Кралски работи и клюки- март 2022

• 68 932
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Някъде там
Мери е на гости на семейството си.
Забелязани да обядват и пазаруват в Мелбърн с приятелката ѝ. Това е единствената снимка.

Не всички имат хубави коси, птичке.
Много интересна роклята на Матилде от концерта снощи . Ръкава наметка се сваля.

# 1 396
Аз съм от тези, дето оправдават Хари, че не дойде!
Как ще дойде, като всички знаем колко са уважавани там със съпругата му

Ако е за сеира, то сеир и без него си има, чичо му Андрю примерно!
Хари винаги ще си обича дядо му, но мястото му е там, където е семейството му!
Никой няма право да го съди, като се има в предвид колко го ценят! Присъства на откриването на паметника на майка си, тя единствено му липсва там. Фамилията се отрече от него, защо му е да се разхожда като панаирска мечка, я!?
Ако не беше отишъл при Опра да се оплаква щеше да го приемат нормално и нямаше да има сеири, спокойно щеше да присъства на всякакви събития.

# 1 397
Роклята на Матилде на мен много ми харесва. Върху нея както често се случва не стои добре, но самата рокля и принтът са много хубави.

При Софи същата работа. Макар че нейната рокля не ми харесва особено, с тая дължина пък съвсем. Обаче мисля, че на Кейт би стояла чудесно.

# 1 398

Никой няма право да го съди, като се има в предвид колко го ценят! Присъства на откриването на паметника на майка си, тя единствено му липсва там. Фамилията се отрече от него, защо му е да се разхожда като панаирска мечка, я!?
Ако не беше отишъл при Опра да се оплаква щеше да го приемат нормално и нямаше да има сеири, спокойно щеше да присъства на всякакви събития.
Ок, нека това да е причината!
Обаче, смятам, че Хари се отърси от миналото си с тази изповед пред Опра,а, той имаше нужда от това отърсване!
Беше дете, а толкова неща ставаха около него, като капак и смъртта на майка му, която той обожаваше! Е, стига толкова, време е да мисли за себе си!
Не се заяждам, но това е моето мнение, да, трябва да помисли за себе си, децата и тяхната майка! Смятам, че е много ранима душа, изтърпя достатъчно, стига повече, подкрепям оттеглянето му от Фирмата, достатъчно и служи! Сега са те 4 - мата,  той, Мегън, Арчи и Лили! Това е всичко, което добрият Хари иска! Стига се занимават хората с него, той заяви отдавна, " Оставете ме на мира, не искам да съм повече принц" !

# 1 399
  • Някъде там
Ули тя има малко ябълковидна форма на тялото затова така.
Ей това мисля че е нейната кройка.

И така ми харесва.

# 1 400
Интересни разсъждения от първо лице, сякаш го познавате лично и всеки ден си споделяте.
*За Хари

# 1 401
Интересни разсъждения от първо лице, сякаш го познавате лично и всеки ден си споделяте.
Че, не е нужно да познаваш някого от близо, чула ли си за езика на тялото, чула ли си интервютата които е давал, чула ли си и за дейността с която се занимава, да, чула си! Но, бих искала да го познавам, със сигурност е готин човек!

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 08:46 от Benichka56

# 1 402
Хайде без излишен патос и удивителни знаци, моля. Осъзнаваш, вероятно, че болднатото звучи несериозно от първо лице, нали?.
Скрит текст:
quote author=Dania1 link=topic=1416650.msg44541827#msg44541827 date=1648703121]

[/spoiler]
Обаче, смятам, че Хари се отърси от миналото си с тази изповед пред Опра,а, той имаше нужда от това отърсване!
Беше дете, а толкова неща ставаха около него, като капак и смъртта на майка му, която той обожаваше! Е, стига толкова, време е да мисли за себе си!
Не се заяждам, но това е моето мнение, да, трябва да помисли за себе си, децата и тяхната майка! Смятам, че е много ранима душа, изтърпя достатъчно, стига повече, подкрепям оттеглянето му от Фирмата, достатъчно и служи! Сега са те 4 - мата,  той, Мегън, Арчи и Лили! Това е всичко, което добрият Хари иска! Стига се занимават хората с него, той заяви отдавна, " Оставете ме на мира, не искам да съм повече принц" !
[/quote]

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 10:59 от G&B

# 1 403
Ми те тук всички разсъждения са такива, все едно за най-близките си приятели говорят пишещите. И характери се анализират и хвалят или хулят, все по снимки Joy

Давиз, на тия снимки наистина изглежда добре Матилде, с някои модели панталони също й стоят много добре и подчертават колко дълъг и хубав крак има. С пригладена коса не я познах Joy

# 1 404
Роклята на Матилде с големите розови цветя е хубава, но сякаш не ми е достатъчно официална за събитието. Може би заради принта.

Камила от вчера:

# 1 405
  • София
Градините на Сандрингам вече са отворени за посещения, а той ще бъде отворен на 9-ти април.

# 1 406
Eiger, твоя ли е снимката? Ти май живееше в ОК?

# 1 407
  • София
Eiger, твоя ли е снимката? Ти май живееше в ОК?

Не, за съжаление не е моя.

# 1 408

Не се заяждам, но това е моето мнение, да, трябва да помисли за себе си, децата и тяхната майка! Смятам, че е много ранима душа, изтърпя достатъчно, стига повече, подкрепям оттеглянето му от Фирмата, достатъчно и служи! Сега са те 4 - мата,  той, Мегън, Арчи и Лили! Това е всичко, което добрият Хари иска! Стига се занимават хората с него, той заяви отдавна, " Оставете ме на мира, не искам да съм повече принц" !
Защо трябва публично да се изповядва? Искаше да се отдели от семейството, а продължава да говори и оплаква от него. В действителност няма как да не го питат в различни интервюта защо е напуснал, може да подготви кратък и ясен отговор, а не да разправя подробности, да отива на онова интервю, и да споделя колко е ужасно КС. Всички знаем, че не е лека работа и имат много ограничения.

# 1 409
Какво друго да кажа, освен че, човек само себе си може да съди, но тук всеки е съдник!😉
Да живеят Хари и Мегън!❤️

Общи условия

Активация на акаунт