Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 387
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 155
Бюти,както го научиш детето .Аз я свикнах от ден първи да ме изчаква ,днес тя стана в 7.30 и си примъкна кубчета,книжки,аз дрямах до 9.30.Физиологично обусловено е ставането между 6 и 8 дори и при късно лягане,обикновено към 3 г късното ставане се определя от късно лягане .

# 1 156
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
диво макче, не просто не са в синхрон - липсва тотално. Sad
а такива, дето дращят в мрежите и само всяват паника колко ги обичам....
искам да съм Крум! айде от мен да мине, няма да режа ръце и глави - само с върбови пръчки на голо дупе ще ги плякам.

# 1 157
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Бюти,както го научиш детето .Аз я свикнах от ден първи да ме изчаква ,днес тя стана в 7.30 и си примъкна кубчета,книжки,аз дрямах до 9.30.Физиологично обусловено е ставането между 6 и 8 дори и при късно лягане,обикновено към 3 г късното ставане се определя от късно лягане .
  Тц, не съм съгласна. Моето от невръстно като се събуди търсеше мен, не искаше играчки.
Как ще го "научиш", като то не иска? Правя се, че спя, чудесно, то вика, отвива ме, и се катери по мен...
 Също така, моето дали ще си легне в 22 или в полунощ, все тая, до 7.30 е буден.

# 1 158
Панди, на грип прилича. Тя май вчера вдигна температура или? Ако не са минали 24 часа, може да се консултираш да включиш противогрипно. Ако са, няма много смисъл.
Още ден-два поне може да има висока темп. Дано не се повтаря нощес и добре, че не помни тя, да не се страхува, твоят страх стига и за двете ви

Както го научиш важи само ако по случайност детето ти спазва това, на което уж го учиш Simple Smile всъщност е чист късмет Grinning

# 1 159
Аз това казах ,"обикновено" не винаги с всички.Обикновено,късното лягане води до ненеспиване,не до късно ставане .Процесите ,които подготвят организма за събуждане започват в 4-5 сутринта.
Че тя и Звери търси мен ,в леглото до мен си играе 😁.Като беше бебе я оставях да си зяпа въртележката ,а аз си правих кафе и поне 20 мин имах свободни.

# 1 160
Ех, милото Панде, да оздравява бързо! С тази температура наистина на грип прилича.
Сиросче, благодаря за сводката. Ще взема да го пробвам. Последните два пъти хлябът ми не втасва добре, не знам заради брашното или поради друга причина. В момента ползвам от марката на Метро.

МУ също са го викали веднъж, скоро след казармата. Не знам коя година е било, в студено време било, спали в палатки и палили печки с дърва и въглища. Иначе да, много тъпо решение да се викат хората точно в този момент. И без това сме склонни към всякакви конспирации и истерии, хубаво би било да се мисли по-задълбочено, преди да се действа.

# 1 161
Голямата щерка от двегодишна не ме закачаше сутрин. Ставаше и си пускаше BabyTV. Не че съм спала до късно, но тя беше ужасно ранобудна. До преди да овладее дистанционното, ставахме в 5:00 и си доспивах час на земята в хола, докато тя е около мен.

С малката нямам този проблем с ранобудието и не се налага да се занимава сама. Никога не е ставала преди 7:00, а напоследък става след мен. Но пък и няма шанс аз да спя, а тя да се занимава сама.

# 1 162

Добро утро ! Ветровито и студено .Дано се усмихне слънцето по-късно днес. Вчера и днес почивам пълен мързел съм. Пия си кафето с вас и тръгвам да ги разходя
Не ми се говори  за запас - имам син беше 9 месеца в казарма . Тревожа се много!Дано е само приказки !:praying_hands:

# 1 163
  • София
Панди, бързо да се оправя  малката мишка.
Мм получи такова съобщение преди няколко години, заедно с имена и телефони на още 6 човека, които ще ръководи.
Нормално е, периодично се прави.

# 1 164
Любимото ми, относно децата,е-така си го научила/както го научиш 😬
Панде,има грип,да. Племенника ми са го тествали в лаборатория.Изписали са му противогрипен препарат,от третия ден на симптомите го пие(тогава всъщност педиатъра ги е пратил за тест първо,за грип).

# 1 165
  • София
Защо Ренко, моите знаеха, от малки, че не трябва да ни будят, говоря след 2 г. възраст.😂Иначе става страшно.
Синът от 5 г. остава сам вкъщи.
Събота и неделя спят до 9_10,нз как след цяла седмица рано ставане пак ще станат рано.

# 1 166
И с мъжете е както го научиш.

# 1 167
  • Наблизо
Няма шанс с късно лягане да става по-късно.Просто си му е часът.През седмицата така или иначе всички ставаме в толкова,но уикенда ох Sad
Мъжът ми го мързи уикенда да излизаме заедно някъде,на мен също не ми се ходи по паркове..но сега ще се напъна за малко.Искам да лежа цял ден,но едно малко човече се катери по мен или вика Мамааааааа!

# 1 168
ММ е младши сержант от запаса! Ще е с първите извикани ако почнат да викат!
Беболина до преди няколко дни не ставаше преди 10 сутринта,а ако я събудех по някаква причина дремеше където свари из къщи. От няколко дни става преди 7 🤦

# 1 169
Нормално е с малко дете, при което се получават лесно повечето неща родителят да си мисли, че заслугата е негова.
В един момент осъзнава, че е имал късмет в някои отношения с детето си. Обикновено, когато някое от тия неща, н които уж си го научил, се обърне и те гризне по трибуквието  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт