Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 384
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 020
При мене е таман подходящо време за наспорт. Десет и половина вечерта минава. Ей сега ще си налея, щом медицината така е казала.

Имах кофти седмица, нищо кой знае какво, но струпване на няколко малки неприятности и в резултат - днес ми е особено смотано.

Добре дошла на новото попълнение. Да те успокоя, че възрастта тук няма значение и да ти дам кураж, че тазиоткоятобягаш - НЕ ПИШЕ ТУК! Знам, щото и аз от нея избягах. Алтернативата ми беше да си изтрия профила тук.

# 1 021
Не ми оставяте избор, ще ходя да се запасявам с червено вино, че ако ще трябва и от сутринта да се почва...

Последно си взех някакво био кафе, ужасно е, мирише ми гадно, ще го пия и днес и отивам да си купя друго и това заминава.

# 1 022
  • София
Добро утто.
Аз ще водя синът да му вземат кръв, че скоро не съм. 😂

# 1 023
  • Наблизо
Ние сме на линия както винаги в 6 и 30.
И от нас добрютро!
Сега ще си направя кафе и лека повлека да се събуждам,докато детето вече е в супер кондиция.
Добитъкът-котка ни побърка тязи нощ-скачаше като лудо и събуди посреднощ.Голям купон се водеше в котешката глава..

# 1 024
Добро утро!
В "Чернобилска молитва" на стр.2 пише че,"според някои данни общата площ на пукнатините и луфтовете на саркофага над реактора е 200 кв м".Над нас се носи радиация все още ,но не знам някой да пие йод ката ден .
Йод нямам,червено вино се намира .

# 1 025
Утро!
Карамелова, това, което описваш не е нормално, повтарям- не е. Не може цяла къща да танцува около голям човек, па дори и болен.
Винце поне имвам, от тази медицинска гледна точка съм подготвена. Хубаво е, медицината и наспорта да са в две в Ино..На прав път сме, другарки, знаях си 🤣
Сега да поработя..

# 1 026
  • Пловдив
Добро съботно!
Кафе...?

Карамелчик, що ли питах? Ама наистина е зле работата...Пращам ти сили да се справиш!

Днес сме на РД на едното кръщелниче, вечерта ме чака банкет Simple Smile не ми се ходи кат всеки път, ма няма как...
Отпивам кафе и отивам да правя катми, че принца ми е запоръчвал от незнам колко съботи...

# 1 027
  • София
Добро утро!

Карамелче, и аз в общия хор се включвам - качва ви се на главите, защото вие го допускате. Хубаво, болен е, ще оздравее. Не е нужно цялото семейство да разболява от въртене на пети около него. Като не иска агнешко, аз няма да го върна. Прати малко, моля! Аз по обратния пощенски гълъб ще му пратя малко сухари на Халапеньо. Да усети разликата.

От вчера и Малката Панда е в отбора на болните. Тежка нощ изкарахме. Сега се гледат дядо и внучка, а аз съм на работа и мислите ми знаете къде са. Отделно, че очите ми се затварят, въпреки кафето.

Единият термометър даде фира. Детето горещо, червено, потно, а онзи ми показва 36.6С. Open Mouth Взех друг термометър и се оказаха 38.8С. Имам някакъв галиев, на който изобщо не мога да му върна скалата в първоначална позиция колкото и да го тръскам. Чакам да отвори аптеката и ще купя още един електронен, за да имам резерва, ако единственият работещ термометър също ме предаде в един момент.

Мисте, да е здраво и щастливо рожденичето! Приятно изкарване на банкета! И благодаря за кафето. Днес на кафе ще преживявам.

# 1 028
  • Пловдив
Мерси, Панде...на малката щурачка да и минава бързо!

Ако има именници - да са честити!

# 1 029
Честит Тодоров ден!

Да дам сводка от магазините с олио в промоция? В Била при отваряне извадили само пет кашона. В Кауфланд, за 30 минути са разграбили 5 европалета. Който взел, взел от евтиното. За останалите, има на 4.79 колкото искаш.

# 1 030
За олиото вече има доста тъжна статия...
Не ми се коментира.

Идвам и аз да ви честитя ако празнувате или  имате близки, празнуващи днес.

# 1 031
Ули, и аз чух сутринта. Ужасно е.

Мисля днес, да се разходим до пловдивското Метро. Дано няма блъсканица там.

# 1 032
Кло,да не ходи и ти да се буташ 😁
И от тук гледах страшни снимки на опашки.Тукашния К отваря в 8,но от доста преди 7 е било чудо пред магазина.
Нямаше 7, когато Шефа отвори очи 🙄.Тва неговото вече на нищо не прилича 😤
Да се оправя бързо малката Чантичка!

# 1 033
Пак ми се прескачат постове.
Панде, да оздравява бързо малката панда!

# 1 034
  • София
Моят баща е именик, да ми е здрав.
И други ако има и те.

Общи условия

Активация на акаунт