Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 7

• 26 245
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Еми, логиката беше, да не избере типично нашенски отговори. А и е Мъхеста брада Се пак Simple Smile

# 136
  • София
Много хубаво произношение имаше, браво!

# 137
Този може би ще е?
Много ексцентрично се е облякъл.

# 138
Този ми е много...изумен 😂
Да го видим, радвам се на всеки умен човек.

# 139
Да си плати дълговете, човекът...

# 140
  • София
Казах ви аз
пореден коварен въпрос за 500 лв. аз тук сериозно се изпотих.
и май можеше да изгърмя с една девалвация. но сигурно щях да искам жокер. :О

# 141
Е, стагфлация е често използван термин - комбинация от инфлация и стагнация.

# 142
Странен образ.Какви дългове,че и се "хвали" с тях явно.Иначе изглежда интелигентен,щом е и учител по ИТ,малко ексцентричен ми идва.Иначе идеята за куиз игри в заведението му много ми допадна.Много харесвам ескейп стаите,не знаех че има и такива вече.Ама така е като от пет години не съм стъпвала в София,изоставам 😁

# 143
  • София
Може, но тези термини са много далеч от моите интереси, а и особено  там на стола си е адски гадно.

# 144
Може просто да му се е натрупала сметка за парно от няколко месеца. Нормално е, макар че според някои хора във форума, средностатистическият българин изкарва по 3000 лева на месец и няма финансови проблеми.
Облеклото на участника е много странно. Интересно, но и моите учители едно време все се обличаха така (не като повечето хора, някак открояващо се).

# 145
  • София

Стани богат - 03.03.2022

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 20:41 от Mari_Mar

# 146
  • Русе
За играта в сайта на бтв. Въпросът за композитора който умрял в един същи ден със Сталин не се отваря. Как е при вас?

Е-ей, още ли стои този въпрос в играта? Там е от първия ден. На мен упорито не ми зачиташе отговора и след изтичането на времето, играта ми се прекратяваше. По някое време обаче започнах да стигам до него и 3 - 4 пъти получавах 100-те хиляди лева. Повече не съм играла, защото е лесно, научаваш отговорите и не е интересно. Досадно беше също прекратяването на играта като стигна до 10 хиляди или до 20 хиляди лева.
Въпросът за продуктите беше неясно формулиран, не знам как публиката позна отговора. Ставаше дума за продукт със запазена марка. Трябваше да е написано не просто "произведен в страната", а "произведен в страната, от която се внася" или "страната производител". Доколкото знам специално за шампанското, то може да се продава като шампанско само ако е произведено в областта Шампан във Франция.
Оказа се, че това, което съм написала за шампанското по-горе, вече не се отнася за Русия. Ето още една проява на руската арогантност: В Русия е приет закон, според който в Русия може да се продава вино с етикет "Шампанское" само ако то е произведено в Русия, а вносителите на произведено в други страни пенливо вино нямат право да пишат на етикета му "шампанско". Това се отнасяло и за оригиналното вино от Шампан! Френските производители можели на етикета да пишат "Champagne" на латиница, но на руски език са задължени да пишат "игристое вино" (пенливо вино). Това си е пладнешки грабеж, да откраднеш марка със закон!

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 01:33 от евпетра

# 147
  • софия
Не знам какво чудо трябва да се случи, за да видим въпрос за 50 хил.
Или до 2000 хил. се използват всички жокери, или се рискува без достатъчно разсъждения и знания.
Последният участник е странен, не вярвам да стигне твърде далеч.

# 148
  • София
Според мен точно такива хора имат шанс да разбият системата/матрицата. Сравка и Огнян. Антисистемни играчи, странници.

# 149
Аз пък мисля че в България има доста интелигентни хора.Защо още никой за 20 години не е спечелил 100 хиляди за мен е странно.Явно наистина умните хора не участват предполагам.Преди години участва моя приятелка,член на Менса.Стигна до десет хиляди,но въпросите и бяха страшно коварни,а тя млада и притеснена от камерите.Сега ако я одобрят ще е коренно различно,но сестра и вече е голяма клечка едва ли не ще я обвинят във връзкарство както беше с бащата на Искра Ангелова дето върна парите.ИТ сектора ни е много силен,човекът е ексцентричен и не говори много,но пък не се знае какви въпроси ще му се паднат и с тези куизове дето са на различни теми е нормално да има голяма обща култура.Винаги могат да го забият с въпрос как се казва зеления барбарон примерно или някоя друга подобна тъпотия.

Общи условия

Активация на акаунт