Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 7

• 26 166
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Аз него го знаех, ама защото съм спортен маниак, но напълно ви разбирам. Четвъртия и особено петия въпрос понякога са направо невъзможни и добре, че има жокери, ама ако ползваш жокери толкова рано, после всеки те сочи с пръст едва ли не.

# 511
  • София
Аз не съм чувала също вариклечко, дзифтар съм го много пъти (София), но вариклечко не ми беше трудно да го отгатна, то самото име говори за името. Аз си го представях, или, че приготвя някой супа от клечки, за да не хаби продукти, или че отбелязва с тези клечки.

За дисперсията се сетих, но на въпроса за Маламир обаче нямах никаква идея. Куцат ми части от историята, нямах идея дори кой град може да се изключи.

# 512
Всеки си има различни интереси,нормално е.Но човекът е с много добра обща култура,начетен,смел,абе пълни ми душата да го гледам.Дъщеричката му сигурно умира от радост и гордост 🥰.
Вариклечкото и аз по името се ориентирах иначе не съм го чувала,нито другата варненската дума.

# 513
Да, въпросът за борбата беше за мен много труден. Аз не се интересувам от спорт, еле пък от борба. Щях да ползвам жокер 100 процента.

Не е нужно да се интересуваш от борба, за да си поставяна в партер Wink

# 514
То това с друго име си го знам Stuck Out Tongue

Иначе аз по история съм мега зле и много съжалявам. Но по мое време историята ни я преподаваха толкова скучно, че няма накъде, а иначе е един много интересен предмет. Помня, че едвам смогвах да науча километричните уроци, че да изкарам оценка, изобщо не съм вниквала в материята, а пък учителката в час си изпяваше материала като някакво стихотворение. Сега колкото и да четеш, ако изобщо имаш време, не се наваксва. Един ден ако имам деца, ще уча с тях Simple Smile

# 515
Моята учителка беше страхотна,тя ме запали по българската история,много ми беше интересна и четях каква ли не допълнителна литература по въпроса.Още я харесвам,има доста неща дето не знам и са специфични и с удоволствие донаучавам за тях,много е обширна и богата историята ни

# 516
  • София
То има и голяма разлика в програмите. Тук често се казва, че някое произведение е учено в училище или нещо по история. Аз бях профил математика и информатика и хуманитарните ги учихме в съкратена форма. С литературата навакса през годините, но по история ми липсва систематичното учене.

# 517
Колкото и интересна да ти е историята и колкото и да я знаел, ако не я ползваш и припомняш всеки ден, се забравя. Както и всичко останало също. Остават някакви базисни познания и способността да се ориентираш къде да търсиш или как да мислиш, за да стигнеш до правилното решение.
Пристрастих се към това предаване и то много. Сега, като знам, че днес и утре няма да има, и ми е много чоглаво. Особено когато на масата са сложени доста пари Wink

# 518
Е да де, не може всичко да се помни, но поне основни неща.. иначе наистина си зависи в голяма степен и от учителя дали нещо ще ти влезе в главата, дали ще ти стимулира любопитството.

# 519
Да ви кажа до интерес си е,и сега мога да ви изредя всички ханове/князе/царе барабар с годините на управление.Но това е инфо четено и повтаряно с години преди изпита.Сигурна съм че и тук има хора знаещи всички клетки и тъкани с подробностите,просто защото е нещо повтаряно с години или албуми и песни на голяма група,просто защото са фенове.

# 520
И аз много харесвам последния играч! Дано днес има късмет и ние с него,да видим въпрос за 50 000
Иначе,за Маламир го знаех.Имахме чудесна учителка по история и много неща съм запомнила,но аз проявявам интерес към историята  и съм чела допълнително много неща.

# 521
Днес няма да е, Мей Мей Simple Smile Чааак в понеделник.
Пристрастих се към предаването, лоша работа Joy

# 522
И аз го чакам с нетърпение,едно от малкото позитивни и нормални предавания,освен това и образователно.

# 523
Залагам на хелий и водород

# 524
^ Би трябвало.. понеже са най-простите елементи..

Общи условия

Активация на акаунт