Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 7

• 26 205
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
За Брежнев излиза веднага отговора в гугъл.Не знам защо се хвалеше с жокера си,като реално я насочи в грешна посока.Не виждам нищо срамно да имаш гугъл жокер,само като напише името на куклите излиза Япония.Тоя взе да се хвали къде ходил,какво чул видял,все едно не знае че има 30 сек.Добре че съобрази момичето наистина и използва 50:50.

# 316
То и папие машето, което се прави от хартия, подсъзнателно насочваше към Япония - поне при мен веднага дойде асоциация с хартиените къщи, ама знаеш ли, дали нещо такова не се прави и в Индия, например. Азърбайджан за мен беше малко вероятен отговор, прекалено не е популярна у нас азърбайджанската култура.

# 317
Браво на пълната мацка, с кеф я гледах. Дано утре ги разбие. Малко смелост, че без жокери ще е тегаво.

# 318
Гугълнах я тази жена. Доколкото разбрах, младо момиче е, макар от кг да не личи особено. Странно, професията и интересите й са в областта на храните и правилното хранене... Малко като обущаря и децата му се получава!
И не ми казвайте, че може да е по здравословни причини. Може, но с внимание и упоритост нещата могат да се държат под контрол!
Иначе, успех й желая днес. Още в 18 без 5 ще се заредя пред телевизора, за да не изпусна нещо 😀

# 319
Такова подсказване на Ивайла, въпреки, че ми е симпатична, просто не ми се гледа вече това предаване...
На въпроса за транзистора, колко пъти не се стърпя Билалов. "Ако не играеш за пари, какво ще кажеш?"- "Ако не бях на стола, щях да кажа транзистор". - А сега какво ще кажеш? Нищо не казвам, аз съм по-прост. _"Добре, ще маркирам смело и ще кажа отг В.транзистор." - Добре!
За куклите "дарума" също Билалов и задаваше въпроси - Какво е папиемаше, какво е дарума, подсещане за помощ.- След грешен съвет на жокер Приятел - колебае се за още един жокер, Билалов "Ми, не е зле" подсказва. Махат грешния Азърбейджан и остава Япония. Вярно.
Кой е три пъти "Герой на НРБ?" - след жокера на публиката Билалов "Товарищи!"Мы  сегодня с вам!", на момичето не му се вярваше, че дали наградата на чужденец.

# 320
Гледах промото за довечера.Някакъв мъж само даваха,ама във фейса Билалов рекламира интересна игра тази вечер.Не ми пречи че насочва Ивайла,на какви кухи помага,чудо голямо че помогна и на нея.На Огнян като не помогна го изядохме с парцалите,дано вземе хубави пари играе умно и личи че има някой на втория етаж.Айде стига с тия кила,повърхностно е.

# 321
Лошото е не, че помага, а че не се държи еднакво с всички. Да не говорим, че въпросите изобщо не са равностойни.

# 322
Въпросът за Вазов спокойно можеше да се познае, без да се знае. Питането е за 1900 година. Самонавиващ се часовник и портативен фотоапарат се появяват доста по-късно. Ако изобщо е имало коли у нас по това време, сигурно са се броя и на пръстите на една ръка, вероятно безбожно скъпи. Така че остава само телефона.
Добавям от днес - португалска галера, много отровна медуза.
Не може да бъде, збез проблем се справям с въпрос за 10 000 лв.
А жената не разсъждава - става дума за жив организъм, а не за кораби.
Бай, до тука е. Няма въпрос за 50 000.

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 18:04 от Недоволна

# 323
Ееее, жалко!
То и какво да му разсъждаваш на този въпрос! Или го знаеш, или не!

# 324
С много тегав въпрос я затапиха, че и жокери нямаше. Жалко.

# 325
ЛъФ.
Стига, де! Жокер!!!

# 326
Еми ... и този не става. За елементарни неща ползва жокери.

# 327
Пак ще гледаме въпроси до 500лв. Пф.

# 328
Предният му въпрос беше много гаден.Но на този да не знаеш лъв е срамота.В промото друг мъж имаше,бързо ще изгори.

# 329
Гозо е.
Но и аз не знаех.

Общи условия

Активация на акаунт