Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 7

• 26 593
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Може би, ако някой не е от София може да изгори на въпроса за баниците, но едва ли има човек в София да не е чувал за Софийска баница. Аз не обичам купена баница, почти винаги съм имала проблеми със стомаха от нея, но съм виждала многобройните им павилиони. Дори синът на ММ ми предлагаше веднъж да купим такава за Бъдни вечер, за да не се моря.

Ама то фирма "Софийска баница" и артикулът "Софийска баница" не са едно и също. Второто е конкретен вид баница и е различна в различните пекарни.

# 106
Голяма превземка е тази 🙄

# 107
Фауст, облогът е да не произнесе тези думи - т.е. да не каже, че е толкова щастлив, че иска времето да спре. Срамота, занимава се професионалнио с литература! Тя не знае и останалите, бърка Фауст с Ад на Данте...

# 108
  • Бургас
Каката само дето се пристисква непрекъснато. Куха лейка;
Сега и с коралите ще се издъни.

# 109
Фауст, облогът е да не произнесе тези думи - т.е. да не каже, че е толкова щастлив, че иска времето да спре. Срамота, занимава се професионалнио с литература! Тя не знае и останалите, бърка Фауст с Ад на Данте...

Ох, вече започвам да се чувствам дърта, като гледам на какви въпроси не могат да отговорят.

Сега и коралите не знае, че са животни.

# 110
  • София
Коралите са животни, хах, изгоре превземката. Едвам я траех, голямо самочувствие, големи пози.
Изгърмя напразно и два жокера, защото ги знаеше.

# 111
Добре, че отпадна! Живите корали не приличат на камъни, само тези дето се продават в сувенирните магазини...

П.п. трябва да препрочета Фауст - според мен, това което каза Билалов за влюбването му не отговаря на истината... Може и да не помня правилно, чела съм го преди години.

# 112
Големите претенции винаги се оказват въздух под налягане.Елементарни познания не показва.Айде да идва следващия,чакам с нетърпение въпроса за 50 хиляди.

# 113
  • София
Въпрос за 50 бона??? :о

# 114
Ем така се говори,че ще отворят тази седмица.Тази жена ми изглежда интелигентна,дано тя го отвори.

# 115
# 116
Приятна жена и на мен ми изглвжда, че има потенциал да стигне напред с въпросите.

Ох, сериозно ли се оплете на този въпрос…

# 117
Нещо се разсея, дано не се притесни сега.

# 118
Много внимателно трябва да се четат въпросите.

# 119
  • София
Абе понякога тези въпроси за 400 и 500 лв. са много коварни и дори трудни. И друг път съм го казвал. И не се знае кой ще изтегли късата клечка.

Общи условия

Активация на акаунт