Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 7

• 26 211
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
По принцип работата на Билалов не е да кокетничи с жените, та в случая си беше водещ на място. Колкото до шегичките и лафчетата, може да не е бил на кеф или да не се е сетил за уместни такива. Не съм обърнал внимание на липсата им, та явно и без тях предаването си върви. Не усетих нито грубост, нито пришпорване, и определено има разлика от случая с Огнян, когато се долавяше напрежение.

# 301
Е стига де, в Гугъл се намира отраз.

Пробвайте със - Иван Вазов дяволска работа

# 302
Чета статията, браво на хората - нека другите народи да тестват, а при нас нововъведенията да се налагат чак когато е сигурно, че работят и са безопасни! Simple Smile Първите велосипеди (тези с голямото предно колело) са били опасни за живота - чела съм за това, така че хората с право са очаквали колоездачите да се претрепят.

# 303
Не бих казала така за жокерите. Просто до сравнително високо ниво не й трябваха. А после се предовери на уж високата ерудираност на приятеля, а той замалко да я прецака. Взе да "разсъждава" надълго и нашироко, губейки ценни секунди. Или не знаеше за ограниченото време за отговор, или просто си е дървен философ. Използването на втория жокер беше много правилно в случая! Публиката за куклите не би отговорила, докато въпросът с Брежнев й дойде съвсем на място.

Съвсем реално ми се струва да стигне до 50000. Утре отваря въпрос за 10000. Ще отговаря смело, защото нищо не губи. При нейните знания, може и със следващия за 20000 да не й се опре.
Но за колкото и да отговори, дано вземе максимално възможното. Определено го заслужава! Щом разни кухи кифли си тръгват с по 2000-3000 лв., тя заслужава много повече!

# 304
  • Велико Търново
Или не знаеше за ограниченото време за отговор
А всъщност има ли такова ограничение?

# 305
Как да не знае, тя каза, че човекът е участвал в предаването. Просто е заспал някъде във времето и разчита на собствени знания, не на Гугъл.
В музея на Иван Вазов са ни водили като ученици, но никога не бих си спомнила имало ли е телефон или не. Много са идиотски тия въпроси, които аз наричам статистически - за наградите на Брежнев. Това е много малко вероятно да го знаеш отнякъде, дори и да си го чул във времето, едва ли ще го запомниш. Освен това по никакъв начин не можеш да го установиш със разсъждения. Тя правилно изключи космонавта, но поне Тодор Живков и Брежнев бяха с равни шансове за мен. Също започвам да мисля, че реално не отговаря публиката, а организаторите на предаването. Едва ли публиката го знае с такава категоричност.

# 306
Колко е времето за отговор на въпрос? Не знаех, че имат ограничение.

Не мисля, че Билалов се държи зле с момичето. Дори я насочи към транзистора.

Готин играч е тя.

# 307
Иван Вазов можеше да се измисли логически с оглед на годината и ситуацията в България по това време.
А за Брежнев го знае всеки от старото поколение - той много се е ласкаел от ордени и бай Тошо е експлоатирал това - хоп на Брежнев на реверчето звездичка, хоп за България заем, нефт или друго.

# 308
И аз съм от това поколение, но как да съм сигурна, че това е отговора. Можеш да предположиш, но в никакъв случай не можеш да бъдеш сигурен.

# 309
Ограничение за времето има за този жокер. Със задаването на въпроса - 30 секунди. А той както почна бавно и славно да си разтяга локумите, та чак в Азърбайджан я прати. Добре, че е умно момичето и не му повяврва особено

На мен пък за Брежнев ми се стори най-логичния отговор. Единственият чужденец, обичали са се с бай Тошо, подмазвали са се нашите.

# 310
Да, най-логичен е, но може да е уловка. Едва ли някой знае със сигурност, за да рискува куп пари.

# 311
И аз съм от това поколение, но как да съм сигурна, че това е отговора. Можеш да предположиш, но в никакъв случай не можеш да бъдеш сигурен.

Никой друг практически няма как да получи този орден. Това е най-висшият военен орден. Дава се на война или за други особено героични прояви. Не, че Брежнев го е заслужил (че и три пъти), но там има основание, ако човек знае историята.

# 312
  • София

Стани богат - 08.03.2022

# 313
  • Велико Търново
Ааа, Poni69, имаш предвид ограничението за телефонния жокер, разбрах. Аз помислих, че става въпрос за лимит при отговарянето от страна на участника, пък досега не съм чувала да има такъв, затова попитах.

За телефона на Вазов и аз не бях чувала, но със сигурност не мислех, че е автомобил подаръкът. И за куклите не знаех, но неизвестно защо някак и мен ме "дърпаше" към Азърбайджан.

Да, логиката с ордените на Брежнев е точно тази, която посочи и Билалов - били са подплата на мераците на Т.Живков да ставаме 16-та република на СССР.
Черна станция, орденът е най-високото почетно звание в наградната система на НРБ е, обаче не е военно. Учреден е през 1948-ма, войната вече е свършила, как ще се дава по време на война? Само като се види една голяма част от лауреатите му и е ясно, че си е граждански. Все пак подвиг и заслуги са възможни и в мирно време.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 23:42 от DamaPika

# 314
Може и да не е баш военно, но ето какво се казва:
Цитат
Присъжда се от Държавния съвет на НРБ на български и чужди граждани за подвиг или заслуги, проявени при опазване на Народна република България и нейните съюзници.
Което го прави на практика нещо като военен - дава се за героизъм и подвизи. За цивилните заслуги най-висшият орден е бил "Георги Димитров".

Общи условия

Активация на акаунт