Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 422
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Пловдив
Ти и дебела? Ай ся, знаем се Heart Eyes

# 1 306
Ми имам там 3 килца, трупнати на екватора и той мрънка...
не че се връзвам.

С малката играем на някаква куест игра, тоест тя чете въпросите и се кефи, че е на 56 ниво, а аз отговарям..

# 1 307
  • София
Карамелче, да ти е жива и здрава майчицата още много години! 🌷

Прити, по-добре е Пантата, благодаря, че питаш! Бяхме на лекар. Гърдите и гърлото са чисти. Не разбрах защо тогава кашля, но лекарката каза да продължи лечението, което аз й "предписах". Добави Тамифлу към него.

Лайла, ако  не  намериш кой да ти приеме клина, насреща съм, щом само доставка се плаща.

# 1 308
Мързелче,дъвча кюфте и зелена салата и те мразя .

# 1 309
Карамелкова, да е жива и здрава майка ти!
Мързелоткеее, милост нямаш!
И нещо друго щях да пиша, щото уж чинно изчетох какво сте писали, ама мисълта ми избяга и надали ще се върне. Лека от мен, хвърлям се върху възглавницата, че очите ми се затварят.

# 1 310
Честит празник у Карамелови! Жива и здрава колоната на семейството ви и вие ,за да й се радвате!
Мързелота ,завид, отново!
Панди,пак оплете конците 😂! Бобчи е с клина!

# 1 311
Може би е глупаво да ги публикувам, но са ми много сладки бретоните им. Отдавна  искам да ги снимам, но бяха далече от пътя. Днес ги хванах обаче 🤣.

# 1 312
Карамелче,здрава да е Мама! Да се слушате взаимно и да се подкрепяте. Весел празник! 🥰🎉💐
ВНЛ,😍 верно са сладки с бретончетата! Благодаря ти за снимките.
Панде,браво на детето.
Лягаме и ние,че утре ще има рев. 😆

# 1 313
Момичета, гА сме се омъжвАли, някоИ сме блЯли, а Мързелотка хем за мъж хАрен и работен е гледАла, хем за свекърва се е оглеждАла Wink

На майката на Карамел, да е здрава и да бъде обичана от всички. Младежът да оздравява бързо и да не ви качва на ччерешата повече.

За Вай, браво, момиче! Следващият проект пожелавам да не е с толкова кратък краен срок и поне трижди по-доходоносен!

Оставям ви, че съм умрЕла за сън и вече пиша щуротии от лиготия.

# 1 314
Кукуригууууу... Таласъмчо е буден от 4:30...

# 1 315
  • София
Бау!
От пет кукнах, ма мързелчо ме би. Отивам да пия кафе, че днес ще е ужасно натоварен ден.

# 1 316
Добро, будилника ми запя на ухото. Ставам да глася закуската. Боли ме тиквоча, аз ловя магнитните бури със закъснение. След закуската ще зобна беналгин. Лек  и хубав ден!

# 1 317
И мен алармата ми запя на ухото. Рядко ставам с нея, обикновено съм с караконджулите, много преди това. Пия кафе и се мяткам в борбата с тръстиката. Днес ще ми е труден ден.

# 1 318
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Може би е глупаво да ги публикувам, но са ми много сладки бретоните им. Отдавна  искам да ги снимам, но бяха далече от пътя. Днес ги хванах обаче 🤣.

шотландски кравки. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 319
  • София

Панди,пак оплете конците 😂! Бобчи е с клина!

Засрамвам се веднага! 😞🤣
Бобчи, предложението важи - взимам го, ако още търсиш спасение! 😊

Здравейте, прекрасни!

Оплаквам се, че или съм преуморена и това ми играе номера, или вие толкова много пишете, че докато ви изчета забравям кой е предложил клин и кой другото, което предишния път бях омазала. 🙃

Хубав ден, другарки! 🌈🍀❤️

Общи условия

Активация на акаунт