Кралски работи и клюки- март 2022

• 68 708
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 60
  • Някъде там
Малко цвят и разнообразие от Летисия.
На наградите за изящно изкуство са били с Фелипе.

Все по-впечатлена съм от косата ѝ.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 15:10 от daviz

# 61
Фелипе с много забавни обувки Wink
С две катарамки, тъмно кафяво-бордо, някаква "крокодилска" кожа (най-вероятно щампована телешка... но не помня как се казваше обработката) Simple Smile В никакъв случай не са класическа мъжка обувка за костюм, но пък обути от него ми харесват.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 15:24 от peneva_a

# 62
Принцът на Уелс и херцогинята на Корнуол се срещнаха с членове на украинската общност по време на посещение в украинската катедрала в Лондон.

И вчера в Саутенд-он-Си:

# 63
Националният правен център на жените изказва благодарност на Херцогът и херцогинята на Съсекс за подкрепата и работата по въпроси от ключово значение за прогреса на жените и равенството между половете

# 64
На Рания снимката за корицата на списанието е много, много загладена. Не ми харесва. Тя е страхотна и подобно плескане въобще не ми допада.

# 65
  • Някъде там
Този нов (непоказван до сега) портрет на Даяна, слаган ли е в темата ?
Много различна ми изглежда.

# 66
Принцеса Стефани от Монако по време на модното шоу Alter, марката на дъщеря й Полин Дюкрюе, в Париж на 1 март 2022 г.

# 67
Този нов (непоказван до сега) портрет на Даяна, слаган ли е в темата ?
Много различна ми изглежда.

Мернах го по- рано като новина, но ми се струва, че съм го виждала и преди това. Може да бъркам.

# 68
  • Някъде там
Сетих се защо ти е познат.
От тази серия е, а скоро обсъждахме ето този. 🙂

# 69
Подсетихте ме с тоалета на Рания.  Не е по темата, но ще ви покажа няколко снимки от най-голямата колекция на кокичета в Англия. Частно имение е, което отваря врати за посетители само през четирите уикенда на Февруари. Има над 350 вида, според брошурата. Цикламите са от България.❤ Намира се съвсем близо до селската резиденция на Чарлз, Хайгроув Хаус. Невероятно красиво е и му завиждам искрено. А е и съвсем близо до Лондон.

Скрит текст:

*Наясно съм че вероятно ще бъда докладвана 😅
*Допълвам малко за Хайгроув:
Highgrove House е семейната резиденция на принца на Уелс, разположена близо до село Тетбъри в Глостършир.
„Аз не съм от Лондон, аз съм от Тетбъри“ (в) Принц Хари от Уелс

Първоначално къщата е построена през 1787-1789 г. от Антъни Кек и е принадлежала на баронетите Кроули-Боуви. Highgrove е продаден през 1860-те след трагедия. Внучката на баронета, Мери Елизабет Пол, получава фатални изгаряния, когато роклята й се запалва от свещ на годежния бал на по-големия й брат.

Къщата сменя няколко собственици, оцелява при друг пожар и дори служи известно време като „ловна къща“ за аристократичните гости на херцога на Бофорт по време на лов на лисици.
През 1980 г. херцогството Корнуол го купува от Морис Макмилан, син на бившия премиер Харолд Макмилан. Херцогът на Корнуол и принцът на Уелс става доживотен наемател на Хайгроув.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 23:42 от G&B

# 70
А, да, сетих се, давиз. Спомням си и поводът по който обсъждахме този портрет 😅
Г&Б, хубави снимки. Напомнят ми за идната топла пролет (: Хубаво местенце има до Чарлз.

# 71
  • в сърцето на един мъж...
О, че е красиво! Благодаря, че сподели!

# 72
  • Някъде там
Сложи ги в скрит текст според мен, да не ги изтрият. Голяма красота са и не си заслужава да бъдат премахнати от темата.

Хуан Карлос са го оправдали. Прокуратурата е прекратила окончателно делото, поради липса на солидни доказателства.
https://www.abc.es/espana/abci-fiscalia-exonera-juan-carlos-2022 … 1716_noticia.html

# 73
Докладвана за какво Simple Smile
Освен силно обидчиви, явно и твърде параноични станахме в темата. Модераторите си трият и без наша подсказка.

Хубави са кокиченцата!
А и щом са близо до селската резиденция на Негово Кралско Височество принц Чарлз Филип Артър Джордж, принц на Уелс, Рицар на жартиерата, Рицар бачелър, Рицар на големия кръст на ордена на Бат, Рицар на най-благородния орден на Британската импери, Рицар на ордена на Австралия, Рицар на ордена за заслуги на кралицата, компаняон на орзена на Канада, член на частния съвет на кралицата, помощник на кралицата, херцог на Честър, граф на Корнуол, граф на Ротсей, барон на Ренфрю, лорд на островите и принц и главен стюард на Шотландия, к'во Wink

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 00:07 от птица

# 74
Уморих се, докато му прочетох титлите.  
Сравнително скоро бях качвала други снимки, май от дома на Ан Болейн. ...Коригирам, за да няма драми... Не съм параноична, ама хич.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 10:20 от G&B

Общи условия

Активация на акаунт