Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 7

• 26 161
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
И аз. те са първите, то други е нямало. Не виждам никаква логика в другите варианти, освен ако не е нещо супер засукано.

# 526
Малко съм назад, но ми направи впечатление репликата - човече, беше ни го спестил това в предварителната информация Joy

# 527
Според мен сбърка - подведе се, че не може да е толкова логично и трябва да има някакъв капан. А те може би не са знаели за образованието му и не са знаели кое е логично за него. Но пък поради този пропуск печелят (прецакват го).

П.П. Това освен ако аз не греша, ама тогава ще си посипя главата с пепел в следващия пост Grinning

# 528
Их, сбърка. Намерих го в нета - хелиев хидрид е първото съединение.
Много ме е яд. Черна станция, да ти кажа, и аз бих се подвела, за толкова пари често верният отговор не е логичен.

# 529
Хелий и водород е. Подозрях го и направих справка. При това са различни изотопи, радиоактивни повечето. А той може да има химични познания, но не и по ядрена физика.
Много жалко... Защо мислеше за химични съединения. При това след жокера беше очевидно кой е верния отговор. А въглерод и флуор е просто нелепо. При това не знам да има радиоактивен изотоп на флуора.
Малко обяснения, защото не знам това да се учи в училище - изотопи на хим. елементи са тези, при които при еднакъврой протони и електрони (това определя елемента) имат различен брой неутрони. Някои изотопи са стабилни, други не - това са радиоактивните. При техния разпад се образува друг хим. елемент.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 18:22 от Недоволна

# 530
Лек въпрос...
Подведе се да разсъждава как са искали да го надхитрят от шоуто, което не ми се струва правилно.

# 531
Е, то се оказа, че и той си има добра логика, но моята беше, че тогава просто други елементи не е имало. А докато се стигне до водород няма начин всичко да е било само от атоми.

# 532
И аз мислех така, той къде се хвърли...

# 533
  • София
Жалко, много много жалко.
Изиграха го. Той си мислеше, че не може да е толкова 'просто' и заложи обратното, но това не винаги работи.

# 534
За таксито щях да позная, ама при Риана бях вътре в капана с двата крака. Щях да се надявам на публиката.

# 535
  • София
Тур дьо Франс

# 536
Тур дьо Франс. Май не го знае. Обаче знаеше за Риана.

# 537

Е, това е за предучилищна възраст. Или за хора толкова скарани със спорта, колкото аз с бизнесделата на Риана Grinning

А тя се колебае за Уимбълдън??? Единствения турнир с дрескод - разрешено е само бяло.

# 538
Жалко за момчето! Възлагах големи надежди на него.
Тази нещо не ми харесва.
Риана не знаех, другите са ми лесни.

# 539
Елементарно, актьорите. Мразя когато го правят (когато насред сюжета започнат да говорят на публиката или зрителите). Не чупят буквално нищо.

Общи условия

Активация на акаунт