Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 7

• 26 254
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Какво чух, че той е посещавал къщата на Вазов в Копривщица!? Сигурно не съм чула правилно, не е възможно да изтърси такова нещо.Flushed

# 166
Вазов не е бил революционер. А Захари Стоянов, въпреки че е бил овчар, както го обяви Билалов, се самоограмотил и дори е знаел френски. А и е умрял в Париж. Аз щях да отбележа него.

# 167
За граф Монте Кристо щях да сбъркам без жокери. Залагах на Захари Стоянов, защото само той хем  е говорел френски, хем и е имал свободно време да се изживява като културтрегер след освобождението.

# 168
Каза, че не е посещавал къщата-музей на Вазов, а само на Каблешков в Копривщица.

Няма да видим тази седмица въпрос за 50 000 лв.

# 169
Абе откога се наложи това "долу-горе"? До преди няколко години дори не го бях чувала, а сега и по национални телевизии се използва..

# 170
Много уплашена таз жена 🙂

Крайсерската скорост и аз не я знаех, но другите 3 отговора бяха много "кралски", затова ги отхвърлих. Но ако бях там, нямаше лесно да се реша!

# 171
Много завъртяни въпроси тази вечер,и аз бих се изложила.От на учителя нито един не знаех от трите.Сегашният за Орсе също не го знам,а уж е за малка сума.

# 172
Крайсерската скорост и аз не я знаех, но другите 3 отговора бяха много "кралски", затова ги отхвърлих. Но ако бях там, нямаше лесно да се реша!

Аз всъщност преди да го видя при самолетите го знам, защото винаги са ми били интересни корабите. А то от там идва "крайцер" (всеки знае крайцера Аврора).  На английски май думата е "круизер", от там и "круиз" - даваш с една оптимална скорост и си плаваш...

П.П. Изобари се учи в училище. Да на говорим, че налягане се мери в бар-ове. И от там барометричен, барометър... И това ли не се знае масово? Много хуманитаристи, малко инженери в този форум Grinning  А я бута, бута... Не е честно така изобщо.

# 173
И аз изключих Иван Вазов по линията 'революционер' и бях заложила на Захари Стоянов.

# 174
  • Бургас
да видим дали ще я прати при барометъра. Много е притеснена, милата.

# 175
Ох, не е уплашена, а нищо не знае!
Мъка, мъкаааа 🙄

# 176
Сега тя трябва да се сети думата барометрично налягане.
Обаче е прекалено притеснена.

# 177
Да взема да се явя да спечеля някой лев. На 1-2 въпроса Билалов ще ми подскаже, 3 жокера и ето съм спечелила 2000 лв. А пък ако, като днес, знам Орсе и изобар...

# 178
Да си ходи, че мъка.Притеснена е от това, че разбра от първият въпрос, че мястото и не там.

# 179
Да взема да се явя да спечеля някой лев. На 1-2 въпроса Билалов ще ми подскаже, 3 жокера и ето съм спечелила 2000 лв. А пък ако, като днес, знам Орсе и изобар...

То всеки си мисли така. И аз в това число, ама не смея, защото ще ме попита за роклята на Бионсе на еди кое си събитие. Или за гаджето на нам кой си Рапър. Или нещо за Кардашиян. И тогава умирам права Grinning И се излагам пред цяла България.

Общи условия

Активация на акаунт