Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 7

• 26 191
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Императорът разбира се

# 361
Как глупаво изгоря. Аз си спомням това от книгата, но ако не го помниш - край, няма начин да стигнеш по логически път.

Всъщност ми се струва, че се набива в очи верният отговор, но може би е така, защото го знам. Виж ако опциите бяха ром, чай, тютюн и енфие щеше да е тотално невъзможно да се отгатне. Но сега едното се набиваше в очи.

# 362
Дотук много лесни въпроси.
Пипи дългото чорапче е детска класика, беше задължително четиво, май за лятото.

# 363
Човекът не знам защо реши, че нещо в Пипи е логично Simple Smile иначе странно наистина, че Билалов не го насочим към жокер, както направи с настоящия играч.

# 364
Ако не си запознат с "щуростта" в книгата, вярно ще ти се набие в очи този отговор, но като невъзможен. И точно това стана.
Участника последва логиката и сгреши. Доказателство, че тук достигането до верния отговор по логичен път нямаше как да сработи.

# 365
Не мога да помня за Пипи, като към я чела преди половин век. Но бие на очи друго - Билалов (по-скоро хората на сянка) се държат различно при различните играчи. Предишният, който можеше да стигне доста напред, го резнаха, докато сегашният за доста по-елементарен отговор му припомниха за жокер...

# 366
  • София
Мисля, че е императорът, защото не искат да рискуват живота му, доста се набива на очи, не знам защо така учителя заби, че изхаби и жокер.

# 367
Участника последва логиката и сгреши. Доказателство, че тук достигането до верния отговор по логичен път не сработва.

Като спомена логиката - спомням си, че в Книгата Томи възразява, че те не използват енфие. И Пипи го "затапва" с логическото съждение - кой остава по-често без енфие, този който употребява, или този който не употребява?

# 368
Нафукан беше малко в повече предишният. И това явно не е удачна тактика.
Сегашният и той замалко да си тръгне с 3 жокера. Готвачът трябвало да не яде 🙄

# 369
  • София
На мен са ми предлагали фугу, ама аз отказах.
Не ме е била градушката, че да рискувам... Simple Smile

# 370
жигльор, лесно е

# 371
А сегашният е пълна скръб! На достатъчно години изглежда, за да знае какво е карбуратор! И да ми говори за импулси в карбуратора...
Няма да се учудя, ако никога не е пипал волан на кола.

# 372
# 373

Даже по пътя на изключването. И аз не помня точно какво и как прави жигльорът, ама знам, че е "нещо такова". И определено знам, че другите три опции просто не са вариант. Ма то днес коли с карбуратори май на практика няма?

# 374
Е да не шофираш не те прави тъп Simple Smile и аз не знам нищо за колите, само се качвам и въртя волана Laughing

Общи условия

Активация на акаунт