Кралски работи и клюки- март 2022

• 68 735
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Според мен за излъчването са имали някакви предварителни уговорки(макар това да е силна дума) да не показват много Елизабет, защото е ясно, че тя вече има проблем с ходенето, но отказва да се придвижва по друг начин. Сигурно Андрю като най-як е бил до нея за упора. Wink

Хари трябваше да присъства и според мен, но явно нещата са по-зле, отколкото ние предполагаме. И нямам предвид охраната.

# 1 306
  • София
Програмата на службата https://www.westminster-abbey.org/media/15033/order-of-service-a … -of-edinburgh.pdf

Много неподходящо облечена Катрин, с копринена рокля и шапка на дупки при тези температури (явно е още под карибско влияние). И поредните обемни рамене, добре че полата малко компенсираше. И нито ред перли - разочароващ тоалет.

# 1 307
Предстои ли скоро някое голямо събитие, но от по-приятен характер?
Нямаше ли да има някакви държавни визити?

# 1 308
Едва ли вече някой вярва, че само спънките с охраната са спънали Хари да присъства. И в същото време отново подкрепа към Андрю.
Да си призная, след противоречивата карибска визита, почнах да искам направо Уилям да стане крал.

# 1 309
Гледах с комшийката ми,около 80 годишна бивша директорка на училище.Тя одобри появата на Андрю,цитирам-“да,той не заслужава поредната прошка,след всички тревоги които причинява на всички,но има право да почете баща си”

# 1 310
  • Sofia
Разбира се, че има право, но да придружава кралицата е ненужен символ в този момент, но явно тя си го подкрепя.
Кейт е разочарование за мен днес. Много стилна, но напълно неподходяща за събитието. Шапка на дупки днес твърдо не.
Хари не дойде поне заради дядо си, това за мен е супер гаф и глупав инат.

# 1 311
  • Някъде там
Добре изглежда иначе. Каква е брошката?

# 1 312
  • София
Фредерик Уиндзор и Уилям са почти като братя близнаци

Бети е с различна от обичайната чанта.

За Андрю, според мен, е в реда на нещата да присъства, но можеше някой друг да придружи Елизабет, примерно Чарлс. ОК, иска да покаже подрепа към него, но някак не беше необходимо да е точно днес.

# 1 313
  • Някъде там
Тази дама с хубавата коса, която обсъждахме скоро и тя е била. Роуз ли беше ?

# 1 314
Матилде е много стилна. Радвам се че видяхме Летисия без маска днес. Максима като си направи прическа и сложи малко грим става 100 пъти по-добре.

Хари прояви неуважение като не присъства днес, голям гаф! Но той си следва тази линия на поведение от дълго време.

# 1 315
  • София
Още няколко портретни снимки от днес:

# 1 316
  • Някъде там
Значи пак стигаме до извечния въпрос - яйцето или кокошката Joy Т.е., сами ли си подбират гардероба или им го подбират?
Щото ако е второто, излиза, че едно поне 80 % от критиките и подигравките към Меган за тоалетите и шапките й по време на нейните 2-3 години във фемилито се дължат не на нейни грешки, а на нещо съвсем друго!
При нея си са нейни естествено.
Каквото и да сложеше и направеше, пак беше и е проблем. Все нещо щеше да и има и тогава и сега.
Това приятеля на Отъм ли е на състезанията онзи ден ?

# 1 317
Странно са облечени всички, в черно и тъмни цветове , сякаш сега е погребението, представях си елегантни облекла. Но децата са много сладки, защо не присъства най-малкият?

# 1 318
Още няколко портретни снимки от днес:

Скрит текст:

Прекрасни снимки. Само Софито все едно е с ушички.😂

Катрин не за пръв път носи сламена шапка, така че точно това не ме очуди. За липсата на палто в църква съм съгласна, че е необичайно за нея. А и днес доста се набива на очи сред морето от палта и сака.😀 Иначе не мисля, че е неподходящо да си само по рокля в храма. Много пъти съм виждала различни роялки и благородни дами така. Дори и Катрин, но много отдавна. Още преди да се омъжи. Така, че определено е нещо ново от нея. Всъщност няма да е зле отсега нататък да разнообразява малко в църквите.

# 1 319
  • Някъде там
Флора днес я пропуснах, но снимките които е пуснала в профила си доста ме озадачават. Направила фотосесия пред дома си (предполагам), като тагнала марките на облеклото и аксесоарите и написала, че е хубаво да се носели английски марки на службата. 🙄
Това за мен е странно и нелепо. На помен си била все пак..

https://www.instagram.com/p/CbsS6xcsguJ/?utm_medium=copy_link

Общи условия

Активация на акаунт