Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 368
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 005
Ох, Сиросче, лошо. Може ли да отиде на лекар?

Грис и аз не понасях докато не го опитах по тоя начин, ама въпреки това не бях яла от едни 15 години.

# 1 006
  • Наблизо
Сирос,в коя държава е?Може са има някоя от нас да помогне със съвет..

# 1 007
Килеша при баща си по пази благоприличие. Нещо с тукашния материал не може да сколаса още....силно се надявам да влезе в прилични норми до края на годината. Ще видим.

# 1 008
  • Пловдив
Бабче къде е?
Деми?
Лейла, как мина?
Дареее?

П.п 13сче, ще стане... Simple Smile

# 1 009
То месото е най-евтино. Като гледам цените на зарзавата... една салата излиза повече от кило месо.
В сряда оставих 12,30 за краставици,чери домати (които дори бяха по-евтини) и връзка зелен лук.Сега в хладилника наднича едно доматче и 1/2 краставица 🙄.Да,месото, което готвих,беше по-евтино,и стигна за две яденето.
Сирос,за твой ужас,аз сарми не ям.Само постни,и то само със зелеви листа.А,тия били готвени с някакво патешко покрай тях.Да се оправя ТМ!Лошо така да е надалеч.

# 1 010
Сиросче, готово. Само овчето мляко пропусни и се разбрахме.
Не може ли ТУ да отиде на лекар там? Представям си колко ти е притеснено като е далеч и не можеш да помогнеш.

Мисте, никакви носове и студове. Взимай мерки - увеличи количеството уиски.

13, ха дано при вас е по-спокойно утре.

Ени и тя изчезна пак. Сали също. Дано всичко е наред.

# 1 011
13, лакомията е велик вдъхновител.

# 1 012
Йод не мога да вземам,че ми е противопоказно заради Хаши! Аз ли ще умра първа?! Да не се мъча да уча за предстоящия изпит,тогава!
На теб ти е противопоказн, а аз съм алергична към йод. Ако някой реши да ме предпазва, ще се гътна за нула време. И всичко това заради един объркан контраст, по време на скенер, преди 30 гОдин.

Ули, погледни рецептата за белгийски гофрети, която съм дала в линковете към първа част на готварската книга. Ще ви харесат. Такъв уред е имало винаги в къщи. От най-ранните ми детски спомени е как сме насядали около масата, а баба ми само пече и пълни чиниите. Сега си давам сметка, че сигурно двойна доза е правила, за да нахрани толкова гърла.

Връщам се да дочитам. Имам още три страници.

# 1 013
Тук съм аз,чета ви.
Мисте,дръж фронта,никакво разболяване!
На Сиросче убавеца дано да се прибере скоро и да вземе мерки.
13,стискам палци да ти е спокойно на работата.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 01:13 от Anyyyone

# 1 014
Не зная защо никъде не се споменава, че след аварията в Чернобил караха украинците задължително да пият и червено вино, с него си запиваха таблетките йод. Даже мисля, че им се отпускаше определена дневна дажба на глава от населението, нещо такова ми се върти из главата.
Така че преди да са се усетили спекулантите- позапасете се и с някой друг литър. Зян нЕма иде- за наспорт винаги готов.

# 1 015
Мисти, не питай за моя пораснал, че искам да вия като върколак. Стопи ни лагерите диването. Не спира да стенка, колко му е зле, казах му, че съм обикновен санитар в психодиспансера и не мога да помогна, трябва ЛЕКАР за тази работа...
А претенциите за храната...искам да си направя харакири с вилица! Любимата му храна е печено агнешко и дроб сарма. Вчера купихме цяло агне, био, еко и т.н. Днес мама е изпекла половината, направила и дроб сарма. Прибирам се аз, онова зло вие за дюнер. Агнешкото не било вкусно, д. сармата била ПОСТНА! Изпратих баща му за дюнер, донесе го,  диването го разрови и отсече-няма да го ям... Към осем замрънка за пържени картофи и агнешка пържола на скара. Мама се зае да пече, аз пържих картофи. Сервираме му в спалнята естествено... Вика, трябва нещо да пия, казвам кажи какво - ми не знам, ти прецени!  Взривих се мощно, та се разбрахме да донеса кола. А сега  е три след полунощ, аз  готвя кус-кус... Направих го, сервирах го и се заключих в спалнята. Казах, че ако му трябва нещо и е забравил пътя към кухнята, да си вземе компас.
Утре съм на работа, идея нямам как ще се замъкна и най-вече, как ще работя.
Ако до утре не се е оправил и не отиде на лекар, ще звънна на 112, ако не друго една усмирителна ризка да му сложат, после и на мен могат да вържат ръкавите...

# 1 016
  • София
Леле, Карамелчик, аз щях да го оставя на попари и сандвичи. Ние сме пак от 6:30, поне аз и Киселяка -.- Добрутро.

# 1 017
Карамелче, не знам как издържате, честно казано. Дано има лека художествена измислица, че иначе ми иде да дойда и всичките със сопата да ви почна Simple Smile
Заведете го на лекар днес, след като може да се държи като малко дете, се дръжте и вие с него така и днес на лекар. Няма не искам. Жалко, че е събота само.

# 1 018
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!
Мъжа ми е със коремни болки и повръщане, за последно не съм сигурна... Завря се в тоалетната, и не смея да проверявам още.
Беше командировка, и в петък сутринта е бил в подобно състояние. Sad
Това пък сега откъде ни дойде....

А пред Кауфланд хората се наредили отпреди 7 часа, да чакат, за олио! Навън е -7. Лудост някаква.

# 1 019
Не зная защо никъде не се споменава, че след аварията в Чернобил караха украинците задължително да пият и червено вино, с него си запиваха таблетките йод. Даже мисля, че им се отпускаше определена дневна дажба на глава от населението, нещо такова ми се върти из главата.
Така че преди да са се усетили спекулантите- позапасете се и с някой друг литър. Зян нЕма иде- за наспорт винаги готов.
Ся,щом медицината така се е изказала, коя съм аз, че да споря и да не изпълнявам.Щом се налага, ще съм изключителн стриктна в изпълнението на медицинските предписания. В такъв случай, няма добро утро. Наспорт!

Общи условия

Активация на акаунт