чене си струва да се чете
Е Хитлер също е имал фенове, така, че що и БЪрди да няма
А Мамица ме кефи! Аз май да не пиша за Бърди, че ще взема да получа БАН! Дори  като мисля за него и ми идват едни таквиз хубави и дълги...

Ей момичета и момчета, кака мина деня... докато се обърна и свърши - и пак работа... няма събота, няма неделя... Нещо почвам да се сдухвам... направо ми е в повече.

А някой с новини от Иги? ДАно с малкия всичко е наред и скоро да се приберат в къщи.-

# 206
  • густо майна Филибето
Мамица е рядко вулгарно животно. Има и положителни качества, но едно две отрицателни ги засенчват. Писали сме в чата на Бг-мамма. В един момент и сложих игнор и не я виждах за дълго време. Като сложих новата мирка обаче, си я чета и засега само на смях ме напушва. Както Бърди не се приема по презумция, така и аз писанията на мамица по презумция ми е неприятно да ги чета Mr. Green
Волф, хайде де!

# 207
  • София / Пловдив

Волф искаме снимки, снимки .........

Нали каза човекът, че първо ще си купува апарат и тогава  Laughing
  Ама ние няма да мирясаме, де. Ще му дадем маааалко почивка и скоро ще го емнем с нови сили, докато не си покаже муцуната  Mr. Green

# 208
Wolf,
 и аз се нареждам към любопитките. Така че няма измъкване, чакаме снимки с твой или от приятелски дигитален апарат. Wink

# 209
  • Анкх-Морпорк
Говорих с мама Иги, имате поздрави.
Тя е при Лъчето сега в болницата, той се храни по-добре, но нещо май операцията не е дала най-добри резултати, отвора дето трябва да го няма, пак пропускал кръв.
Казах й поздрави от всички да се държи, тя се държи, но там си е болница, детето си плаче и веднага се намерил компетентен 'дофтур" да каже, че кърмата й е рядка, и затова плаче Лъчето...
Не му е лесно на детето, ама е юнак и се бори, предполагам, че ако тоя "дофтур'беше на негово място, щеше да мрънка и да се оплаква много повече.
Децата са толкова силни - мисля си за Лъчето и ме хвана срам, че напоследък се бях нещо разкиснала...

Общи условия

Активация на акаунт