Кралски работи и клюки- март 2022

• 68 818
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Sydney
Явно тук във форума са по-добри съветници по международни отношения и се знае кога трябва да се ходи. Тази визита е решена преди поне половин година. И да - ако съответните нации искат да продължат сами, без да са под котоната това е тяхно право.

Просто Уили и Кейт отидоха за съвсем различно нещо. Да изразят подкрепа и желание да помогнат. Това всъщност е целта на всяка кралска визита.

# 1 126
  • Майничка
Аз също си мисля, че изпращането точно на младите и усмихнати Уилям и Кейт носи посланието "без лоши чувства".

# 1 127
Нито Карибите им искаха визитата, нито подкрепата им, пък и честно казано се видя, че и самите Уилиям и Кейт не искаха да са там 😅

Тая визита беше пълна катастрофа, а модните избори на Кейт си бяха направо обидни 😬

# 1 128
Като чета коментарите в медиите им, явно наистина ние разбираме повече от техните съветници. 😃 Много се съмнявам целта на посещенията им да е била да изразят подкрепата си. Кралското семейство не правят нищо без изгода, само че този път не се получи това, което искаха.

# 1 129
Да изразят подкрепа за какво! За отделянето им от империята!?
Шегувате се сигурно 🙂
И според мен от политическа и държавническа гледна точка обиколката сигурно е излишна и безрезултатна. Беше си - едно нещо там (да не казвам какво, че ще ме изтрият) път да види 😉 И дейност да се отчита. Мен обаче комън уелта им хич не ме вълнува, но пък се нагледахме на скъпи парцалки, обувки и чантички, така че клюкарската ми душица е доволна 😀

# 1 130
Парад на суетата в неподходящ момент.
*Лично мнение, нямам нужда от убеждаване в обратното.

# 1 131
Моята рокля и снимки фаворит от този тур

# 1 132
Парад на суетата в неподходящ момент.
*Лично мнение, нямам нужда от убеждаване в обратното.
Право в десятката!

Горните снимки много ми напомнят тази. Да не би фотографът да е един и същ?

# 1 133
Колко да е парад на суетата?!
Мери за някакъв рд - снимки и картини да си поръчва-  смени повече тоалети от Кейт за 7 дни на работно посещение.

# 1 134
Мери за някакъв рд - снимки и картини да си поръчва-  смени повече тоалети от Кейт за 7 дни на работно посещение.
Верче, Мери никога не съм коментирала по никакъв повод. Не припадам и по нея. Няма да споделям какво е мнението ми и за тяхната монархия, че и без това няма да се задържи дълго. Рожденният й ден беше пир по време на чума. Разхожда си тоалетите добре.

# 1 135
Много е тежка машината, ситуациите се променят за дни, а понякога и за часове, какво да говорим за месеци и отгоре. Имат нужда от повече гъвкавост, да могат да откажат подобен тур ако обстоятелствата го налагат.
В случая обаче и един смислен съветник можеше да помогне, най-малкото, за да не е толкова далеч от реалността този тур.

Със сигурност и на Кейт и на Уилям им личеше, особено на Кейт, че изобщо не се чувстват добре, трудно им е да влязат в обичайните си роли и да демонстрират поне привидна непринуденост. Защо е това, те си знаят.

# 1 136
  • Пловдив
Много хубаво го каза "обичайните роли". Отдавна така ги виждам...не вярвам също, че още имат някви чувства, ако въобще и в началото е имало. Всичко е сцена...

# 1 137
Мери за някакъв рд - снимки и картини да си поръчва-  смени повече тоалети от Кейт за 7 дни на работно посещение.
Hands Clap
Че и продължава да купува тоалети за РД, защото още не са приключили тържествата. Joy
Зелената рокля от тази седмица е пример за това.

Кралицата ще е на корицата на Вог следващия месец

# 1 138
G&B,
Съгласна съм. Аз само си разсъждавам на глас. Не ми се иска да се изказвам политически, сигурна съм, че има много неизвестни.
В крайна сметка,  КиУ, са на работа, изпълняват си задълженията,а пък аз оплакнах окото.

# 1 139
  • София
Хм...все едно Кейт не си купи 2-3 рокли за фотосесия за някакъв си рд. А даже не е женена за престолонаследника.

Общи условия

Активация на акаунт