Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 065
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 170
Моето до преди година, т.е. 14 години, ставаше в 5 - 5.30 най - късно, независимо в колко е легнал. Сега не се оплаквам, поспива с около  час повече. В редки случаи до 8.

Вяра, големи сладурковци.

Мид, видОх и твоя дзвер. Scream

Бърди, и аз от доста време имам тоя проблем. Отдадох го на новата хлебопекарна. На моменти ми иде, да купя ново казанче на старата.

Ули, съгласна.

# 1 171
  • France
Съжалявам, момичета, че и тук вкарах паниката. Меа кулпа.

Аз съм в парка. Обикновено ММ е дежурен, докато аз си почивам на тишина. Сега разбрах защо. Пълно е с татковци. Двама до мен си говорят за някаква игра по Интернет. И мъжете не са това, което бяха. Joy

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 13:59 от Philomena

# 1 172
И значи стигнахме до извода,че момчетата над две годишна възраст може да ги "дресираме" как си искаме, докато за момичетата това не е валидно 😁
Бе то и аз понякога си мисля разни неща,но усещам как Шефа ще ги разбие на пух и прах (както и прави).

# 1 173
Мани, Ренко, направо ги ожалих момчетата, първо родителите ги дресират после жените им ги емват Joy

# 1 174
Аз обикновено хвърлям вината върху брашното. Тези дни като са по-ниски температурите в кухнята е по-хладно, не знам това може ли да е причина да не втасва добре, макар че хлебопекарната си подгрява. Последните два хляба са като тухли. Единството ново е друг пакет брашно.

Къде е дзверът на Мид?

# 1 175
Нормално е с малко дете, при което се получават лесно повечето неща родителят да си мисли, че заслугата е негова.
В един момент осъзнава, че е имал късмет в някои отношения с детето си. Обикновено, когато някое от тия неща, н които уж си го научил, се обърне и те гризне по трибуквието  Grinning
Темпераментът е заложен в ДНК ,но някои неща децата учат от родителите си .А за гризване по трибуквието,може да се случи и от нещата ,които си и не си научил детето си.
Ренко,как така да се дресират,не разбрах?

# 1 176
Добре че сме жени,нали Ули 🤣🤣🤣

# 1 177
  • София
Аз имам и момче и момиче.
И да, точно както ги научиш 😂
Нещо ви е тъпа иронията или подхода 😁

# 1 178
Ай ся,тъпа,остра,не сме на конкурс,толкоз си можем 🤪
Бобче,в общи линии се шегувам,по моя си начин,тъпо ироничен.Сериозни неща не обичам да пиша из форума

# 1 179
Толкоз си можем, дето вика Ренко, иронията ни тъпа, не можем да си дресираме добре децата, така че от 5-годишни да стоят сами, провал отвсякъде днес Joy

# 1 180
  • София
Не знаех, че да научиш е равно да дресираш.
Четете  бре, учете се😂😂😂

# 1 181
Какво ви става ?Никой не ви е казал да учите никой,всеки си споделя опита.Всяко дете,родител и семейство е различно и един подход не може да има за всички.
За мен ,лично за мен,на база моя опит е както го научиш .И дресирането откъде го изчекахте не знам,никой не е казал за дресиране нищо.

# 1 182
  • sf
Трябва да се наритам да сготвя нещо. Спрях се на мусака и солен кекс. Вече два часа го отлагам, май първо ще подремна. Егати апатията ме е обзела.

# 1 183
Казах,че се шегувам иронично, както с краставиците да речем 😁.А споменах ли,че вчера на пазара намерих чудни-чудни,само за четири лева килото 😂

# 1 184
Нищо не ни става, шегуваме се, на някои им е смешно на други им е тъпо, най-нормалното нещо на света

Ренко, те направо ги подаряват за 4 лв, завидях Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт