Кралски работи и клюки- март 2022

• 68 689
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Някъде там
Тюркоазите още не ги е носила защото са за 50 годишнината.
Ето я с брошката.

С гривната

Обиците не ги намирам.

Матилде днес

# 1 381
  • София
The Earthshot Prize 2021 са спечели награда за „Най-добро събитие на живо“ в британската телевизия, на наградите Royal Television Society снощи.

# 1 382
Мери е много хубава на тези снимки с бижутата.

Оле, ето че имало цвят, който не се съчетава добре със сиво Simple Smile това зелено на Матилде с нещо по-свежо щеше да е супер.

П.П. И понеже днес всички толкова много държат на честността и справедливостта.
Рожденият ден на Мери беше на 05. Февруари, войната в Украйна започна на 24. Февруари. Едни двайсетина дена разлика има, бива да сме малко по-прецизни...

# 1 383
  • Някъде там
Ули няма смисъл, еднопосочно е.
На мен пък ми хареса Матилде за разлика от Макси .

Вчера е имало рожденичка в акс. Никой не видях да я е отразил.

Софи с хубава рокля.

# 1 384
  • София
На мен ми харесва Матилдето, най-вече заради разрошената прическа. Значи съвсем различно е да си с прическа и да те разроши вятърът, а не като Макси, която си е просто рошава.
Но пък вчера беше ненадмината, а бижутата с тъмните перли великолепни, в обеците ми останаха очите

Беатрикс заедно с Глостърите са отбелязали вчера в Кенсингтън 100г на англо-нидерландското общество.
Херцигинята на Глостър ми е много симпатична, вчера беше от елегантните дами.

# 1 385
Блу, недей така. Аз не съм фен на Андрю, а на справедливостта и честен съдебен процес. Да си кажа, понеже няколко пъти го намекваш. И такъв процес/ предварително изслушване не видях.
Никога, никъде не съм казвала, че е невинен, а че обвинителката ми е под въпрос и че за нея тези обвинения са като "добро утро" и са й станали навик.
Както и да живее на гърба на другите.
Верче мила, и на мен не ми се вярва някой да харесва Андрю, ама все се намира някой да се опитва да го оправдае. А справедливия и честен съдебен процес не се случи, защото принца се съгласи на споразумение. Вирджиния също ми е неприятна. Знам, че към нея има показания за трафик от друго момиче и изобщо не я определям като 100%-ова жертва. Но Вирджиния е била малка глупачка от проблемно бедно семейство, а Андрю  - 40-годишен богат, образован и с влияние принц. Някак не мога да разделя вината по равно, още по-малко пък да мисля, че Вирджиния е по-виновната.

Откога е снимката на Мери в тюркоазената рокля? Много е красива.
И вятъра в косата на Матилде ми хареса. Ех, изпревари ме, Лана.

# 1 386
Още един тоалет на Матилде от днес
Нова рокля Natan

Максима си е купила нова наметка Валентино, има още 3 в други цветове.

# 1 387
Ахам 🙂

Матилде пък какво се е влюбила в тези десени с едри цветя?
Въобще не й отиват, правят я още по-едра, отколкото е.

Иначе рошава е чудесна! Губи се обикновеното й лелчинско излъчване.

# 1 388
Жалко, че новата наметка е пак в бежово. Трябваше лилаво или зелено. 😁

# 1 389
Сега проверих. Матилде е 175 висока. Но явно е повече кг. В никакъв случай дебела, нормални за ръста и годините кг, вероятно около 65-70,  но при този ръст я уедряват.

Най-висока била датската Маргрете - 182 см.
След нея е Максима - 178 см. (и Даяна е била толкова)
После е Шарлийн - 177 см.
Следвани от Матилде и Кейт с по 175 см.
После вече вървят другите недорасляци от 170 - 172 см 😊

Чак се напуйчих от гордост. Ми те кралиците колкото мен, бе 😂
Само дето нямам техните коси! Всички са със страхотни коси, ако забелязвате. Дали е до ген или до качествена козметика и поддръжка?
Пък не казват, гадините 😖

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 09:26 от птица

# 1 390

Много красиво!

# 1 391
Само дето нямам техните коси! Всички са със страхотни коси, ако забелязвате. Дали е до ген или до качествена козметика и поддръжка?
Пък не казват, гадините 😖

Аз залагам на поддръжка, козметика и факта, че ги виждаме направени от професионалист. И неособено хубава коса изглежда много по-добре след сешоар при фризьор. Пък и всичките да имат ген за хубава коса не ми се вярва. Joy

# 1 392
Не знам, не знам 🤔
Според мен и специално си ги избират хубавици. Не им гледат много душата и акъла, а май външността главно...
С парите, властта и широките си контакти имат възможност да подбират.
За което не ги упреквам. Като знаем как с вековете са се израждали, сега поне свежа и красива кръв вливат в гените си.
Явно се канят да царуват вечно, хм 🙄

# 1 393
Аз съм от тези, дето оправдават Хари, че не дойде!
Как ще дойде, като всички знаем колко са уважавани там със съпругата му

Ако е за сеира, то сеир и без него си има, чичо му Андрю примерно!
Хари винаги ще си обича дядо му, но мястото му е там, където е семейството му!
Никой няма право да го съди, като се има в предвид колко го ценят! Присъства на откриването на паметника на майка си, тя единствено му липсва там. Фамилията се отрече от него, защо му е да се разхожда като панаирска мечка, я!?

# 1 394
Аз не ги виждам всичките със страхотни коси.
Впечатление за хубава, тежка коса ми създава Летисия, вероятно защото е с права или поне я носи права косата си.
При Кейт, Маделин и всички, които залагат често на букли, не мога да преценя. Да, косите изглеждат страхотно, защото са стилизирани, но буклите не ми позволяват да видя дали обемът е само илюзия или косата наистина е плътна.
Матилде винаги е с много обем направена, но не съм сигурна, че косата й действително е толкова много, колкото изглежда
Максито и Мете Марит са си с перушинки. Особено при Макси е много видна разликата, защото доста често я виждаме и без прическа.
Та подозирам, че при една част положението е подобно н Максима, но тъй като винаги косите са направени от професионалист, ние не го виждаме "нормалното" положение.

Общи условия

Активация на акаунт